עולם ההיכרויות והשידוכים בעולם החרדי תמיד היה מסתורי ומרתק בשונותו מהעולם החילוני. בתקופה בה מוסד הנישואין בעולם החילוני עומד בפני פשיטת רגל - עולה השאלה איפה אנחנו טועים? מה יש בעולם הזוגיות אצל החרדים שנשאר איתן ויציב? איך זה עובד אצלם? והאם זה באמת אכן מצליח? בסדרת המעקב החדשה, ניכנס אל נבכי השידוכים במגזר החרדי כפי שלא ראינו מעולם:
נשמע דווקא מעניין..רק חבל שהם לא נותנים אופציה להמשיך לראות את הפרקים הבאים
נשלח ב-6/10/2013 19:41
כמה חבל שיש אנשים מתוכינו שנותנים במה לאנשים הזוים למכור את הציבור החרדי בשקל וחצי. חבל שאנחנו נותנים לזה במה ונותנים לזה יד.
מכיר שם כמעט את כל השחקנים. אין שם מילה אחת שקרובה לאמת אין שם אות אחת שמחוברת לאמת ולמציאות. וכל מה שהראו שם רק כמה אנחנו פאנטים סגורים ומסוגרים. אבל לתקן את העולם לא אוכל. ומה שבטוח שבהמשך נראה עוד ועוד שחקנים ושחקניות חרדים וחרדיות. ולאט לאט זה יהפוך לכשר.
נשלח ב-6/10/2013 23:24
אה זה שחקנים כולם?? זהווו כי לא הבנתי, איך נגיד זוג שעדיין בפגישות הסכים להצטלם, ומי הציע אתזה למי הבחור לבחורה או להפך.. וגם למה שבחורים יסכימו ככה להחשף ,הם לא מפחדים שזה יהרוס להם?
מה שכן, אני חושבת שהבחור הגורי הוא בחור רציני וחושב. הוא העלה דווקא שאלות מעניינות בקשר לפגישות ומה ניתן ללמוד מהן על הבחור/ה כמו-איך אפשר בכמה פגישות להכיר? ואיזה שאלות כדאי לשאול על מנת שישקפו את אופי הבחורה? (ולא! איזה ים את אוהבת לא משקף דבר!) ועוד כמה דברים שאני לא זוכרת...
מה שכן, אני חושבת שהבחור הגורי הוא בחור רציני וחושב. הוא העלה דווקא שאלות מעניינות בקשר לפגישות ומה ניתן ללמוד מהן על הבחור/ה כמו-איך אפשר בכמה פגישות להכיר? ואיזה שאלות כדאי לשאול על מנת שישקפו את אופי הבחורה? (ולא! איזה ים את אוהבת לא משקף דבר!) ועוד כמה דברים שאני לא זוכרת...