|
|
| נשלח ב-27/8/2013 20:02 |
|
| |
זה עוד שיטה של טרול מתחזה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2013 12:27 |
|
| |
תוכן: שלום אסיק, קראתי בעיון את האשכול http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=1&topic_id=3021251&forum_id=17053
ואני בתור ניקית ותיקה (היום כבר לא), ונשואה היום ב"ה יכולה לאשר לך שיש המון שנופלים והמון בחורים שמנסים לפתות בחורות. כן, גם אני לצערי נפלתי עם בחור דרך הפורום. ואני יודעת בוודאות על עוד מס' בנות שנפלו עם בחורים דרך הפורום.
דע לך, שצריך לעשות משהו בנידון, אין לי רעיון איך, ואולי באמת לסגור אותו, למרות שמי שירצה להגיע למקומות האלה יגיע.
אני סגרתי את הניק שלי כדי לא לפול ח"ו הרבה לפני שהתחתנתי.
אתה מוזמן לפרסם את התגובה שלי בפורום שלך. בתקווה שכולם ידעו שאין אפוטרופוס לעריות!! וגם הבחורה הכי צדיקה בעולם יכולה ליפול ברשת של בחור שמעוניין רק בדבר אחד.
בהצלחה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2013 13:44 |
|
| |
זה שההודעה הראשונה נכתב על ידי נקבה זה ברור. שימו לב לטעות "אלייך" שני פעמים: כמנהל של הפורום "שידוכי חרדים". אני פונה אלייך... בדקתי את הדברים לפני שפניתי אלייך... פירוש הדבר, שמכתב זה נכתב על ידי אדם שרגיל יותר לכתוב לנשים מאשר לגברים, ובציבור החרדי, אשה היא זאת שרגילה יותר לכתוב לאשה.
בהתאם לכך שרוח הדברים שבהודעה האחרונה תואמת להפליא את ההודעה הראשונה, סביר להניח ששתיהן נכתבו על ידי אותה אחת. עכשיו נבקש מאסיק לפרסם את שמה של הכותבת האחרונה, וכך אולי מישהו ידע לזהות מי זה שהחליט לעורר כאן פרובוקציות זולות.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2013 23:30 |
|
| |
אני מאמינה שזה קיים בעצם, אינמצב שזה תופעה שלא קיימת.
יעיד ע"כ האשכול המקביל של "שתום העין" (או "שתום השכל")
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2013 00:35 |
|
| |
צריך שניים לטנגו
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2013 12:03 |
|
| |
נכון שצריך 2 אבל בלי הראשון שמתחיל השני לא ממשיך.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2013 12:33 |
|
| |
זה קורה וזה כואב. הנה, אני באה ואומרת את זה בריש גלי (לא אני שלחתי את ההודעות הקודמות לאסיק ואת המחשבות שלכם על מה שקרה לי תשאירו לעצמכם, אין לי טעם לומר שלי זה לא קרה וכו' כשממילא יעבור לכם בראש שאני סתם מחרטטת) ותפסיקו לעשות פרצוף מופתע ותמים. מי שחזקה מאוד לשמור על עצמה (ויש כאן כאלו, בנות נפלאות ויקרות) מצליחה לעבור את זה בשלום ולא נופלת, אבל מי שהיא קצת נואשת, קצת חלשה, קצת קשה לה, זה מגיע ונסחף מהר מאוד. בנות, תשמורנה על עצמכן, הלב הוא לא משחק ואל תתנה אותו לאף גבר בעולם שלא קשור אליכן בטבעת, כדת משה וישראל. ותשמונה על הנשמה שלכן, טהורה ונקיה. בשבילכן ובשביל הדורות הבאים שתאבנה לעולם בע"ה עם המיועד לכן מתוך טהרה וקדושה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2013 13:54 |
|
| |
מעניין שכולם מאשימים את הבנים. האם אין בנות שנמצאות בפורום ומכשילים בנים?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2013 13:58 |
|
| |
בס"ד כן הבנות האלה...הביאו את הקללה לעולם הכל בגלל האישה....
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2013 14:21 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | מעניין שכולם מאשימים את הבנים. האם אין בנות שנמצאות בפורום ומכשילים בנים? |
|
כי בנות מוטות ע"י הרגש וגברים ע"י השכל. ואם מאישים מישהו במשהו, זה את המוח ולא את הלב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2013 14:34 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | | ואם מאישים מישהו במשהו, זה את המוח ולא את הלב. |
|
כנראה שהאנדרויד קצת השתולל. אפשר שוב?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2013 14:48 |
|
| |
היא אומרת שהן לא משתמשות בשכל ולכן אין להן את שיקול הדעת הנכון... 
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2013 14:54 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2013 14:55 |
|
| |
בס"ד נכון הגברים הם העם היציב השקול,שמביא את הטון הסמכותי,ולכן עליו להוביל את הבחורה לחוף מבטחים...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2013 14:57 |
|
| |
ולנשים מותר הכל? גם האישה הכי רגישה צריכה לשלב שכל.
נ.ב. הגברים בוכים בלילה...
|
|
|
|
|