|
|
| נשלח ב-11/4/2016 22:32 |
|
| |
אנצל את ההזדמנות כבר לכתוב סיקורון על השיר: ראשית זה מסוג השירים שמוגרים "כלא נגמרים". אין להם סוף. פשוט לפצוח בשירה בלי שיהיה משהו בשיר שיעצור! אין הרבה שירים כאלו וכנראה שבשיר זה נחה על ירחמיאל השראה גבוהה:) הפרחים שרו ורקדו בצורה יוצאת דופן ומיוחדת! הפריע לי רק התנועה שלוקחים את הידיים ומנענים מצד אחד לשני. (זה פשוט תנועה מעצבת. תחשבו שאתם עושים לעצמכם כזה דבר במשך דקה..)
הקטע מהטלוויזיה מוסיף מעט דרמטיות ,דבר שקצת נוגד את השיר שאמור להיות שמח!
כך או כך הקהל בהופעה מאוד נהנה!
חדש ימינו כקדם! אקווה לראות עוד יבול משובח!
נ.ב שאלה קטנה: היה שם איזה קטע שהם החזיקו משהו ביד כמו פנס. נכון?
תוקן על ידי netson ב- 11/04/2016 22:32:24
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2016 22:38 |
|
| |
| netson כתב: |  | אנצל את ההזדמנות כבר לכתוב סיקורון על השיר: ראשית זה מסוג השירים שמוגרים "כלא נגמרים". אין להם סוף. פשוט לפצוח בשירה בלי שיהיה משהו בשיר שיעצור! נכון מאוד! אין הרבה שירים כאלו וכנראה שבשיר זה נחה על ירחמיאל השראה גבוהה:) הפרחים שרו ורקדו בצורה יוצאת דופן ומיוחדת! הפריע לי רק התנועה שלוקחים את הידיים ומנענים מצד אחד לשני. (זה פשוט תנועה מעצבת. תחשבו שאתם עושים לעצמכם כזה דבר במשך דקה..)
הקטע מהטלוויזיה מוסיף מעט דרמטיות ,דבר שקצת נוגד את השיר שאמור להיות שמח! דווקא מאוד אהבתי. זה מכניס טיפה לאווירת הלחץ ששררה אז באותה תקופה בזמן החיפושים.
כך או כך הקהל בהופעה מאוד נהנה!
חדש ימינו כקדם! אקווה לראות עוד יבול משובח!
נ.ב שאלה קטנה: היה שם איזה קטע שהם החזיקו משהו ביד כמו פנס. נכון? כן, קטע כזה דרמטי נוסף:)
תוקן על ידי netson ב- 11/04/2016 22:32:24 |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2016 00:33 |
|
| |
איזה קטע... כי אני אוטומטי כששמעתי על הבחורות שנעלמו התחיל להתנגן לי בראש חסדי ה', והילדים עם הפנסים... זה אותה הופעה שהם היו עם חולצות צהובות וכחולות?... את הסרט שלפני אני זוכרת.. אבל פשוט לא צלצל לי ש'וואו, זה מיאמי! איזה סקופ חדש לפורום':))
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2016 07:47 |
|
| |
יפה! כן, זו ההופעה אסוציאציה מיאמי. אפשר לפתוח(או שכבר יש) אשכול:)
|
|
|
|
|