| נשלח ב-20/8/2013 14:20 |
|
| |
כלה כחמורה
חבר שלי לאחרונה הציע לי שידוך, עם בחורה פשוטה, חלקה, לא מפותחת, אבל יודעת לנהל בית. הוא טוען, שבכל מקרה מקסימום שנה אחרי החתונה אין לזוג כבר עניינים משותפים לדבר עליהם, הבעל נמצא בכולל או טרוד בעבודה, האשה בהריון או מגדלת ילד. הם נפגשים לערך כל לילה לאכול קצת עד שנרדמים. הוא מציע שאני אוותר על שנה מקסימום של שיחה משותפת בכדי להתחתן. הוא הוסיף שאשתו לא ממש העפרון הכי חד בקלמר, ולא הנורה הכי חזקה במברשת, אבל הוא מאושר, והוא חושב שמלכתחילה יש להעדיף את הגישה שלו.
אז חברים יקרים, האם יש להקפיד על כלה כחמורה או לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2013 14:31 |
|
| |
בס"ד אם אתה מחפש כלה- חמור...אז בהצלחה....
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2013 14:39 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2013 14:49 |
|
| |
אחרי שאת נשואה שנה תוכלי לדבר, בינתיים את לא יודעת, אולי הוא באמת צודק?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2013 15:03 |
|
| |
בס"ד זה שהוא חי כך זה לא אומר שזה בסדר וזה הקשר שמצפים שיהיה... נכון שבמעשי כך הם פני הדברים בערך אם לא משקיעים בזוגיות,אך ברור שמלכתחילה לא באים בצורה כזו לנישואין...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2013 15:22 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | אחרי שאת נשואה שנה תוכלי לדבר, בינתיים את לא יודעת, אולי הוא באמת צודק? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2013 15:24 |
|
| |
חייב נושאי שיחה כי אם לא- מספיק תמונה לראות אם מוצא חן ויללה חתונה- לא צריך פגישות בכלל. אני רואה זוגות בערב שבת מטיילים, מדברים, שולחן שבת, ערב אחרי עבודה יושבים לארוחה- מתי תעשו אז? תסתכלו על הקירות? אי אפשר להצמיד שתי אנשים ולהגיד- יום אחד יהיה לכם על מה לדבר...
|
|
| נשלח ב-20/8/2013 15:32 |
|
| |
אכן פוווווווווווווווווווווו, ההורים שלי עסוקים מאד, וממעטים לשוחח ביניהם. וכך גם רוב ההורים של החברים שלי. האם ההורים שלך יושבים ומדברים שיחות נפש כל ערב?
פשוט וטוב נראה לי שהתמונה שלך מסמלת בדיוק הקשר עליו אני מדבר. האם את מזדהה? הזוגות שאת רואה מטיילים בליל שבת אלו זוגות צעירים שעכשיו התחתנו. כמה זוגות מבוגרים מטיילים בליל שבת?! תסכימי איתי שזה מיעוט זעום.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2013 15:36 |
|
| |
בס"ד ולמה שאתה לא תהייה מהמיעוט הזעום שכן משקיע בזוגיות?ככה להתחיל את החיים?בחשיבה שלילית וברגל שמאל, שיש שהיו קוראים לה ראלי-אבל זה לא ראלי,זה טיפשות.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2013 22:14 |
|
| |
אוי כמה טיפשי לדבר כך. הוא ממש מסכן. ולא כדאי לך ללכת לפי עצתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2013 22:34 |
|
| |
אל תזלזלו בזה, זאת לא בעיה כלת משקל... 
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2013 23:29 |
|
| |
אם אתה כ"כ מאמין בזה אז כניראה, זה מה שמגיע לך. בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2013 23:57 |
|
| |
אשכול מצחיק 2 :)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2013 00:05 |
|
| |
אני מאמין משהו? אני רק שאלתי מה אנשים חושבים!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2013 11:31 |
|
| |
אלו שמטיילים אחרי הסעודה בדרך כלל הם אלו שלא גמרו לריב בסעודה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2013 12:13 |
|
| |
כותרת יפה לאשכול, לגוף האשכול לעניות דעתי לא הצגת את הדברים בצורה הנכונה אני לא יודעת מה עדיף מלכתחילה אבל אני חושבת שלא משנה אם מי תתחתן אתה צריך לחשוב שהיא נמבר וואון בהכל, אין שנייה לה וכו' וכו'. למרות שבפועל היא לא תהיה הדבר המושלם והגיוני שהיא לא תהיה הדבר המושלם אבל אתה צריך לקחת אותה וביחד להפוך את עצמכם למושלמים יותר נכון למשלימים
|
|
|
|
|