|
|
| נשלח ב-29/8/2013 15:01 |
|
| |
| ה1_ויחידה כתב: |  | ולנשים מותר הכל? גם האישה הכי רגישה צריכה לשלב שכל.
נ.ב. הגברים בוכים בלילה... |
|
אולי זאת אחת מהאשכול "כלה חמורה"...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2013 15:18 |
|
| |
אני רוצה להבין, נניח שאשה יוצרת קשר עם בחור בפרטי, וזה קורה, והקשר מתפתח, ומגיע לאן שזה מגיע, כשהאשה כל הזמן משתפת פעולה, ורוצה עוד. ואחרי שהקשר מסתיים כי נניח הבחורה מחליטה שהיא רוצה בחור טהור ונקי שלא גולש באינטרנט, אז הגבר הוא אשם?
זה נשמע לך הגיוני?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2013 15:35 |
|
| |
בס"ד שניהם אשמים..ושניהם לוקים בסקילה לאור היום...כשאסיק הראשון לביצוע גזר הדין....
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2013 15:38 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | אני רוצה להבין, נניח שאשה יוצרת קשר עם בחור בפרטי, וזה קורה, והקשר מתפתח, ומגיע לאן שזה מגיע, כשהאשה כל הזמן משתפת פעולה, ורוצה עוד. ואחרי שהקשר מסתיים כי נניח הבחורה מחליטה שהיא רוצה בחור טהור ונקי שלא גולש באינטרנט, אז הגבר הוא אשם?
זה נשמע לך הגיוני? |
|
שניהם אשמים. אבל סיטואציות כאלה כמעט לא קורות, יותר רווח שהגבר פונה לבחורה, מתנחמד ומשם.. כשבחורה פונה לגבר, השיחה מסתיימת מהר מאוד, אלא א"כ הגבר מוצא נושא שיחה חדש ואז שוב הוא אשם 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי פווווווווו ב- 29/08/2013 15:50:12
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2013 15:54 |
|
| |
מצד אחד הגבר אשם כי הוא תמיד זה שצריך לקחת אחריות, מצד שני אם הגבר אכן רוצה לקחת אחריות במצב שלא מתאים לאשה, אז הוא גבר שתלטן ואלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2013 16:12 |
|
| |
טוב, כבר נסחפת והקצנת כדי להוציא את העוקץ מהדברים שאמרתי. במקום לדון מי אשם, בא נכיר בעובדה שיש כאן בעיה ושני הצדדים אשמים, מי יותר ומי פחות. הבעיה שבסופו של יום הבחורה נכווית הרבה יותר מאשר הגבר, לכן פניתי בעיקר לבנות שתשמורנה על עצמן. עכשיו טוב? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2013 16:36 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | טוב, כבר נסחפת והקצנת כדי להוציא את העוקץ מהדברים שאמרתי. במקום לדון מי אשם, בא נכיר בעובדה שיש כאן בעיה ושני הצדדים אשמים, מי יותר ומי פחות. הבעיה שבסופו של יום הבחורה נכווית הרבה יותר מאשר הגבר, לכן פניתי בעיקר לבנות שתשמורנה על עצמן. עכשיו טוב? נשלח מהאנדרואיד שלי |
| על סמך מה קבעת שהבחורה נכוות יותר מהגבר
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2013 16:56 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | | בא נכיר בעובדה שיש כאן בעיה ושני הצדדים אשמים, מי יותר ומי פחות. |
|
אני לא מכיר בעובדה זו. כל דבר בחיים זה בעיה, אוכל, לעבור את הכביש, עבודה במשרד מעורב, גלישה באינטרנט, טיול בגולן וכו'. בכל דבר צריך להזהר. לצייר את זה כאילו שבפורום שידוכי חרדים יש בעיה נוראית המאיימת על בנות ישראל הצנועות והחסודות, זה סתם ליצור מצג שוא. הגלישה באינטרנט מסוכנת מאד, כל אחד שנמצא פה בפורום מכיר את זה, לפחות אלו שמעניין אותם רמתם הרוחנית. אלו שנפלו פה, אם לא היו נופלים פה אז בדרך כלל היו נופלים או כבר נפלו במקום אחר. לעניות דעתי כל האינטרנט מקום מסוכן ביותר ואסור לאדם מתחת לגיל 65 לגלוש בחופשיות. מה שקורה בפורום שידוכי חרדים, קורה בכל מקום. אתם רוצים לאסור שידוכי חרדים, בבקשה, אני לגמרי בעד, אבל ביחד עם זה לאסור את כל האינטרנט לא רק המקום הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2013 17:01 |
|
| |
אז תבקש מאסיק שימחק את האינטרנט.. 
אגב, לדעתי הבעיה גדולה יותר בפורום שידוכי "חרדים" ששם מלכתחילה מגיעים עם פחות מוכנות לניסיונות..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2013 17:04 |
|
| |
אם ליפול באינטרנט עדיף ליפול פה מאשר באתרים אחרים יותר מלוכלכים
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2013 18:50 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | | פווווווווו כתב: |  | | בא נכיר בעובדה שיש כאן בעיה ושני הצדדים אשמים, מי יותר ומי פחות. |
|
אני לא מכיר בעובדה זו. כל דבר בחיים זה בעיה, אוכל, לעבור את הכביש, עבודה במשרד מעורב, גלישה באינטרנט, טיול בגולן וכו'. בכל דבר צריך להזהר. לצייר את זה כאילו שבפורום שידוכי חרדים יש בעיה נוראית המאיימת על בנות ישראל הצנועות והחסודות, זה סתם ליצור מצג שוא. הגלישה באינטרנט מסוכנת מאד, כל אחד שנמצא פה בפורום מכיר את זה, לפחות אלו שמעניין אותם רמתם הרוחנית. אלו שנפלו פה, אם לא היו נופלים פה אז בדרך כלל היו נופלים או כבר נפלו במקום אחר. לעניות דעתי כל האינטרנט מקום מסוכן ביותר ואסור לאדם מתחת לגיל 65 לגלוש בחופשיות. מה שקורה בפורום שידוכי חרדים, קורה בכל מקום. אתם רוצים לאסור שידוכי חרדים, בבקשה, אני לגמרי בעד, אבל ביחד עם זה לאסור את כל האינטרנט לא רק המקום הזה. |
|
את זה אתה אמרת, לא אני. אני רק חיזקתי את דברי כותב ההודעה הראשונית שאכן מציאות כזו קיימת גם כאן בפורום ותפסיקו להתחסד שהכל כאן נקי וטוב. מעבר לזה, האינטרנט באמת מסוכן, אבל יש הרבה שנמצאים כאן כי כולם חרדים וכו' ופחות עומדים על המשמר מאשר במקומות אחרים. האיטנרנט לא טוב באף אתר ו*גם* לא פה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2013 18:52 |
|
| |
ושלא ישמע שאני מדברת נגד פותח הפורום. המציאות היא מציאות קיימת ומי שמחפש את זה, גם אם הפורום הזה יסגר, זה יהיה במקומות אחרים. האחריות על מעשים כאלו היא לא על המנהל אלא על הגולש/ת באינטרנט בלבד. שכל אחד ואחת ישמור על עצמו ושלום על ישראל. רק אל תעשו פרצוף מצטדק ותדסקסו אחרכך על האשכול הזה עם הפרטנר/ית התורן/ית שלכם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2013 20:06 |
|
| |
את נששמעת כאובה ביותר
|
|
|
|