|
|
| נשלח ב-1/9/2013 06:28 |
|
| |
גם השנה כמו כל שנה נשמע .שבעז"ה תמצא את זיווגך השנה
וכאן הבן שואל עוד כמה ראשי שנים כאלה נעבור? מה לא עשינו? מה לא ניסנו? לא נשאר אלה לקוות שכשהיא תגיע היא תהיה אחת שתהיה שווה את ההמתנה הארוכה הזאת שנה טובה לכולם ושתזכו למצוא את זיווגכם השנה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2013 09:51 |
|
| |
| לומד_עובד כתב: |  | מה לא עשינו?
מה לא ניסנו? |
|
לא עבדנו על המדות מספיק. לא ויתרנו מספיק. לא התרכזנו בדברים החשובים באמת מספיק. ובקיצור לא עשינו את הדבר הנכון - את רצון ה', אלא הלכנו אחרי ההבל ונהבלנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2013 10:01 |
|
| |
את זה כבר עשית? 
סתם, סתם.. הכל שטויות :)
מתי שכתוב לך, תזכה.. בע"ה. הרבה הצלחה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2013 17:35 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | | לומד_עובד כתב: |  | מה לא עשינו? מה לא ניסנו? |
|
לא עבדנו על המדות מספיק. לא ויתרנו מספיק. לא התרכזנו בדברים החשובים באמת מספיק. ובקיצור לא עשינו את הדבר הנכון - את רצון ה', אלא הלכנו אחרי ההבל ונהבלנו. |
|
וכי? אתה נמנה על הממונים לחשב חשבונות שמיים? לכל אחד ואחת נכתב המיועד/ת, הזמן, הדרך וכו'.... אף אחד לא יכול להגיד לי "תשתפרי בזה, תעשי את זה... ואז הזיווג יבוא". או "לא עשית מספיק, לא וויתרת". ממש לא! מה זה הקשקשת הזאת??? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2013 18:10 |
|
| |
אני לא מחשב חשבונות שמים בכלל, אבל כן חוזר מה שכתוב בספרים הקדושים, שהקב"ה מתייחס לאדם לפי פעולותיו. וכל תפילות ימים נוראים זה בשביל שנחזור בתשובה שתהיה לנו שנה טובה. כנראה שאם אין לנו שנה טובה, אז לא חזרנו בתשובה מספיק.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2013 19:18 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | | כנראה אז לא חזרנו בתשובה מספיק |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2013 20:51 |
|
| |
מקווה בשבילך ומאחלת שזה יקרה השנה בע"ה !!!!! שנה טוסטית ומתוקה לך ולכל האמיגוס הרווקים המחכים וגם לאלה שלא מחכים לזיווגם 
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|