הופעות חוה"מ סוכות תשע"ד - עוד פעם בוגרים... וארי גולדוואג!!
אני לא מאמינה! תודה ה'! נס שלא ויתרתי על הטיסה השנה...
אתם שומעים?!
אין לי זמן כרגע לפרט, אבל למי שלא מבין אנגלית - התמונה מדברת בעד עצמה...
איזה כיף!!!
ר
תוקן על ידי אידי ב- 29/08/2013 17:36:26
נשלח ב-29/8/2013 18:19
זה אמיתי???????????????????? האמנתי ליותר משניה שלא ראיתי טוב................... ארי!! בני!! הבוגרים !! על במה אחת!!!!!!!!! (ויסלחו לי הפרחים עצמם .. הם העסק הכי פחות מרגש כרגע. ) הייתי נותנת הרבה כדי להיות שם!!!!!!!!!! יהיה חסר אחריות מצד ירחמיאל לא לתעד מאורע הסטורי שכזה............. כולי תקווה ותפילה שהברקת הבוגרים תהפך למגמה !
ירחמיאל הציץ ברשימת הפייבוריטים שלי ובנה את ההופעה .. רק חבלבל שפרט קטנטן אחד הוא שכח. שאני ישראלית גאה עד שאני פוגשת פרסומים שכאלה :( לפעמים לא ברור לי אם כריסטופר קולומבוס עשה טובה לאנושות בגילוי אמריקה.. הוא שינה את ההסטוריה ואת מפת העולם. אבל תיסכל אנשים כמוני שכל חטאם הוא ליבינג בחצי השני של הגלובוס..
נשלח ב-29/8/2013 19:23
אידי לאיזה את הולכת?
אני כבר רוצה להזמין כרטיס...
נשלח ב-29/8/2013 19:43
תקשיבו , מתחולל כאן עוול בלתי יכופר.
הבטחתי לעצמי ולכל מי שהסכים לשמוע (ולממן...),שאם ההסטוריה חוזרת ובסוכות תהיה שוב הופעה עם הבוגרים - (נו,טוב,נדבר גלויות שהכוונה רק לאחד מהם... :) ,אני פשוט ט- ס- ההההההההההה
ואף אחד לא טרח לעדכן אותי???????
--------
אלי, זו היתה שאלה רטורית,או מה? לא ברור שלהופעה עם ארי גולדוואג ?????? :)
אידי,לא התכוונתי להיות הדוברת שלך... ;)
נשלח ב-29/8/2013 19:46
למה רטורית?
נשלח ב-29/8/2013 22:23
אני קצת מאוכזב. חשבתי שיצא עד אז דיסק חדש ובמופע ישירו ממנו שירים. אפי' שם למופע אין... לדעתי זה לא יהיה כמו המופע "חי חי".(18 כלים?) בני פרידמן היה במיאמי? לא ידעתי... מה זה 8THDAY(על יד המילה פרידמן)?
נשלח ב-30/8/2013 03:08
ארי גולדוואג אומר שהוא יהיה בשני הימים (מסתבר שכנ"ל גם יואלי גרינפלד [מי זה?]).
אלי ואנחנו נלך כנראה יום שני בעז"ה... אה, אלי?
לגבי בני, לא נראה לי שהוא בוגר - יותר מסתבר לי שהוא סתם בא בתור זמר אורח. למיטב ידיעתי הוא בכלל ממינסוטה... (מילקי, נא לאשר!) קצת רחוק בשביל להגיע כל יום ראשון לאימונים של ביגון 8th day = היום השמיני :) הם יהיו בראשון, ובני פרידמן בשני. -- נטסון - הרגע יצא דיסק צפיה! זה לא נחשב דיסק חדש?
תוקן על ידי אידי ב- 30/08/2013 03:10:06
נשלח ב-30/8/2013 09:35
תודה. התכוונתי לדיסק שירים חדשים
נשלח ב-16/9/2013 01:21
לקראת ההופעה שוחרר קטע וידאו של הבוגרים- צפיה מהנה
אההה, ירחמיאל המנצח האולטימטיבי! טוב לראות שיש לו את זה עדיין. בהחלט ביצוע נפלא! יש כמה קולות טובים שם.
