|
|
| נשלח ב-30/9/2013 08:32 |
|
| |
שואלת את כולם, ואת רונית: איך זה מרגיש שנושא אחד ממשיך וממשיך? ושאילה מהצד: למה תמיד אני מרגישה צורך לשאול, לבקש רשות, לשאול אם אני מתאימה את עצמי לכללים? לא רוצה להרגיש שאני מכבידה. אוהבת את הדיון הזה עם רעות, למרות שאני ממש לא מזדהה עם אותן הרגשות. שמחה על ההתקדמות שלך רעות.... מאמינה ומקווה בשבילך שכל הכאבים שלך ילכו ויפחתו עם הזמן..... ואני, לגבי עצמי.... חוזרת לשאלת המוצא שבתגובתי זאת: להמשיך ולהמשיך אשכול אחד ללא סוף???? (וקול קטן בתוכי: למה לא הפריע לך כשהתעניינת מה קורה אצל רעות, אז לא הפריע לך שהאשכול מתמשך ומתמשך, הא???). נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2013 13:55 |
|
| |
לכשעצמי... כשנושא מפסיק מהר מידי, אני מרגישה פחות נוח, מין פרידה... חרדת נטישה :) ובטחון עצמי, ואמון עצמי ואהבה עצמית... מאחלת לך, יקרה, שתלך ותתפתח.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2013 03:25 |
|
| |
רעות222 ובחורה לעניין, אני דיי חדש כאן בפורום, אבל ריגשתם אותי,התמיכה ההשתתפות וכו' המנהלת גברת לזר היקרה תראי איזה תמיכה איזה העצמה הדדית יש לך כאן בפורום אשרייך.. ולרעות היקרה תקציב אינו צריך להוות בעיה יש מקומות ואנשים שיתנו לך בחינם יעוץ ועזרה.. החל בלשכות בריאות הנפש וכן בחלק נכבד מקופ"ח את יכולה לקבל טיפול בהחזר מלא או כמעט מלא.. ואם את מתביישת ישנם קוי תמיכה של לב שומע(1599503232) וכדו', שהם חינמים ואנונימים.. מכיון שאני מנהל דף תמיכה בפייס, והייתי שמח לעלות דיון זה, אני מבקש אישור ממנהלת פורום נכבד זה וכן מרעות להעתיק פוסט זה... בכבוד והערצה, עוצרים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2013 23:29 |
|
| |
תודה לך, עוצרים. אכן, הפורום הוא מקום נפלא, ולכשעצמי, כמה השתחררתי מכל מילה שנכתבה כאן של תמיכה ושל ביחד. לגבי הטיפולים החינמיים, מנסיון - לי הם היו פחות מתאימים, ייתכן ולאחרים יותר, ייתכן וזה קשור לחוויות הילדות שלי, לא יודעת, אבל מאמינה שעוד אגיע לאן שצריכה להגיע, ותודה. מבחינתי האישית אין בעיה להעתיק את הפוסט, מהו דף הפייסבוק שלך?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 03:21 |
|
| |
נוער חרדי בע"מ והוא אינו שלי! אני עובד בו, ויש שם מספר מנהלים ומנהלות .. הוא פרוייקט משותף, למספר אנשים ואירגונים, בתחום הנור והטיפול במגזר החרדי.
|
|
|
|
|