בית פורומים עצור כאן חושבים

כשהסבא מקלקל את הנכד .

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/9/2013 17:37 לינק ישיר 

בזמן השואה החילונים החולנים בגדו בנו ולא נתנו לנו להיכנס לארץ שלנו כי אמרו שאנחנו נטל עליהם .

הם לפעמים כועסים על מכחישי שואה בו בזמן שהם עצמם מנעו כניסה של יהודים בתקופה הקשה .

אך לא עזר להם דבר והציבור הדתי הולך וגדל בכל מקום .

ורוח של תשובה עוברת בעם כולו .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2013 18:21 לינק ישיר 

אייזן, אני למשל, בתור לא חרדי, חושב שזכותך לחיות את חייך כראות עיניך, כל עוד אתה נושא בעול ככל השאר ולא מהווה נטל.. 'חיה ותן לחיות', ולמען האמת לא מזיז לי אם אתה או חבריך תהיו פה רוב, כל עוד הם יקבלו את זכותי לחיות את חיי כראות עיני.
האם אתה מסוגל לקבל את אורח חיי כלגיטימי? או שבאופן גורף אני 'חולני' בעיניך? (נדמה לי שזו שאלה רטורית לצערי)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2013 19:29 לינק ישיר 

אייזין כתב:
בזמן השואה החילונים החולנים בגדו בנו ולא נתנו לנו להיכנס לארץ שלנו כי אמרו שאנחנו נטל עליהם .

הם לפעמים כועסים על מכחישי שואה בו בזמן שהם עצמם מנעו כניסה של יהודים בתקופה הקשה .

אך לא עזר להם דבר והציבור הדתי הולך וגדל בכל מקום .

ורוח של תשובה עוברת בעם כולו .

איזן
נדמה לי שאת החינוך והמידע שהעליטו אותך- עשו אנשים רשעים,וחשבו שאתה וכל היתר שחינכו. הם ילדים ואנשים בורים ולעולם ישארו בורים, כנראה בגלל זה הם לא רוצים להקנות השכלה כללית לילדיהם.

אז בא עצור כאן ותלמד- לפני קום המדינה שלטו כאן האנגלים- ולא החילונים- הציונים הכופרים, הם סגרו את שערי הארץ. הציונים העפילו לכאן בדרך לא דרך, נאסרו והוגלו למחנות הסגר בקפריסין, 
אספר לך- כי גם הרב ואזנר שליט"א, העפיל ארצה כשהשאיר אחריו את בנו בארופה, והוא ואשתו  שחו לחוף מול  נתניה כמעט ערומים, והיהודים המזרוחניקים  הלבישו אותם ואירחו אותם,
הציונים הכופרים הצילו מהשואה והעלו ארצה, את השונא הגדול ביותר שהיה אז לתנועה הציונית,  י.ט. שי"ר  שבמקום הכרת תודה המשיך להזיק להקמת המדינה וקיומה.
לפני שאתה מפריח אשמות מופרכות, בדוק את העובדות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2013 22:41 לינק ישיר 

אנו צריכים להבין שכאן זה מדינתו של העם היהודי והוא ניתן לנו בתנאי שנקיים את התורה והמצוות .

אנו לא זקוקים לאישור שלכם על זכותנו כאן כי הארץ שייכת לתורה ולומדיה .

יחד עם זאת אנו מבינים שיש תינוקות שנישבו שעדיין לא זכו למתיקות וטוהר התורה ולכן איננו מתנגדים שתגורו כאן .

אולי במשך הזמן תפתחו את עיניכם ותראו את טוב השם עם בריותיו .

אתם לא עושים לנו שום טובה בכך שאתם מכירים בנו .

בראש השנה אנו הולכים להמליך את הקב''ה שהוא מלך העולם ומנהיגו .

ורק הוא יראה לכולם מי המנהיג בבירה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2013 23:52 לינק ישיר 

אייזין כתב:

אנו לא זקוקים לאישור שלכם על זכותנו כאן כי הארץ שייכת לתורה ולומדיה .

