|
|
| נשלח ב-26/8/2013 15:30 |
|
| |
איך שאלת המודרניות מגיעה לפה? אני דוקא חושב ההיפך, ככל שאנשים מודרנים יותר ופתוחים יותר לעולם, הם פחות מאושרים בנישואין ומתגרשים יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2013 16:45 |
|
| |
| די88 כתב: |  | די88, האם אני מזהה אצלך חוסר רצון להתמודד עם עמדה כל שהיא? כי כפי שזה נראה, את שוללת מאנשים להביע עמדה חשובה ורצינית, עמדה שעל ידה הצליחו ליצור לעצמם חיים טובים ומאושרים.
עמדה חשובה ורצינית?? שאשה צריכה לדעת לבשל לכבס ולשתוק?! אני אמנם ממש לא פמיניסטית אבל זה גובל בפיליפינית או כלה בהזמנה מרוסיה וחיים טובים ומאושרים?! תגיד לי אתה רציני?! תעשה טובה אל תירה לעצמך ברגל עם תגובות הזויות!!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2013 17:00 |
|
| |
אתה צודק. אפשר למצוא מישהי שתבשל ותכבס, ובמקום אחר למצוא שיחה אינטלקטואלית, ובמקום נוסף למצוא מישהי לבלות איתה, ובעוד מקום למצוא פורקן... וכו'.
אבל אפשר גם למצוא הכל במקום אחד, מה עדיף??!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2013 17:06 |
|
| |
אם אתה רוצה אשה נאמנה חכמה יפה ואוהבת תחפש 4 נשים
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2013 17:20 |
|
| |
| מנחמחיים כתב: |  | | אם אתה רוצה אשה נאמנה חכמה יפה ואוהבת תחפש 4 נשים |
|
עדיף שמונה נשים, כי לכל אשה יש תקופות, אז ככה כשהאחת בלחץ והחכמה למשל עוברת לה, תמצא תבונה אצל אחרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2013 17:28 |
|
| |
אבל כתוב שלא ירבה לו בסוסים פן ישוב מצרימה
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2013 19:30 |
|
| |
אכן חתן דומה למלך ואסור להרבות לו סוסים, אבל חמורים יכול להרבות, כמה שהוא רק רוצה!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2013 19:50 |
|
| |
ואואווו שיגושיח האשכול שלך הוכתר בזה הרגע לאשכול המיותר והדיבלי ביותר... תהנה לך עם השובניזם הזה...ניראה לאן תגיע...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2013 20:18 |
|
| |
זה "ליטאי 613" החדש.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2013 20:35 |
|
| |
 תמשיך.. זה משעשע =) איך אתה מתכנן לשעבד את העיר הקטן שיומלט לאחר תשעה חודשים וקצת לכל היותר מיום נתינת הטבעת? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-26/8/2013 20:40 |
|
| |
חכמינו שאלו סתירה, פסוק אחד אומר אל תען כסיל כאיולתו ופסוק אחר אומר ענה כסיל כאיולתו, אני נוקט פעמים כך ופעמים כך. ברצינות חברה, מישהו הציע הצעה שעל פניו נראית כהצעה מקובלת, למה אתן נסערות כל כך?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2013 20:54 |
|
| |
אני מבינה שככסילה אני אמורה להפגע... סליחה שזה ללא קורה..
בכל מקרה אני ממש לא נסערת. אני בעיקר בזה לתפיסת העולם העקומה שלך מרחמת מאד על אישתך או נשותיך ובעיק ממליצה לך להנשא לרובטית אומרים שהם עושי שטיפה כולל פאנלים ברבע זמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2013 21:35 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | חכמינו שאלו סתירה, פסוק אחד אומר אל תען כסיל כאיולתו ופסוק אחר אומר ענה כסיל כאיולתו, אני נוקט פעמים כך ופעמים כך. |
|
אתה נוהג תדיר לדבר עם עצמך? תזהר שמרוב סטאז' על כסילים בסוף יהיו לך ולבת זוגתך יותר מדי נושאי שיחה.. נ.ב. אף אחת לא נסערת. אני מאמינה שכולן כאן מבינות שאתה יוצא דופן.. =) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-26/8/2013 21:55 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | ואואווו שיגושיח האשכול שלך הוכתר בזה הרגע לאשכול המיותר והדיבלי ביותר... תהנה לך עם השובניזם הזה...ניראה לאן תגיע... |
| משהו כמו גואל רצון חרדי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2013 11:23 |
|
| |
בס"ד את האמת?שזה קורה גם בצד ההפוך...ומה הייתם אומרות לבחורה שמכירה בחור אכפתי,עוזר,תומך וכו' וכו' אבל התקשורת לא משו... לא השפת גוף והטון שלפעמים נשמע לחוץ ולא ממש יודע להקשיב... וזו באמת דילמה לא פשוטה ... מה הייתם עושים?
|
|
|
|
|