בית פורומים שידוכי חרדים

הקשבה שטחית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/9/2013 14:01 לינק ישיר 

יכול להיות שהוא פשוט לא יודע שאת מחפשת שיתעניין בדברים האלו... בעיני נשים זה משהו גדול ... את הגברים פחות מעניינים הפרטים הקטנים...

תנסי לספר קצת יותר מ... "הייתי בטיול"... תראי איך הוא יגיב (וכמובן, אל תגזימי בפרטים....)

ויכול להיות, כמו שאדם אומר... שלטווח הרחוק זה כן משמעותי יותר.

בהצלחה :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2013 14:02 לינק ישיר 

בס"ד

א.איך אדם יכול לדעת אם הוא יתבגר או יהיה כך לנצח? 
ב.אתה צודק...מעניין למה ה' יצר את שני המינים כאלה שונים...מה העניין לענות אותנו?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/9/2013 14:10 לינק ישיר 

א. אי אפשר לדעת בוודאות, אבל אפשר להתרשם. ובכל מקרה בשידוך רגיל ההורים היו אמורים לברר את הנקודה הזאת, כמה הבחור מסוגל להתפתח בחיים.

ב. כי הקב"ה שם אותנו פה לעבוד על המידות, אז הוא השאיר לנו פרויקט שידרוש מאיתנו את מירב כוחותינו. אבל אם מצליחים, אז גם בעולם הזה וגם בעולם הבא האושר הוא אין סופי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2013 14:17 לינק ישיר 

בס"ד

א.ממתי לחברים יש סבלנות לשאלות כאלה חופרות?בקושי יש להם כוח לענות 10דק' כל שאלות בסיסיות...וממתי חברים הם פסיכולוגים או מגידי עתידות?
ב.מי אמר שהבחור רוצה לעבוד על המידות באמת?וחוצמזה אם העיקר זה לעשות מצוות ולגרום לה' עונג,למה צריך
לבזבז זמן על עבודת המידות?לא עדיף שכולם היו טובים,עם לב טוב וכו'...בלי בעיות פחדים/קשיים/כעסים...
כך היינו פנויים לעשות מצוות וללמוד תורה יותר טוב...לא?
כך גם לא היו נשים/גברים שצריכים לסבול אם הבן זוג שלהם לא בדיוק מתעניין בעבודת המידות....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/9/2013 14:31 לינק ישיר 

א. לברר על בחור זה לא פונקציה של כמות השאלות, אלא של סגנון השאלות. והבחור לא צריך להיות פסיכולוג, ההורים צריכים להיות כאלו, וכך יוכלו מהר מאד להגיע לתשובות שהם מחפשים.

ב. רוב אנשים יש בהם רצון להטיב במידה זו או אחרת. ובטח בטח כשמדובר בנישואין. כל אחד רוצה נישואין נפלאים, והרוב המוחלט של החרדים שמתחתנים מוכנים לעבוד קשה מאד כדי להשיג נישואין יפים. והקב"ה שם אותנו בעולם הזה מקום של ניסיון, ללא ניסיונות לא היה טעם לחיים, היינו סתם רובוטים שעושים כל הזמן את הדבר המתבקש. זה לא ממש החיים שאנו מאחלים לעצמנו. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2013 14:41 לינק ישיר 

בס"ד
א.הביעה שההורים שלי ממש לא פסיכולוגים...אך משהי בררה עבורי,והחברים טוענים שיש לו הנהגות לא בוגרת לפעמים,שהוא לא ממש הסתדר חברתית,וברוב הפעמים מתקשר בסדר עם החברים הקרובים שלו...
אשמח שתתן שאלות לדוגמא שצריך לשאול כדי לדעת את התשובה...
ב.אני כן מאחלת לעצמי,תמיד להיות טובה,עם חשיבה חיובית,ולהיות100%בהכל...לא חושבת שהחיים היו משעממים ההיפך החיים היו מלאים בטוב ובאושר צרוף...
אם כולם היו טובים,כך לא היה רוע בעולם,לא היה גברים קמצנים/מכים/כעסנים או כל דבר שלילי אחר שהורס
לילדים ולבת זוג את החיים,אתה לא חושב?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/9/2013 15:07 לינק ישיר 

א. אני לא ממש מומחה לשאלות שצריך לשאול, אבל הנה רעיון אחד. במקום לשאול אם הבחור למדן, חכם, בעל מידות וכו', תבקשו שהם יתארו את הבחור בלי לרמוז בכלל מה הן ההעדפות האישיות שלך. למשל, אם יגידו שהבחור חכם, תדעי שזה דבר שמאד בולט אצלו, וכן אם יגידו שהוא בעל מידות. אם מרבים בתיאורים, ובכלל לא מגיעים למידות למשל, אז כנראה שהמידות זה לא הצד החזק שלו. ככל שאת ממעטת בשאלות, וככל שהם יותר מתארים, כך תוכלי יותר להגיע לאמת, כך נראה לי.

ב. את היית רוצה להיות זבוב, עם אוכל בלי סוף והמון חברים? או שאת מעדיפה להיות בן אדם בכדי להתמודד עם אתגרים ולהתגבר אליהם?

אם כולם היו טובים ולא היו "גברים קמצנים/מכים/כעסנים" אז חזרנו למצב של הזבוב. לא כך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2013 15:21 לינק ישיר 

בס"ד
אולי עדיף להיות זבוב מאשר אדם שצריך לתת דין וחשבון על מעשיו בבוא היום

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/9/2013 15:28 לינק ישיר 

אם היו חופרים לי בפגישה על זבובים כמו באשכול הזה, הסיכויים להקשבה אפילו שטחית קלושים.. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/9/2013 15:31 לינק ישיר 

ה1_ויחידה כתב:
אם היו חופרים לי בפגישה על זבובים כמו באשכול הזה, הסיכויים להקשבה אפילו שטחית קלושים.. 

בגלל זה את אפ'פם לא מקשיבה לי??

לא יפה ככה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2013 15:31 לינק ישיר 

בס"ד
חחחחחחחחחח את חמודה תעבדי על המידות....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/9/2013 15:44 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד
חחחחחחחחחח את חמודה תעבדי על המידות....

א. תודה, ידוע..=)

ב. דחוף. עליתי כמעט שני קילו השנה.. P=

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/9/2013 13:24 לינק ישיר 

כמעט שני קילו זה אומר 10 גרם או 1990 גרם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2013 13:45 לינק ישיר 

גם וגם..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/9/2013 14:00 לינק ישיר 

בס"ד
תגידו התעוררה לי שאלה....האם לגברים חשוב ללמוד על זוגיות לשפר ולהשקיע?או שזה רק מעניין את הבנות?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הקשבה שטחית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.