|
|
| נשלח ב-22/8/2013 15:40 |
|
| |
שיגושיח, לפי השם שלך לא נראה לי שמתאים לך אחת שלא יהיה לך שיג ושיח איתה.
וכן, תתפלא, אני מכיר הרבה זוגות מבוגרים שמדברים הרבה. יוצאים לטייל ביחד. וכו' וכו' זה הכיף בחיים. מאחל לך זוגיות מושלמת עם אשה מושלמת ולא אשה מושלמת בלי זוגיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2013 18:42 |
|
| |
זוגיות מושלמת עם אשה מושלמת - יש כזה דבר?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2013 18:55 |
|
| |
תאמין בזה, יש סיכוי שיהיה לך. לא תאמין בזה, ודאי שלא יהיה לך.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2013 20:27 |
|
| |
נצמצם את השאלה, -אשה מושלמת- יש דבר כזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2013 10:41 |
|
| |
ת'אמת... אין דבר כזה.
אבל אתה יכול לעשות דבר כזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2013 12:21 |
|
| |
איך?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2013 15:28 |
|
| |
יש. ואם אין תן לה לחשוב שהיא כזאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2013 15:32 |
|
| |
כמאמר הרב שך: חתן הוא מלך כל עוד הוא עושה אישתו למלכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2013 21:59 |
|
| |
זה מה שהחבר אומר, לקחת אחת אלופה לבישולים, אפיות וספונג'ה, לעשות אותה מלכה ושלום על ישראל. שיחות מהותיות אפשר למצוא בישיבה או בכולל.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2013 23:55 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | זה מה שהחבר אומר, לקחת אחת אלופה לבישולים, אפיות וספונג'ה, לעשות אותה מלכה ושלום על ישראל. שיחות מהותיות אפשר למצוא בישיבה או בכולל. |
|
זה כנראה הדבר הכי עצוב/מעצבן שקראתי מעל דפי הפורום הזה!!! אני לא מאחלת לשום אשה להתחתן עם מישהו כמוך!!! עוזרת אפשר למצוא גם בתחנה המרכזית בת"א...
|
|
| נשלח ב-26/8/2013 00:15 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | זה מה שהחבר אומר, לקחת אחת אלופה לבישולים, אפיות וספונג'ה.. |
|
ולהתחתן עם כולן ביחד או אחת אחרי השניה?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2013 01:01 |
|
| |
תלך על גיור פיליפינית, הן אחלה בכל המוזכר לעי"ל. אפילו השפה לא תהווה מחסום  נ.ב.מעניין איך נראה דייט של בחור עם שאיפות כאלה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-26/8/2013 01:11 |
|
| |
יחידית מעניין זה ממש לא!!!
מגעיל אותי שיש אנשים שחושבים שנשים הן מכונות לגידול ילדים ולמילוי צרכים
מגיע לאותם אנשים להישאר לבד ושהם ימלאו את הצרכים של עצמם!!
|
|
| נשלח ב-26/8/2013 01:31 |
|
| |
די, דזהרי על הלב שלך.. :) קצת מסובך לגבר למלא את כל הצרכים בלי בת זוג.. תני להם. ככה גם הטפשות וחסרות היכולת לנהל דו-שיח תתחתנה.. העיקר הוא ישים כתר לסמרטוט שלו =) (לא נראה לי מציאותי בכלל להצליח לחפש אחת כזאת, כאילו מה, היצור חוזר מדייט ואז מחשב.. השיחה זרמה, נחזיר שלילי.. אחרת זה יבוא על חשבון הכביסות.) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-26/8/2013 01:41 |
|
| |
די88, את מפנה את הכעס לכתובת הלא נכונה. אם את רוצה אוכל לתת לך שם וטלפון של חבר שלי, ותוכלי להציק לו מחסום.
ה1_ויחידה, הנה תמליל אפשרי של דייט כזה.
י. שלום קוראים לי יעקב. ר. נעים מאד קוראים לי רחל. י. מה שלומך הערב? ר. ב"ה ומה שלומך? י. ב"ה נפלא, תגידי את יודעת לבשל? ר. בודאי, אני בשלנית מעולה! י. וואוו... זה תמיד מה שחפשתי, בחורה שיודעת לבשל. ר. אז כנראה מצאת מה שחיפשת. י. ב"ה! י. מה את אוהבת לבשל? ר. מרקים, שניצלים, וירקות מוקפצים. י. את אוהבת פלפל שחור. ר. <בנחישות> בלי פלפל שחור ובלי מלח והרבה, אני לא מבשלת. י. אבל אני לא אוהב לא פלפל שחור ולא מלח. ר. חחח, איך אפשר לא לאהוב מלח, בכל אוכל יש מלח. י. שמת לב, שמלח ומלך זה כמעט אותה מילה. ר. וואלה... מדהים... אף פעם לא חשבתי על זה. י. אם תבשלי בלי מלח, את תהיי המלך, בעצם המלכה... ר. <מצחקקת (חושבת לעצמה איזה חוש הומור נפלא יש ליעקב)>
אני מזמין אותך להשלים את השיחה הנפלאה הזאת...
|
|
|
|
|