להלן הודעה שקיבלתי בפרטי מניקית שאני והרבה מכירים כאן, ביקשה שלא אחשוף את שמה:
שבוע טוב!
עכשיו סיימתי לקרא ממש במקרה, כי לא נכנסת לכאן כמעט. את ההודעות שפרסמת על ההכשלויות שנגרמות בפורום שידוכי חרדים. אני כותבת קצת מבולבל כי אני באמת בסערת רגשות כשאני חושבת על העניין איך הכל התחיל אצלי. אני בחורה מאאאאאד חזקה, בעבודה כמה שיצחקו אתי וכמה שינסו לא אסחף, בפייסבוק ג"כ ראיתי שאני נסחפת וידעתי להתנתק ממנו כמו בוגרת בלי להגיע למקומות שלא מתאים לבת חרדית כמו שאני מייצגת את עצמי/כמו ששואפת מעצמי.. סגרתי את הפייס ואז גילתי מקום נחמד ל"חרדים בלבד" כאן נתתי לעצמי יותר ספייס כי הבנתי שאני נמצאת במסגרת "איכותיתי ושמורה" הייתי כאן שנה והצלחתי לשמור על עצמי לא עניתי לכל מיני שניסו בפרטי עד שאחד הלך לו אחרי מעל שנה שאני הצלחתי ועמדתי על המשמר.. (ושלא יבלבלו, בחיים לא פניתי לאף גבר בפרטי חוץ מאחד כי זה היה בקטע מקצועי והסתיים אחרי הכי הרבה 4-5 תגובות..) אני יכולה להצביע לך בברור על כל אחת מהפורום ולומר לך בברור מי נגועה ומי לא נפגעה(גם אם היא תגיב בתמימות בפורום אישה שהייתה שם הלב מרגיש את זה במילים בין השורות..), על החברות שלי מכאן, אני יודעת להצביע לך לצערי בוודאות אחת אחת כולן נפלו כאן.. וזה נורא עצוב כי לא יעזור כמה שנדבר נגד וכמה ושנסביר על הנושא, בחורה מאוהבת זה לא כמו גבר שמשחק בה.. היא לא רואה בעיניים היא חושבת שזה אמיתי וטהור מהצד השני כמו שהיא מרגישה, והיא טועה כמעט בכל המקרים!! היא לא מוכנה להתמודדות בקשרים והגברים שהגיעו לנט' כאן לצערי משופשפים במקצוע והיא נופלת שלל.
אין לי מה לומר לכל אותן בנות טהורות של הפורום, רק בקשה אחת, אל תגיבו בחיים בפרטי אפילו אם אתן חושבות שאתן סומכות על עצמכן כבר ואצלכן זה בטוח לא יקרה.. בשבילכן!
נ.ב. אשמח אם תפרסמי את ההודעה שלי בפורום לקצת התמימות שנותרו
 |
|
|