| נשלח ב-30/9/2013 19:58 |
|
| |
הווידיאו יהיה מוכן היום וגם התמונות אז בלילה (אצלי) יהיה סיקור + תמונות וכבר יכולים לבקש באימייל שלי (או בפייסבוק עדיף במייל) נא להשאיר כתובת אימייל לאן לשלוח הווידיאו
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 20:02 |
|
| |
אתה לא מעלה לפה? לאן לשלוח לך את המייל? ובאיזו תוכנה אתה מעלה?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 20:08 |
|
| |
גריני ואידי
גריני נראה לי שהתבלבלת באשכול. מה אידי מתחה אותנו כאן? אידי- איזה קישור שמתי לה שהיה אמור להוריד לה את המתח.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 20:57 |
|
| |
| chayaחיה18 כתב: |  | אתה לא מעלה לפה? לאן לשלוח לך את המייל? ובאיזו תוכנה אתה מעלה? |
|
הסיקור ותמונות מעלה לפה והווידיאו רק לאימייל דרך yousendit
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2013 17:46 |
|
| |
| אידי כתב: |  | היי אני צילמתי את ההופעה ביום שני מצטער אבל התבקשתי לא לפרסם אם אקבל רשות או אראה שפורסם איפשהו אדווח וכן, הבוגרים היו מדהימים מקווה שזה יתפתח לאנשהו...
ברגע שאוכל אעלה גם לדף שלי, מוזמנים לעקוב! https://www.facebook.com/meirpliskinphotography
שכוייח רק נייעס, רק שאלה אחת יש לי - איך (או: למה) ירחמיאל התיר לך לצלם - בזמן שהוא לא מוכן שהתמונות יתפרסמו? |
|
ירחמיאל שכר את שרותיי כצלם וביקש שלא אעביר את התמונות לאיש מלבדו סורי אבל אין לי יותר פרטים ולוידע מדוע הוא ביקש
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2013 17:52 |
|
| |
אם הוא שכר את שירותיך זה מובן שיש לו בעלות על התמונות. נקווה שהוא יתן לך אישור לפרסם אותן פה!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2013 21:40 |
|
| |
רק נייעס אם אסור לך לפרסם לשם מה באת לכאן וסיפרת לנו? כשתתקבל האישור היית יכול לבוא ולפרסם לנו סתם עצבנת אותנו.
|
|
|
|
|