| נשלח ב-8/9/2013 00:36 |
|
| |
הקב"ה בוחן אותך...
זה לא קשור לשידוכים באופן ישיר.
זה משהו ששמעתי בחג, חיזק אותי קצת והחלטתי לשתף כאן.
------
בישיבה ידועת שם התקבל בחור שהשאיר רושם מצויין על ראש הישיבה.
הוא קיבל את ההודעה על קבלתו כששמע מעבר לקו הטלפון חיוך רחב של הרב.
בנוסף, הוא הוזמן להגיע אל הקעמפ, בו משתתפים רק הבחורים שאין זו השנה הראשונה שלהם בישיבה.
במהלך הזמן הוא נהנה בחברת עצמו וכן גם הכיר חברים חדשים.
יום אחד שאל אותו בחור מהוועד: "מה מעשייך כאן, אתה חדש, למה אתה פה"?
הוא: "האמת? נראה כי הרשמתי את הרב מאוד במבחן ולכן, הזמין אותי גם לחופשה".
אמר לו אותו בחור: "לו רק ידעת כמה הרב ממשיך לבחון אותך. הוא ראה את לימודך לפני המבחן, השארת רושם טוב במבחן עצמו, אבל עכשיו הוא בודק לראות עד כמה הכל אמיתי. מה לדעתך הוא גילה? הוא ראה שאתה קם בבקרים אחרי כולם, הולך לתפילה מאוחר ולא מתייצב לסדרים, מגיע -רק- לטיולים, להנאות וחוזר לישון".
כך אנחנו, הקב"ה בוחן אותנו.
רואה את ההתעלות בחודש אלול, ואז בר"ה, ואז בעשי"ת וביום כיפור שזה שיא השיאים......
אח"כ, מעמיד אותנו במבחן- מביא לנו את חג הסוכות... לראות עד כמה הכל אמיתי ולא סתם משחק.
ולבסוף מגיעה החתימה האחרונה.
----
שתהא השנה שנה טובה, מבורכת ומלאת בשורות טובות.
נ.ב. אני אינני רבנית, אינני מתיימרת לשנות או להוכיח אף אדם. העליתי לכאן רק כדי לתת נקודת אור.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2013 02:00 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | | זה לא קשור לשידוכים באופן ישיר.זה משהו ששמעתי בחג, חיזק אותי קצת והחלטתי לשתף כאן.------בישיבה ידועת שם התקבל בחור שהשאיר רושם מצויין על ראש הישיבה.הוא קיבל את ההודעה על קבלתו כששמע מעבר לקו הטלפון חיוך רחב של הרב.בנוסף, הוא הוזמן להגיע אל הקעמפ, בו משתתפים רק הבחורים שאין זו השנה הראשונה שלהם בישיבה.במהלך הזמן הוא נהנה בחברת עצמו וכן גם הכיר חברים חדשים.יום אחד שאל אותו בחור מהוועד: "מה מעשייך כאן, אתה חדש, למה אתה פה"?הוא: "האמת? נראה כי הרשמתי את הרב מאוד במבחן ולכן, הזמין אותי גם לחופשה".אמר לו אותו בחור: "לו רק ידעת כמה הרב ממשיך לבחון אותך. הוא ראה את לימודך לפני המבחן, השארת רושם טוב במבחן עצמו, אבל עכשיו הוא בודק לראות עד כמה הכל אמיתי. מה לדעתך הוא גילה?הוא ראה שאתה קם בבקרים אחרי כולם, הולך לתפילה מאוחר ולא מתייצב לסדרים, מגיע -רק- לטיולים, להנאות וחוזר לישון".***כך אנחנו, הקב"ה בוחן אותנו.רואה את ההתעלות בחודש אלול, ואז בר"ה, ואז בעשי"ת וביום כיפור שזה שיא השיאים......אח"כ, מעמיד אותנו במבחן- מביא לנו את חג הסוכות... לראות עד כמה הכל אמיתי ולא סתם משחק.ולבסוף מגיעה החתימה האחרונה.----שתהא השנה שנה טובה, מבורכת ומלאת בשורות טובות.נ.ב. אני אינני רבנית, אינני מתיימרת לשנות או להוכיח אף אדם. העליתי לכאן רק כדי לתת נקודת אור. |
|
וגם אם כן... אז מה?
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2013 23:08 |
|
| |
משל יפה
אבל לא נראה לי שהמדד הוא אחרי כולם אלא כמה אתה מתאמץ ונראה לי שאצל אלוקים זה לא שטחי כמו מעקב של ראש ישיבה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-11/9/2013 17:48 |
|
| |
יפה לך תותי :) אצלנו אומרים בהשפעת הלימודים שראש השנה זה כמו מועד א' שמי שלא עבר נותנים לו לערער ומתחשבים בו ואז מועד ב' זה כמו יום כיפור שהמבחנים במועד הזה יותר קשים כי גם לא עברת מועד א' אז אתה צריך עכשיו לדעת יותר טוב (להיות יותר טוב ) ועכשיו ממש קשה לערער .... .ואז מועד ג' שא"א כבר לערער יותר נכון אין מצב והמבחן בכלל קשה.....
גח"ת.
|
|
|
|
|