|
|
| נשלח ב-14/8/2013 15:41 |
|
| |
חבר'ה, אל תשכחו שיש עוד יותר הרבה שמתגרשים בגלל היופי. בגלל שהבחור יפה מדי או הבחורה.. וזה נפוץ הרבה יותר.
BM308- בהתחלה בקטע הייצוגי כשמראים לכולם 'הנה, זה החתן שלי', אז יותר קשה. אח"כ כבר כולם רגילים וזהו. אני מכירה את זה דיי מקרוב. אם חשוב לך מה יגידו - תורידי. אם חשוב לך שהוא ימצא חן בעינייך- תשאלי את עצמך מה היית עושה אם היית גרה באי- בודד, ממשיכה איתו או מורידה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2013 15:59 |
|
| |
שיר, לידע כללי, אני שונאת את השאלה (הטיפשית בעיניי) אם היית על אי בודד.....?...!!!
bm אם כמו שכתבת בתחילה שזה לא מושא חלומותייך אבל המראה לא דוחה אותך שימי לב אילו יתרונות כן קיימים אצלו במראה החיצוני. אחרי החתונה האופי מאפיל על היופי המעשים, המידות הטובות, ההתנהגות כלפי האחר-האשה וכו' שווים עשרת מונים מיופי שגורם לכולם להביט בהערצה! (כמה קל לומר) אבל זו המציאות, מהיכרות אישית של בנות שעשו את זה והיום הן מאושרות עד השמים אין מושלם! תחשבי לעצמך מה יותר חשוב לך: אופי, יופי או מידות. חלקי ביניהם את ה 100% ולכי על זה. בהצלחה!
תוקן על ידי חדשונט ב- 14/08/2013 16:04:24
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2013 16:02 |
|
| |
לפותחת השירשור- אף אחד לא אמר לך להתחתן איתו עכשיו! אמרו לך להמשיך... עדיין אין משיכה? עדיין את לא מרגישה שאת רוצה לראות אותו ולדבר איתו? כנראה שהוא לא שלך...
אם לא הייתי בדיוק במצב הזה לא הייתי מייעצת לך.... אני כל הזמן אומרת לבעלי שאילמלי האופי המיוחד שלו לא היה לו סיכוי. יש לך מושג מה זה בעל טוב? זה הרבה יותר מיופי! חוצמזה שאחרי האירוסין קיבלתי עליו מלא מחמאות- ובאופן מוזר זה גרם לי לחשוב ולראות פתאום דברים שלא ראיתי קודם. תאמיני לי- משתי פגישות קשה מאוד להבין- תצאי לעוד פגישה או שתיים אם לא תהיה לך סיבה אחרת להוריד... תדברי איתו- תראי מה יש לו להציע- איך המידות שלו- אם הוא מקשיב לך ומכבד אותך. תראי אם את נמשכת לאופי שלו אם כיף לך לקשיב לו. יכול להיות שתביני שהוא ממש נחמד- אבל הוא לא עושה לך את זה וחבל... ויכול להיות שתחליטי שאת לא מוותרת עליו...
שיהיה לך הצלחה ויישוב הדעת! ושה' יתן לך עצה נכונה!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2013 16:16 |
|
| |
| bm308 כתב: |  | למה נראה לך שלהתרגל למשו כזה זה דבר של מה בכך?
אני פשוט התחברתי לאופי אבל זה מה שעוצר אותי, אז אני אנסה להתרגל??
זה לא פשוט לאמר זאת... כי זה משפיע גם משפיע.
ולגבי כל העסק הזה של הגירושין בגלל הסיבה הזו, לא הייתי אומרת שאין כזה דבר אבל אם מישהי יודעת שהיא הולכת על משו שילווה אותה למשך כל החיים והיא מסכימה לוותר על משו אחר, היא חייבת להיות שלמה עם זה!!!!!!!!
