בית פורומים שידוכי חרדים

מעשיה שידוכית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/9/2013 21:52 לינק ישיר 
מעשיה שידוכית

בס"ד

האשכול לא לקריאה לכל אלה שחושבים שאין בכלל קשר בין עולם המעשים שלהם לבין השפעות על חיי היומיום שלהם
לכל אלה שחושבים שתפילה אצל קבר של צדיק זה כמו להתפלל לערימת אבנים ומי שחושב שגלישה בנט' זה מצווה בקיצור לכל אלה שמתכחשים לאמת.
המממ אני לא משהו בכתיבה מקווה רק שאצליח להעביר את הפנצ'

סיפור מחזק ששמעתי מקווה שאם מישהו יתחזק יהיה זה שכרי ..... מעשה שהייה אמתי (ששמעתי ברצאה) בסיבובות חודש שבט קבוצת בנות רווקות בגילאי 30 החליטו לעשות שבת איחוד
בעיר העתיקה בירושלים (מומלץ מאוד :) בשביל להתחזק במעט האפשר הם ביקשו מאחד הרבנים לבוא למסור להם שיעורים במהלך השבת. הרב הסכים ולפני הכל הוא הלך לבקש ברכה וייעוץ מאחד הבנים הגדולים שיגיד לו על מה לדבר עם הבנות (רווקות בנות 30....)
הרב אמר לו אם יש בנות שמחזקות פל' לא כשרים שימסורו לו אותם, השבת עברה בטוב ובנעימים (נראה לי לא הייתי שם..)
במוצש הרב לפני שהוא אומר להם את מה שהרב אמר להם הוא הסביר את חשיבות העניין של הפלאפונים וכו'. הבנות הרווקות שכבר ניסו הכל כנראה .. חשבו מה יש להפסיד (מקסימום אם לא נתחתן נקנה חדש) אני מציינת שהרב לא אמר להם שאם הם יזרקו אז יגיע להם החתן או הבטיח כזה דבר ....
זה לא הייה קל להם ולא הייה קל בכלל..... (טוב אפשר להבין...) ולקח הרבה זמן עד שרובם החזירו. ונשארה בחורה אחת שלא רצתה (בטח יש כאן כאלה עכשיו שיסכימו אתה ויגידו או סו"ס אחת חכמה :) אבל ..... כמו בכל הסיפורים הטובים ..... היא פנתה לרב ושאלה אותו אם הקב"ה יכעס עליי שרק אני לא הבאתי הרב ענה לה שהוא לא יודע אבל מי יודע......
ובדמעות שליש היא נפרדה מאהובה הקטן הסמרטפון...
אחרי חודש 16 מתוך 25 יתארסו .... וביום אהבה (טו באב) התארסה הבחורה האחרונה מכולן שהיא אותה בחורה האחרונה שמסרה את הפלאפון.  (אגב יש מס' טפלון שלה לאימות הסיפורלמי שמעוניין)

אני לא באה להשליך את הסיפור הזה ולהכריז כאן ועכשיו סגולה מנוסה ובדוקה למציאת הזיווג, ממש לא !!!
אני אישית עברתי לפלאון כשר וראתי סיעתיא דישימיא.
הקאצ' מבחינתי הוא העניין כאן שלכל אדם יש ניסיונות וקשיים ואדם שמעצמו נותן חלק (מקריב) בשביל הקב"ה, אז כנראה שיש שעת רצון בשמיים ומה שהאדם מבקש מתגשמם אם זה זיווג או כסף כל אחד מה שחושב לו.
מאחלת שנה טובה וה' ימלא לכל אחת ואחד את משאלות ליבו..... ושכל המכסים ימצאו את הסירים :)

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2013 00:12 לינק ישיר 

הזיווג שלי יצטרך להגיע בדרך אחרת. שייכת כנראה לקבוצה שסייגת בהתחלה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2013 11:06 לינק ישיר 

כמו שאמר יענקלה מילר, אני לא מבין את ההיתר שיש לכל מיני בדחנים לספר סיפורים שיקריים אני ממציא רק סיפורים אמיתיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2013 12:54 לינק ישיר 

מענין...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2013 14:11 לינק ישיר 

בס"ד
מעניין...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2013 20:52 לינק ישיר 

אני שמעתי על 13 בחורים מתבגרים (29+) שהלכו לרייב לייב שטיינמן, וביקשו ממנו עיצה מה לעשות?, הוא הפנה אותן להגראי"ל אדלשטיין מרמת השרון, שאמר להם ליסוע לקבר רחל ולאמר את ספר התהילים כולו עבור 12 החברים הנוספים לזיווג הגון, לא עברה שנה וכולם התחתנו.
דא עקא, נסעו קבוצות נוספות, בהמוניהן וניסו את ה"סגולה" אבל זה לא עבד :(

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2013 22:18 לינק ישיר 
נו זה פשוט, כשצדיק נותן את הסגולה אז היא אכן פועלת ישועה

שטויעס כתב:
אני שמעתי על 13 בחורים מתבגרים (29+) שהלכו לרייב לייב שטיינמן, וביקשו ממנו עיצה מה לעשות?, הוא הפנה אותן להגראי"ל אדלשטיין מרמת השרון, שאמר להם ליסוע לקבר רחל ולאמר את ספר התהילים כולו עבור 12 החברים הנוספים לזיווג הגון, לא עברה שנה וכולם התחתנו.
דא עקא, נסעו קבוצות נוספות, בהמוניהן וניסו את ה"סגולה" אבל זה לא עבד :(

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מעשיה שידוכית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext