|
|
| נשלח ב-18/8/2013 11:07 |
|
| |
מר ביתר בתנפה שלום רב:
הפעם כנראה כשלת להריץ מועמד מול רובינשטיין, אנא התאפק עוד חמש שנים ועד אז - אם חינוך ילדיך לא חשוב לך אז תריץ בלוגים פורומים צילומים ולכלוכים על כל מי שאתה רוצה ואולי תציג את מועמדותך ואולי גם תזכה,
אני הייתי ממליץ לך לבקש עכשיו ומיד סליחה מכל האנשים שפגעת בהם, שהשלית אותם, לפני שיהיה מאוחר. וחבל שאתה מכניס את ר' דוד זיידה לכל הסיפור, הנ"ל אברך חסידי משכמו ומעלה ואין סיבה שיירקב תחת הפוליטיקה המלוכלת שלך
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2013 11:10 |
|
| |
ריאלטי, מר ביתר ודוד זיידה חד הם
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2013 11:11 |
|
| |
ואת כותרת האשכול הייתי מחליף ב: ביתר : קבוצת ניקים מנסה להריץ את הרב דוד זיידה לראשות העיר ביתר .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2013 11:22 |
|
| |
מסכים אתך שזוהי קבוצת ניקים מהזן הנמוך שיש, ביתר עילית מכל הפרויקטים החרדים היא העיר הכי יפה, הכי מפוארת, צריך תחקיר מה מניע אותם?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2013 11:32 |
|
| |
| סופר702 כתב: |  | | איך קרלין יסכימו ללכת עם זיידה כשיש להם את הקרלינר חיים וייסברג? |
|
העלת לי חיוך על הבוקר הבדיחה שקרלין ילכו עם ויסברג אף יותר טובה מהבדיחה של פותח האשכול שיש לזיידה סיכוי לנצח מול רובינשטיין ולנהל עיר...
תוקן על ידי ביתר_B ב- 18/08/2013 11:34:01
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2013 15:24 |
|
| |
ריאלטי ודומיו
מבלי להיכנס אישית ברובנשטיין. אין ספק שיש מקום רב לשיפור וייצוג של כלל אוכלסיית ביתר. מה גם שהקלפים בכל הפוליטיקה המקומית לא עורבבו. אם שס וג באלעד ילכו ראש בראש ייתכן ותהיה לכך השפעה גם בביתר.אז קחו אוויר לנשימה וחכו טיפה עם השמפניות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2013 16:23 |
|
| |
כ"צופה" מן הצד אני רוצה לומר לך שאני מאוד אשמח אם יתקיימו בחירות בכל ריכוז חרדי, והראייה לכך זה רובינשטיין שעכשיו רץ אחרי כולם ומנסה לסגור ענינים כי הוא יודע שיש יום הדין, והדוגמא ההפוכה זה מודיעין עילית שכרגע היא העיר הכי מוזנחת בארץ אחרי עודה טרבייה כי אין בחירות מכאן ועד להשמיץ ולחרחר ריב הדרך רחוקה, מספיק קרבנות הציבור החרדי הקריב על המריבות המיותרות
ביתר בתנופה ודומיו אין להם בעולמם אלא מחלוקת בלבד!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2013 16:50 |
|
| |
כרגע מאיר רובינשטיין לוקח את ראשות העיר בהליכה, אם זה מוצא חן בעיניך ואם לא , אם לא יהיו שינויים משמעותיים בחודש הקרוב בקרב הקהילות הגדולות המרכיבות את אוכלוסיית ביתר אין סיכוי לאף אחד לגבור על מאיר רובינשטיין
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2013 17:03 |
|
| |
ציית אתה טועה ומטעה וייסברג ביחד עם יעקי לוקחים את ראשות העיר לא בהליכה בזחילה...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2013 17:04 |
|
| |
רובינשטיין סגר עם כולם ולכן נכון לעכשיו הוא לוקח, אבל בינינו דוד זיידה עוקף אותו מכל הבחינות.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2013 17:18 |
|
| |
מאיר לוקח את ראשות העיר בצדק, אני שואל את כל תושבי ביתר עם מי אתם רוצים להחליף? בית שמש המכוערת? אלעד השסועה? קריית ספר המוזנחת?
למאיר יש חסרונות ומגרעות כמו כל בן אדם אבל נכון לעכשיו הוא המועמד הטוב ביותר, אלא אם תביאו עלינו את רודולף גוליאני וכל המלעיזים ההית מציע לכם לפרנס את משפחתכם במידה ויש לכם
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2013 17:20 |
|
| |
הוא לוקח כי הוא כזה מוצלח?
| ריאלטי כתב: |  | מאיר לוקח את ראשות העיר בצדק, אני שואל את כל תושבי ביתר עם מי אתם רוצים להחליף? בית שמש המכוערת? אלעד השסועה? קריית ספר המוזנחת?
למאיר יש חסרונות ומגרעות כמו כל בן אדם אבל נכון לעכשיו הוא המועמד הטוב ביותר, אלא אם תביאו עלינו את רודולף גוליאני וכל המלעיזים ההית מציע לכם לפרנס את משפחתכם במידה ויש לכם |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2013 17:26 |
|
| |
לא צצריך לחבוש לו כתר על הראש, אבל הוא לא רש עיר גרוע הוא בסדר גמור, הוא יודע לנתב בין כל החמישים החסידויות בעיר שזה לא דבר של מה בכך, האם המחליפים שלו טובים יותר? כרגע הכל פח אז למה להחליף?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2013 17:27 |
|
| |
זיידה הוא איש עשיה ממדרגה ראשונה
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2013 17:43 |
|
| |
| ריאלטי כתב: |  | | לא צצריך לחבוש לו כתר על הראש, אבל הוא לא רש עיר גרוע הוא בסדר גמור, הוא יודע לנתב בין כל החמישים החסידויות בעיר שזה לא דבר של מה בכך, האם המחליפים שלו טובים יותר? כרגע הכל פח אז למה להחליף? |
|
זה מה שאני טוען כל הזמן ראש עיר חרדי טוב הוא אחד כזה שיודע לנתב בין חמישים חסידויות..... לא אחד שדואג לכלל תושבי העיר לא אחד שעיקר תשומת ליבו נתונה לפתוחה ולשגשוגה של העיר... וכו' וכו'... העיר ביתר ושאר הריכוזים החרדיים זקוקים לניהול ע"י ועדה קרואה!!! כמו בני דודנו הערביים...
|
|
|
|
|