| נשלח ב-16/8/2013 11:20 |
|
| |
נכון, את חייבת להיות שלימה עם זה, ושלא יספרו לך סיפורים
| bm308 כתב: |  | למה נראה לך שלהתרגל למשו כזה זה דבר של מה בכך? אני פשוט התחברתי לאופי אבל זה מה שעוצר אותי, אז אני אנסה להתרגל?? זה לא פשוט לאמר זאת... כי זה משפיע גם משפיע.
ולגבי כל העסק הזה של הגירושין בגלל הסיבה הזו, לא הייתי אומרת שאין כזה דבר אבל אם מישהי יודעת שהיא הולכת על משו שילווה אותה למשך כל החיים והיא מסכימה לוותר על משו אחר, היא חייבת להיות שלמה עם זה!!!!!!!!
ואסור לזה להיות בראש סולם העדיפויות ולשים לזה את הדגש הכי חזק כי מתחתנים עם הבנ"א ולא עם היופי שלו, אבל זה אמצעי שכן צריך לשקול במידה מסוימת ברמת התשוקה אליו.....
|
| בפגישה הבאה את פשוט מבחינה אם יש התקדמות או נסיגה, אם יש נסיגה את מורידה והרווחת פגישה עם איש מענין, אם יש התקדמות אז את מנסה להמשיך. אני יכול לספר לך שאני בתור גבר שבהחלט חשוב לו ורגיש לו מראה מסוים, אישה מרתקת ואישה שופעת טוב לב מושכת אותי גופנית,,, נראה לי שחשוב שתשני את הטרמינולוגיה, את לא בהכרח מחפשת יופי או דוגמן שידגמן לך חליפות בעיתון.. את מחפשת מישהו 'חמוד', מישהו שתירצי להתקרב אליו ולהנות מזה, ויש מרחק ניכר בין חמוד ליפה, יש אומרים ש'חמוד' זה יותר מושך מיוחד ומגניב כזה, זה מישו שמתאים לך ויש לו את זה, בחיוך, במבנה גוף, בשפתיים או באוזניים :) אם יש לו את זה אז זה עשוי להצליח, אם לא אז זה לא מתאים, ואין לך מה להפסיד מעוד פגישה, אלא א"כ תגיעי למסקנה ברורה שזה לא זה אז תורידי עכשיו, כמדומני שכדי להגיע למסקנה כזאת את חייבת להתיעץ עם משפחה וחברים, כי "אין אדם מוציא עצמו מבית האסורים", קשה לנו להתקדם ללא יעוץ חיצוני שמבהירה לנו דברים, וגם יש יסוד סביר להניח שאם תעשי עוד פגישה דברים ישתנו, הוא ואת יהיו יותר נינוחים וחמודים.. בהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2013 11:29 |
|
| |
כי ככה אמר הרב שמחה כהן
| שיגושיח כתב: |  | אין לחשוש שמא את מאבדת את השידוך המיועד
למה אין לחשוש? אתה לא חושב שבין עשרות אלפי הרווקים והרווקות המבוגרים ישנם רבים שאיבדו בידים את השידוך המיועד? |
| ואני מבאר את דברי הרב, כשאתה יוצא עם מישי אתה לא חושב שלא תפספס את הבת קול.. אתה בוחן """האם אני רוצה את הבת הזאת""" שיושבת מולי עם הנמשים על האף והחיוך המאופק,,, האם היא מתאימה לי, גם ויתורים למיניהם חייבים להעשות בלב שלם ובנפש חפיצה
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2013 11:33 |
|
| |
נכון, יש מבוגרים שאיבדו בידיים את השידוך המיועד -ואז יש שידוך אחר מתאים-, יש כל מיניי
| שיגושיח כתב: |  | אין לחשוש שמא את מאבדת את השידוך המיועד
למה אין לחשוש? אתה לא חושב שבין עשרות אלפי הרווקים והרווקות המבוגרים ישנם רבים שאיבדו בידים את השידוך המיועד? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2013 11:37 |
|
| |
הרי מלחיצים אותה שתחליט... ב) להתחתן עם מישו שלא רוצים זה מתכון לכישלון בקשר
| שיר852 כתב: |  | רציף, אפח'ד לא אומר לה לסבול כל החיים, מהעדר יופי לא סובלים! סובלים מחוסר מידות ועוד דברים משמעותיים אחרים. דבר נוסף, למה לה לשקר? מה הבעיה לומר 'אני צריכה פסק זמן כדי לחשוב'?! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2013 14:27 |
|
| |
