|
|
| נשלח ב-3/2/2014 17:21 |
|
| |
אך הוא לא תכנן לספר... הם נפגשו מס' פעמים' שהתארכו לכדי חודשים והגיעו להצעת נישואין מפוארת שכללה כל מה שהיא אי פעם חלמה עליו.. חוף אינסופי, ים כחול,וקו אופק רחב רחב, כזה בלי סוף,שמסמל את האהבה הניצחית שלהם. כמובן שהיו גם שושנים אדומות ובקבוק שמפניה יוקרתי אך זה לא היה העיקר, העיקר היה מה שהוא אמר לה כשהוא כרע על ברכיו, נשא את עיניו הנבוכות,עם ניצוצות האהבה שדלקו בהן, ואמר לה:
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2014 17:30 |
|
| |
האם תיהי מוכנה להעניק לי עוד מרגעי האושר שלנו? האם תהיי מוכנה לחיות את חייך לצידי? היא הרכינה ראשה,חייכה את חיוכה הכובש ו... לפתעעע
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2014 19:12 |
|
| |
החלו דמעות רותחות לזלוג מעיניו, אני הולך להרוס לך את החיים אמר לה בקול חנוק...
תוקן על ידי ידענע ב- 03/02/2014 19:12:41
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2014 14:58 |
|
| |
למה למה שתעשה זאת מה לא סיפרת לי מה אינני יודעת עליך ?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2014 14:18 |
|
| |
היא הסתכלה עליו נסערת,מצפה לתשובה הולמת אך הוא לא אמר דבר. במקום זה הוא הוציא דף מכיסו,דף פשוט.. והגיש לה: תקראי,אמר לה,כשהדמעות ממשיכות לזלוג..
היא לקחה את הדף מידיו,התיישבה על החול והחלה לקרוא מרגע לרגע הפכו פניה והחווירו, היא לא האמינה כל הזמן הזה והוא הצליח להסתיר אתזה בצורה כ"כ מושלמת! איך הוא היה מסוגל!
מלחמה התחוללה בליבה, היא הביטה בו לרגע וראתה את כאבו הגדול, את פניו המיוסרות. והחליטה:
אני איתך באש ובמים, אנחנו ביחד,וננצח הכול.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2014 16:22 |
|
| |
האושר שהציף אותו היה עצום, את ההערכה והאהבה שחש אליה לא ניתן לתאר, והוא החליט להכיר לה טובה על כך...
(מבריקה את כותבת חלוווום!)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2014 00:44 |
|
| |
ועל כן אימרי לי, מה היא בקשתך? במה את חפצה? אמלא את משאלתך עד תום. אימרי לי...
(איזו כתיבה עשירה ומרתקת, כל הכבוד לכן!)
תוקן על ידי קונטרול ב- 07/02/2014 00:47:41
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2014 00:08 |
|
| |
(קונטרול,איזה מצחיק אתה, הוא אהובה. לא מלך או קוסם שאמור להגשים לה משאלה! שיהיה עם קשר..) (ותודה על המחמאות :)
היא חייכה חיוך צופן סוד ולא הוציאה הגה מפיה. הוא מיד הבין,כרע שוב על ברכיו וחידש את הצעת הנישאין, הפעם הסצנה היתה מושלמת ההתרגשות שוב גאתה בליבם,ואושר צף בדמם.. אך היה שינוי אחד קטן שהתרחש,כל אחד בליבו שלו. הוא-הרגיש שפרק עול גדול שרבץ והכביד עליו. והיא-שעם כל האהבה והאושר שלה,ידעה שהולכת לקראת התמודדות לא קלה, אך היא היתה שלמה עם זה,וידעה שביחד הם מסוגלים להכול.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2014 00:12 |
|
| |
כך עברו להם מס ימים בנעימים, כשברקע מהדהד כל הזמן הסוד שסיפר לה, הדאגה היתה מכרסמת בה מידי פעם, אך היא היתה מבטלת אותה במחי יד כשזו עלתה במחשבותיה. יהיה בסדר,חשבה לעצמה. היא לא האמינה שאושר כ"כ גדול יוכל להתנפץ ברגע אחד קטן. כמה תמימה היתה....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2014 00:19 |
|
| |
אך יום אחד זה קרה, בלי שום הודעה או הכנה מוקדמת. זה קרה,בדיוק כמו בחלומותיה השחורים,אלו שהיתה משכיחה מעצמה. המחלה הנדירה שלו,זו שהיתה בשקט והתנהגה יפה החליטה לצוץ פתאום ולהראות נוכחות, היא רק עשתה זאת בעוצמה גדולה מידי, הגוף לא יכל לה,והוא קרס. כשהיא עמדה ליד מיטתו בבית חולים,מחזיקה בידיו,דומעת. מביטה בעיניו העצומות,בגופו החלוש ובפניו החוורות והמיוסרות. היא לחשה, הבטחתי לך שביחד ננצח הכול,ואני הולכת לעמוד בהבטחה שלי! וכמו כוחות חדשים נמסכו בדמה
תוקן על ידי מבריקה ב- 10/02/2014 00:20:17
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2014 00:20 |
|
| |
למין אותו יום,היא לא משה ממיטתו לרגע, ותוך כדי שמירות מעייפות,בעיניים טרוטות מעייפות,היא חוקרת ומחפשת אחר תרופה למחלה העלומה, היא דיברה עם טובי הרופאים,מומחי עולם,אך אף אחד לא ידע על מזור למחלה. היו ימים שיאושה התגבר והיא עמדה על סף יאוש,אך מיד היתה מעודדת את עצמה, משננת שוב ושוב את מילותיה:"ביחד ננצח הכול"
תוקן על ידי מבריקה ב- 10/02/2014 00:23:55
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2014 00:28 |
|
| |
ויום אחד זה זה פשוט קרה, רופא סיני קסום ועתיק למראה,שמע אי שם בארצו הרחוקה אחר העלמה המחפשת אחר תרופה למחלה הנדירה. הוא שמע את הסיפור נוגע ללב והחליט לסייע לה במה שיידרש. הוא הגיע ארצה,באמתחתו שיקויים ועשבים לרוב, היא לא ידעה למה,אך ליבה פשוט הורה לה לסמוך על האיש בעל העיניים הטובות.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2014 00:30 |
|
| |
(המשך יבוא )
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2014 02:09 |
|
| |
וואו! אני מרותקת ומחכה להמשך, לא רוצה להפריע לרצף היפה הזה!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2014 14:27 |
|
| |
מבריקולית אין עלייך הסיפור שלך יפה מרגש מהפנט מדהים  מחכה להמשך 
|
|
|
|