בית פורומים בית שמש

זה מה שצפוי לנו אם אלי כהן יבחר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/9/2013 23:11 לינק ישיר 

ב"ה עם ראש עיר חרדי שמבין אותנו ודואג לנו לנקיון בחג - ממש בכניסת החג אתמול שמתי לב שהפחי אשפה היו ברוך השם מלאים וגדושים משארויות של כל טוב.. והיום באמצע היום יצא לי להיות באיזור המרכז מסחרי ושמתי לב שלא ניקו שם לפני החג גם. וגם איפה שהשוק היה - דאגו לפנות אותם מספיק מוקדם ביום שיהיה זמן לנקות, אבל, אופס, שכחו לנקות.... איך שהוא דואג לנו! לא יאומן!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2013 16:17 לינק ישיר 

אני גר באיזור אתה סתם מעליל עלילות עד החג הכל נקי ומצוחצח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2013 16:47 לינק ישיר 

לא סתם עלילות.  איפה שהשוק היה, היה זהל, שאריות של לולבים ושקיות וחלקי שולחנות זרוקים באמצע הרחוב. חוצמזה שאר המרכז מסחרי היה מלוכלך כרגיל. מישהו שטיילתי איתו, שתומך באבוטבול, שאל אותי - מה, אתה חושב שלאלי כהן איכפת לו מהזבל הזה והוא ינקה אותו?? עניתי לו שאני מקווה שכן אבל רק לאחר מעשה נדע, אבל די ברור שלמשה אבוטבול לא איכפת לו בכלל.

אם אתה אומר שהמרכז מסחרי היה מצוחצח עד החד אתה סתם משקר. ראיתי בעיניים שלי את הלכלוך בכל איזורי המרכז מסחרי. אולי היום ניקו -  לא יודע, לא הייתי שם היום.

תוקן על ידי simple_jew ב- 20/09/2013 16:47:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2013 13:34 לינק ישיר 

מענין שבמשך כל הקדנציה לא טיפלו בכבישים בתוך העיר
למשל רחוב הרצוג מהכיכר של רסידו עד כביש 10
הנסיעה בקטע הזה ממש לונה פארק

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2013 20:55 לינק ישיר 

אני סתם אומר, אבל מעניין שבקדנציה של אבוטבל היתה הפסקת חשמל הגדולה - ובמיוחד בחול המועד סוכות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2013 13:18 לינק ישיר 

למה רק זבל בראש שלכם?  מה לדעתכם יעשה אלי כהן עם 8 מליון שקלים בשנה שהיו מועברים לחנוך החרדי מכח "חק נהרי" ועכשיו שהחוק בוטל וראש העיר יכול לעשות מה שהוא רוצה בכסף  האם הוא יתנדב לתת לנו אותו?  יש לו גב מבנט ולפיד שהוא המועמד שלהם
ומה לגבי בניה  הרי הוא אמר מפורש שהוא רוצה לחסום את הבניה לחרדים ולהתערב בכוחות השוק  ומה יקרה שהוא שזה לא מספיק בשביל לחסום אותנו?  הוא יתעלל בנו כמו ועקנין לא נקיון לא חינוך לא כיתות חדשות  פיטורי רוב העובדים החרדים בעיריה כמו שעשה ועקנין
אצל אלי כהן בית שמש חוזרת אבל אחורה לתקופת ועקנין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2013 01:51 לינק ישיר 

לפי מה ששמעתי מאחד שהשתתף באחד מלודי הבית שלו לחילונים, אנחנו נהיה במצב הרבה יותר גרוע מימי ועקנין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2013 19:19 לינק ישיר 

מי שחושב שאבוטבול הרבה כבוד שמיים בכהונתו שיקום ? מאז היה ישראל לגוי לא היה לנו מחלל שם שמיים ומבזה ת״ח כזה בראשות עיר . אלי כהן יסיר חרון אף מעל העיר וכבוד שמיים יגדל כאשר אבטובול יחזור לביתו . אלי כהן איש ריאלי שלא ירדוף דת וכל אחד עדיף על אבוטובול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2013 15:04 לינק ישיר 