שאלה קשה מאוד!! גם הייתי באותו בעיה לפני האירוסין שלי,,, וותרתי על זה והמשכתי אלה... ב"ה זכיתי לבעל מקסים! ובאמת עם פנימיות איכותית במיוחד..... אבל עד עכשיו מציק לי לפעמים את החיצונית שלו (לבוש שאני לא הכי אוהבת),,,, זה באמת שאלה קשה מאוד!!! לא הייתי מוותרת היום על בעלי, אבל הייתי מאוד רוצה שהוא יחליף.... כמה שהשלמתי עם זה זה עדיין מציק.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2013 14:47 |
|
| |
בס"ד לבוש?בקשי ממנו יפה עם חיוך לאט לאט הוא ישתכנע...תנסי לפחות...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2013 14:56 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד לבוש?בקשי ממנו יפה עם חיוך לאט לאט הוא ישתכנע...תנסי לפחות... |
|
אני מקווה שביום אחד זה יקרה
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2013 15:05 |
|
| |
| nkת_Nיו3nת כתב: |  | שאלה קשה מאוד!! גם הייתי באותו בעיה לפני האירוסין שלי,,, וותרתי על זה והמשכתי אלה... ב"ה זכיתי לבעל מקסים! ובאמת עם פנימיות איכותית במיוחד..... אבל עד עכשיו מציק לי לפעמים את החיצונית שלו (לבוש שאני לא הכי אוהבת),,,, זה באמת שאלה קשה מאוד!!! לא הייתי מוותרת היום על בעלי, אבל הייתי מאוד רוצה שהוא יחליף.... כמה שהשלמתי עם זה זה עדיין מציק. |
|
אומרים שאיך שהגבר נראה בחיצוניות זאת ההשתקפות של הסטייל של האישה שלו ... אין לי עדיין הוכחה אישית לכך ואם היית שלימה עם זה זה לא היה מציק לך, את צריכה לקחת אותו לשופינג דחוף
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2013 15:17 |
|
| |
| rikim כתב: |  | היית שלימה עם זה זה לא היה מציק לך, |
|
בדיוק אני לא שלמה עם זה ואני גם לא יהיה
תוקן על ידי nkת_Nיו3nת ב- 19/08/2013 15:19:30
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2013 15:45 |
|
| |
אומרים שנשים מתחתנות מתוך הנחה שיצליחו לשנות את הגבר שלהן, הגברים מתחתנים מתוך הנחה שנשותיהם תשארנה לתמיד כמו שהן היום.
כנראה שזה נכון.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2013 20:05 |
|
| |
| nkת_Nיו3nת כתב: |  | | בדיוק אני לא שלמה עם זה ואני גם לא יהיה |
|
את תהיי שלימה גם שלימה, הזמן יעשה את שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2013 20:32 |
|
| |
הזמן יעשה את שלו, השאלה לטובת מי?? אם היא תתרגל אליו, או שהוא התרגל לשינוי שתעשה לו??
אחת מיוחדת: האם הוא יודע שזה מציק לך?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2013 20:39 |
|
| |
| שיר852 כתב: |  | אומרים שנשים מתחתנות מתוך הנחה שיצליחו לשנות את הגבר שלהן, הגברים מתחתנים מתוך הנחה שנשותיהם תשארנה לתמיד כמו שהן היום.
כנראה שזה נכון. |
|
ואומרים ששניהם לא מצליחים גם הגברים וגם הנשים :)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2013 21:29 |
|
| |
| bm308 כתב: |  | הזמן יעשה את שלו, השאלה לטובת מי??
אם היא תתרגל אליו, או שהוא התרגל לשינוי שתעשה לו?? |
|
הוא לא ישתנה, כי באיזה שהוא מקום זה דבר שהוא מהותי לו. אבל היא תתרגל, הזמן עושה המון דברים נפלאים, ואחד מהם שהוא מרגיל אותנו למה שיש.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2013 11:46 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | | הוא לא ישתנה, כי באיזה שהוא מקום זה דבר שהוא מהותי לו. אבל היא תתרגל, הזמן עושה המון דברים נפלאים, ואחד מהם שהוא מרגיל אותנו למה שיש. |
|
השאלה כמה זמן זה "הזמן יעשה את שלו" חחחח שנתיים? עשר שנים? עשרים? תוקן על ידי nkת_Nיו3nת ב- 20/08/2013 11:48:19
תוקן על ידי nkת_Nיו3nת ב- 20/08/2013 11:48:35
|
|
|
|
|