ואסור לזה להיות בראש סולם העדיפויות ולשים לזה את הדגש הכי חזק כי מתחתנים עם הבנ"א ולא עם היופי שלו, אבל זה אמצעי שכן צריך לשקול במידה מסוימת ברמת התשוקה אליו.....
|
|
כבר הסבירו לך כמה פעמים, שכל עוד שהוא לא דוחה אותך, אז בהתאם לקשר הרגשי שלכם, המשיכה תבוא גם תבוא. אבל כפי איך שאת מציגה את זה עכשיו, את חוששת ופוחדת. עכשיו זה כבר לא שאלה של עמידה או אי עמידה בפנטזיה, אלא זה עמידה או אי עמידה מול פחד. בדרך כלל, לבנות קשה מאד להתגבר על פחד. הדרך להתמודדות אם כך הוא לא לשכנע אותך שהמשיכה תבוא, אלא את צריכה לעבוד על אמונה ובטחון, לדעת בבירור שאם תעשי את הדבר הנכון, אז ה' יצליח דרכך. וכמו שכבר הסבירו לך, הדבר הנכון הוא להמשיך, כי כפי מה שזה נשמע יש פה אפשרות סבירה מאד לחיים מאושרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2013 16:27 |
|
| |
חדשו, למה שאלה טפשית? זה נותן לנו איזהשהו קנה מדה על דעתנו האמיתית והפרטית.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2013 16:33 |
|
| |
כי בקצב של "אם היינו על אי בודד ולא היה עוד אחד חוץ ממנו" לא הייתי מורידה הרבה מהבחורים... לדעתי זו לא אינדיקציה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2013 16:47 |
|
| |
סליחה, את בבעיה קשה אם את מורידה בחורים שאם היית על אי לא היית מורידה אותם. אנחנו צריכים להיות חזקים בדרך שלנו ולא לעשות דברים סתם בשביל אחרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2013 16:55 |
|
| |
סולחת ;)- נכון,אנחנו בהחלט צריכים להיות חזקים בדרך שלנו ולא לעשות דברים סתם בשביל אחרים. אבל לכל מטבע יש שני צדדים, לכל עניין יש הרבה פרמטרים זה ממש לא שחור או לבן אם היית על אי או לא היית אם הוא היה היחיד או לא ולכי על זה וזה ממש לא סותר את העובדה של להיות חזקים בדרך שלנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2013 17:03 |
|
| |
זה שאת יודעת מה לך משנה זה חלק גדול מפתרון הבעיה. אחרי שברור לי מה דעתי בעניין אני יכולה לשקול גם את הפן החברתי, אבל שלא יקרה מצב שהסביבה תגרום לי לא לדעת מה דעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2013 17:03 |
|
| |
| חדשונט כתב: |  | | אם היית על אי או לא היית אם הוא היה היחיד או לא ולכי על זה וזה ממש לא סותר את העובדה של להיות חזקים בדרך שלנו. |
|
מישהו הבין את המשפט הזה? זה עברית בכלל?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2013 17:18 |
|
| |
זה לא עברית, אבל הבנתי 
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2013 20:32 |
|
| |
אין לי זמן לקרוא את התגובות(אני לא אהפוך את זה לנורמה:) אבל רק רציתי לומר שאני מזדהה עם השאלה, ואף עברתי אותה על בשרי. קשה מאוד לענות על השאלה הזאת באופן טכני, ואולי בעצם זה בלתי אפשרי לענות על זה. אבל אני רק אומר לך את מה שאני אמרתי לעצמי. וזה שאני לא מתכוון להתחתן עם משהו כשאני בספק לגביו לא משנה למה! את צריכה להתחתן כשאת מרגישה שהוא הבחור המושלם בשבילך! ועכשיו כשאת בספק עדיין את יכולה לגלות שהוא הבחור המושלם, ואת לא ראית טוב אולי. ולכן יש לי בשבילך עצה, קחי את התמונות שהיו לך בראש של הבחור האידאלי מהעבר, ותלבישי לו בפוטושופ של הדמיון את התמונה של הפגוש שלך. תנסי לדמיין את הסיטואציות השונות לתמונה שלו. יתכן ותגלי שהדמיון לפעמים מטעה, וצריך לרענן אותו עם המציאות... אם את מצליחה לאהוב את האדם שבו, ולרצות לעשות עוד פגישה, אבל זה חשוב-אם את היית רוצה לקיים איתו עוד פגישה נוספת, אז תעשי זאת. אבל אל תלחמי עם המשיכה שלך, ולא עם הרצונות שלך, את לא חייבת לאף אחד כלום. ואת חייבת להחליט בעצמך. ותקשיבי ללב. ובשורה התחתונה- היופי הוא חשוב, אבל האופי הוא הכרחי...
|
|
|
|
|
|