לדל רמבש היקר
לא מבין איזה חילול שם שמיים עשה אבוטבול תפרט בבקשה אך למען ההגינות אני רוצה לשמוע מעשים שלו שחיללו שם שמיים ולא מעשים של אחרים.
אני לא מבין גם איך אלי כהן שהוא חילוני יעשה קידוש שם שמיים מילא אם עליזה בלוך היתה נבחרת שהיא דתיה והיא גם היתה מהוה תשובת המשקל נגד הדרת הנשים שהקנאים מקדמים אבל אלי כהן איזה קידוש שמים הוא יעשה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 00:56 לינק ישיר 

אם אלי כהן בעזרת השם יתברך יהיה ראש העיר אזי 

יתרבה כבוד שמיים 

נשים יטבלו במקוה גם בלילות ש"ק ויו"ט 

בתי כנסת ומוסדות יקבלו לפי הצרכים שלהם 

תהיה נחת רוח לקב"ה .

וההפך?  רח"ל היל"ת .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 08:23 לינק ישיר 

כל מה שציינת קורה גם היום
אבל אם אלי כהן יבחר יהיה נחת רוח לבנט וללפיד
תהיה תחבורה ציבורית בבית שמש בשבת
יפתחו עסקים בשבת ועוד אך אין מספיק מקום לפרט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 10:34 לינק ישיר 

אלי כהן רע גם לחרדים וגם לחילונים הבנאדם פשוט נחת משום מקום, אין לו שמץ של מושג בפוליטיקה והוא רוצה לנהל עיר ולא סתם עיר אלא את העיר הכי מורכבת שקיימת לא נראה לכם מוגזם??? משה אבוטבול הצליח איפה שקודמיו נכשלו גם אם יש דברים שלא כולם מרוצים מהם הכל יטופל בהמשך גם רומא לא נבנתה בקדנציה אחת!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 12:46 לינק ישיר 

לא ציפינו לקבל דבר מאבוטבול ובודאי לא מועקנין אך את האמת אי אפשר להכחיש שבימי ועקנין קיבלו המוסדות גם אלו שנהנים מזה רק כעת כדוגמת  בית שלום ואביעזרי  כשאת המימון הביא דני ועקנין הוא גם זה שנתן למגן אבות לטקשא ומוסדותיו וגם לגב' גינזבורג וכה תאמר ועוד ועוד .אני לא מכיר מבנה אחד שנבנה במימון שהושג בימי אבוטבול ההיפך הוא הנכון הוחזרו מאות מליוני שקלים לקופת המדינה בשל היעדר עמידה מצד ראש העיר המכהן והיכולת לקבל החלטה למי יופנה התקציבים הללו .
שלא נדבר על חילול השם צוהוצאת דיבת העיר רעה .ראה היום איך מדברים על העיר הזו בכל מרום ותבין איזה נזק חמורוחילול השם נגרמו בשנות שילטונו של אבוטבול 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 18:11 לינק ישיר 

גרר_גרר חלום חלמת ואינך יודע מהו . גם לשקר צריך לדעת . אלי כהן ירבה כבוד שמיים והסיפורים על חילול שבת מצביעים על לחץ ופאניקה . אבוטבול גדול מחללי שם שמיים ורודפי היהדות הנאמנה בחמישים השנה האחרונות . גאון שמסביר לחילונים בטמבלבזיה שדואר וביטוח לאומי שיש בו תור בתערובות זה לא צנוע . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 20:17 לינק ישיר 

לאנשי טוב המחשבנים חשבונות שמיים, אנא תזכירו לכולנו במי אמרו הרבנים לבחור??? אה נכון במשה אבוטבול! אז בואו נשאיר להם את החשבונות מי הרבה חילול השם ומי לא.......

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > זה מה שצפוי לנו אם אלי כהן יבחר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.