נשלח ב-16/9/2013 12:19
עוד לא ראיתי את כל ההסרטות, אבל כשראיתי עכשיו את החלק הזה חשבתי לעצמי נו איך זה לחזור למיאמי? תראיינו אחד מהם ונראה מה קורה.
תוקן על ידי SHIROH ב- 16/09/2013 12:19:12
נשלח ב-17/9/2013 04:33
זאת רק אני או שבהסרטות של אלי ההרמוניות נשמעו יותר מוצלחות? ובלי קשר, איזה יופי של איכות הסרטה :)
נשלח ב-18/9/2013 04:00
רוצים לדעת מי יהיה בהופעה הבא?
מתי יוצא ה DVD הבא?
תסתכלו על המודעה הזאת!!!
נשלח ב-18/9/2013 12:31
הבוגרים יופיעו בהרכב מלא כמו בהופעה של פסח?? או רק מי שרואים בתמונה של המודעה??
הדיוידי של מופע 36 עומד לצאת בחנוכה? איזה כיף הוידאו של הנה מה טוב מקסים!!!
אידי- נחום שר שם מאוד יפה , עולה לטונים גבוהים, אולי מגזים לפעמים עם הסלסולים והקנייטשים שלו כי לפעמים מעוות את השיר (לא התכוונתי דוקא בקטע הזה, אלא באופן כללי) מנסה לחקות את ירחמיאל, אבל לא תמיד עושה זאת בהצלחה. גם אני אהבתי את הדואט הקצר עם בן ישי את החלפת המבטים והחיוכים ביניהם שמת לב לחיוכים ולריגושים בינו לבין ירחמיאל?
לבן ישי נשאר קול די דומה למה שהיה בתור ילד ..
נ.ב חזרות לקטע של live a life עשו רק פעם אחת עם הילדים והמבוגרים יחד(נחום, שרווד , ירחמיאל וכו)
אידי איזה כיף לך שאת שם!!!!!!!!!!!!!!! תהני בהופעה ובכלל!!!!!
תוקן על ידי Debbie26 ב- 18/09/2013 12:38:53
תוקן על ידי Debbie26 ב- 18/09/2013 12:39:32
נשלח ב-18/9/2013 22:20
אהההההההההההה..... שני DVDים בשנה!! משהו טוב מאוד עובר על ירחמיאל... איזו התרגשות! זה באמת משהו ששווה לחכות לו... בקוצר רוח, אפילו! יאיייייי
דבי - תודה תודה! אני מבחינתי כמובן מקווה שיופיעו כל הבוגרים... נדע עוד כמה ימים בעז"ה... (מה יש לך עם נחום סטארק דווקא?)
-- נכתב בערב יו"ט מחו"ל
נשלח ב-22/9/2013 14:01
היי, מועדים לשמחה לכולם! כל כך הרבה דברים קרו וצריך להדביק את הפער...
ובכן, הכרזה רבתי שהייתה צריכה להיאמר על ידי כבר לפני זמן רב:
"מקהלת 18 הבוגרים היא אחד הדברים המרגשים והנהדרים שקרו אי פעם בהיסטוריה של פרחי מיאמי"!
לא סתם חורג ירחמיאל ביגן ממנהגו ומוציא שני DVD בפרק זמן קצר כל כך. כל מי ששמע וצפה בהסרטות של אלי יודע עד כמה מרגשים היו הרגעים הללו הן בשביל הבוגרים והן בשביל הקהל, זה נראה שירחמיאל קיבל רוח חדשה.
הוידאו הרשמי ששוחרר לאחרונה אמנם נהדר באיכותו, אך חסר את התחושה האמיתית והמרגשת עוד יותר שהייתה בפועל, מה שאפשר לחוש בוידאו של אלי.
ארי גולדוואג! עליו ועל הקליפ האחרון שלו עלי להגיב באשכול המיועד לכך, רק בקשר להופעה אומר - האיש הנכון במקום הנכון! תחשבו רק על כמה חברים הוא הולך לפגוש שם בערבים ההם, כמה נפלא!