מה זה בלאגןןןןןן וואוו וואווו !!! נשרף לסולטנה השכנה הפריינה!!
תופאי! חכה לי במשרד דחוף!! ככה לפתוח אשכולות במבצע עם התקציב המקוצץ של היום?! נורא ואיום! לאן הגענו לאן ירדנו.. אותך לאסד!
נשלח ב-28/8/2013 15:27
האלו ! האלו ! מה קרה ?!?! מילא אי בהיסטריה -זה נרמלנה -כמו שאומרים אחינו יוצאי רוסיה.
אבל המייחל בהיסטריה ?!? הנשאר כבר ?1?!
נ.ב.
ישוב אש דוד ??- שמעתי בני גם שמעתי
נשלח ב-28/8/2013 15:33
לא בהיסטריה עיוני סתם שמח ומלא רוח חיים אחרי שהבוקר ירדתי לים והיה מה זה ים מגניב!!! איזה מים איזה פלטה של ים וגם גלים! כן שילוב מדהים של ים-פלטה בעומק וגלים בקירבת החוף בקיצור לא רציתי לצאת אבל אני והשמש לא ממש הולכים יחד אז נאלצתי להשאיר את הסנפירים והקשקשים בים ולעלות חזרה ליבשה.. אז משם השמחה והקופצנות.. הבנתוש אחויה?
תוקן על ידי המיייחל ב- 28/08/2013 15:36:21
נשלח ב-29/8/2013 00:47
שאלון - בחן את עצמך: כמה אתה מצפה למפלתו של אסד?
שאלה ראשונה: קיבלת הזדמנות חד-פעמית לומר לנשיא סוריה מילים אחרונות, מה תאמר לו? 1. אנא בכוח. 2. וואקף ולא אנא בטוחק 3. אנא ערף. 4. אנא עבור לשאלה הבאה.
שאלה שנייה: לפני שעובר נשיא סוריה לעולם הבא בטיל, ביקש ממך להקדיש לו משהו מאידישקייט יהודי, מה תהא בחירתך? 1. קדיש יתום. 2. ליחה דודי. 3. יסמח חתני. 4. יאללה לך הביתה מוטי.
שאלה שלישית: באם תתחיל מלחמה מצפון ויהיה בלגן בשפת העם, היכן מלחמת ערב שבועות נכנסת בדיוק? 1. די צרה בשעתה. 2. שאל ת'מייחל. 3. שאל מהמייחל כוחות רוחניים וגלה זאת בעצמך. 4. קשיא.
שאלה רביעית: אם במספר 4 עסקינן ובאשכול אשדוד חזינו, אז נראה אתכם יודעים כמה רובעים יש באשדוד? 1. 3-4 2. 5-6 3. 10-14 4. 15-25
שאלה חמישית - ואחרונה: האם יתקיים שיעור אצל המייחל לפני האירועים הגדולים? 1. כן. 2. לא. 3. השיעור אצל המייחל זה האירועים הגדולים. 4. שאלה קשה.
נשלח ב-29/8/2013 10:24
שאלון קשה.. קשה לחשוב על התשובות ללא מסכת אב"כ.. אבל תראו את הדבר הזה שמצאתי.. משהו מיוחד במינו גם יפה וגם מתאים לאווירה הנוכחית.. טרנאס-ליייט ערבי !!Check this Out http://www.youtube.com/watch?v=XFQue5fQCuM
תוקן על ידי המיייחל ב- 29/08/2013 10:24:14
נשלח ב-2/9/2013 14:06
מה קרה לא קיבלתם שי לחג מהמעביד אז אתם מוציאים את זה עלי ושותקים?
מה ההתעלמות הזאת רגע לפני סוף השנה
נשלח ב-2/9/2013 14:34
זה כי לי ענית על השאלון שלי... החית ועונשו!
נשלח ב-2/9/2013 15:06
תמשיך עם שגיאות ההקלדה האלה ואענה לך בגלגול הבא..
נשלח ב-13/9/2013 07:56
גמר חתימה טובה לכווווווווווווווווווווווווווווווולם! תופאי!
נשלח ב-13/9/2013 08:14
עיקרי דבריו של הרב בן ארצי - החידושים - מתוך שיעור הבוקר:
1. השנה הזו תשע"ד היא שנת ההכרעה וההכנעה הסופית של הרוע. 2. רבי נחמן בוכה בשמיים על יהודים שבאים לגלות. הם לא מתפללים לקב"ה [היינו רומז לע"ז?] ויבואו למשפט לבני בורא עולם. 3. משהו שלא הבנתי לגמרי שהוא אמר - למשיח יש עליות וירידות, מנסים כל הזמן להפיל אותו [מי?] אבל הם לא יצליחו לעולם.
חתימה טובה!
נשלח ב-13/9/2013 12:41
מה הבאת לנו פה חמץ בערב כיפור?!
רק לא הבנתי את הקשר בין סיכום השיעור של הרב לאשכול הזה.. טוב כנראה כמו הקשר בין הבגט הערבי לאשכול.. העיקר גמר חתימה טובה שתהיה לך תופון יקירנו
נ.ב גמני עקבתי אחרי השיעור הבוקר והגעתי למסקנות טיפה שונות.
נשלח ב-13/9/2013 14:12
לאיזה מסקנות טיפה שונות הגעת אחי?
לאיזה מסקנות טיפה שונות הגעת אחי?
נשלח ב-13/9/2013 14:21
1. השנה תהיה עוצמתית פי כמה מהשנה שעברה באסונות וניקוי הרוע מן העולם. 2. אכן ר' נחמן בוכה בשמיים והוא בצער גדול על כל המוני היהודים שעוזבים את א"י ויוצאים לחו"ל בשעה שלא רק שהוא לא ציווה לעשות זאת ושיקרו בשמו שהוא כביכול אמר זאת אלא הוא אף לא נמצא שם אלא במערת המכפלה. 3. כל אלה שפועלים כדי לגרום ליהודים לעזוב את א"י כדי להגיע לאומן יתנו את הדין לפני בורא עולם ומצבם יהיה קשה מאוד. 4. את הסעיף האחרון על הניסיונות להפיל את המשיח לא הבנתי מאיפה הוצאת לא זכור לי דיבור בכיוון הזה. הוא אמר שצריכים להתפלל ולבקש מהקב"ה שימליך את המשיח ולא לעסוק בחקר זהותו של המשיח כי כשמדברים על זה עם אנשים זה מעורר את הס"א וקיטרוגים כי אנשים עדיין אינם מוכנים לקבל את האמת כפי שהיא, לכן לבקש מהקב"ה סתם שימליך כבר את המשיח יהיה מי שיהיה.
נשלח ב-15/9/2013 14:45
עדכון
כב' הרב ניר בן ארצי דורש היום באשקלון למי שגר בסביבה (19:10 בבי"כ בית אליהו). כב' הרב ניר בן ארצי ידרוש בעוד שבועיים ויומיים (יום שלישי כ"ז תשרי) באש-דוד בשעה 19:00 בבי"כ רשב"י.
שאלה: אם הרב יוכתר כמשיח בין הזמנים הללו אני אחשוש מאד להימצא ברדיוס 50 ק"מ ליד המשיח...