ורק הוא יראה לכולם מי המנהיג בבירה .

אייזן
בהתעלם מההצהרות. על איזה 'אישור' אתה מדבר? , אני נותן 'אישור' לך? אתה נותן 'אישור' לי? באיזו ספירה אתה חי? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2013 07:34 לינק ישיר 

לינקולן כתב -

אני חושב שזכותך לחיות כראות עיניך כל זמן שאתה לא נטל .

אולי אתה הוא הנטל בכך שאתה או אלו שאתה מנסה להציג כאן אינם לומדים תורה מספיק ובכך מסכנים את המשך קיומנו כאן .

אנו איננו זקוקים להסכמתך ושכמותך .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2013 09:19 לינק ישיר 

אייזין כתב:
אנו צריכים להבין שכאן זה מדינתו של העם היהודי והוא ניתן לנו בתנאי שנקיים את התורה והמצוות ...

.

מעלה גדולה היא למי שהוא מתפרנס ממעשה ידיו, ומידת חסידים הראשונים היא; ובזה זוכה לכל כבוד וטובה שבעולם הזה, ולעולם הבא:  שנאמר "יגיע כפיך, כי תאכל; אשריך, וטוב לך"  "אשריך" בעולם הזה, "וטוב לך" לעולם הבא שכולו טוב.

אתה מתעקש לגרש אותנו מן הארץ, שאינך מקיים את התורה, אלא בוחר מה לקיים וממה להתעלם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2013 09:25 לינק ישיר 

מואדיב

כולנו בוחרים. לא?  בעצם איני מכיר אותך ואולי אתה לא. לפחת רובנו בוחרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2013 09:54 לינק ישיר 

.

תלמיד,

בפועל - אף אחד לא מקיים את הכל.

אבל מראש לקבוע מה מקבלים ומה לא מקבלים?  תסלח לי אמ"ש, זו רפורמה, ולא ידעתי שאייזין רפורמי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2013 10:36 לינק ישיר 

אייזן אולי  לא רפורמי- אבל הוא לר מקיים תורה ומצוות  לפי המשנה הגמרא ראשונים ואחרונים,
הוא החליף את התורה  בתורה אחרת .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2013 18:25 לינק ישיר 

ולא תקיאת הארץ אתכם .

הארץ ניתנה בתנאי שילמדו ויקיימו את התורה .

ומי שלפחות אוהב לומדי תורה ותומך בהם הוא מגלה דעתו שאף על פי שלא זכה להיות בעצמו מהלומדים אבל הוא לפחות היה רוצה ועושה הכל בכדי שאחרים יוכלו להגות בה .

אך מי שבז ללומדי תורה ורואה אותם כפרזיטים הוא בעצם לועג לתנאי שהתנה הקב''ה בנתינתו את הארץ .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2013 19:01 לינק ישיר 

אייזן
אנחנו לא עובדים אחד אצל השני.
יש נטל, תשא בו שווה בשווה בלי פלפולים וקשקושים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2013 19:47 לינק ישיר 

"אתם לא עושים לנו שום טובה בכך שאתם מכירים בנו ."
אכן אייזין, אף אחד לא עושה לאף אחד טובה או נותן לו 'אישור', כמו שאמרתי: זכותך לחיות את חייך כראות עיניך, זכות ולא חסד. יש חובות וזכויות לכל אחד, אל תיפול כנטל

תוקן על ידי לינקiלן ב- 02/09/2013 20:20:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2013 19:52 לינק ישיר 

אייזן
עד מתי אתה מעוות את כונות התורה? זה הפך אצלכם לאומנות. ועל כמוך אמרו חז"ל מגלה פנים בתורה שלא כהלכה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2013 23:26 לינק ישיר 

אוי לו למי שעסוק בחיי שעה ועוזב חיי עולם .

וחיי עולם נטע בתוכנו .

לימוד התורה היא המגן היחידי מול אויבנו מבית ומחוץ .

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > כשהסבא מקלקל את הנכד .
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.