|
|
| נשלח ב-11/9/2013 14:41 |
|
| |
בדרך כלל, רק בנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2013 15:46 |
|
| |
זהו בדיוק האתגר של נישואין, ללמוד לשבור את המדות וההרגלים שלך, כדי שתוכלי להתחבר למישהו אחר. צריך אבל לזכור, שאם מצליחים באמת בעבודה זו, אז אפשר ליצור קשר מופלא ששוה כל רגע של ההשקעה.
אלו שמתחתנים עם בני אותו מין, הם בדרך כלל אנשים עם מדות פחותות שאינם מוכנים להשקיע בעבודה קשה זו.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2013 17:08 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | | בס"דהייתן פוסלות בחור שמקשיב בצורה שטחית?לא מתעמק או לא יותר מדי מתעניין במה שקורה אצלכן?ואוהב לדבר הרבה פעמים על דברים שליליים שמתסכלים אותו....(אך מאידך יש בו את רוב המעלות שרציתן וגם עוד כמה חסרונות שלא ממש רציתן...) |
|
יש לך שאלות חמודות..:) התכונה הזאת נפוצה בקרב בני המין השני אז אני מתנהגת אליהם קצת יותר בסלחנות.... ואני מאמינה שאת יכולה לשים לב קצת יותר מאיפה המקור של ההתנהגות הזאת אם זה מאגוצנטריות או חוסר עניין או אינטלגנציה רגשית נמוכה שאז כמובן השיקול הוא שונה.... זה שהוא אוהב לדבר על דברים שליליים ..... לא יודעת מה להגיד לך ..... לי אישית לא נעים להיות ליד כאלה טיפוסים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2013 17:19 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | זהו בדיוק האתגר של נישואין, ללמוד לשבור את המדות וההרגלים שלך, כדי שתוכלי להתחבר למישהו אחר. צריך אבל לזכור, שאם מצליחים באמת בעבודה זו, אז אפשר ליצור קשר מופלא ששוה כל רגע של ההשקעה.
אלו שמתחתנים עם בני אותו מין, הם בדרך כלל אנשים עם מדות פחותות שאינם מוכנים להשקיע בעבודה קשה זו. |
|
לרוב אנשים שהם בני אותו מין ומתחתנים זה כי אחד מביניהם מתנהג בצורה זכרית ואחד בצורה נקבית אז זאת אותה השקעה...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2013 17:44 |
|
| |
| rikim כתב: |  | לרוב אנשים שהם בני אותו מין ומתחתנים זה כי אחד מביניהם מתנהג בצורה זכרית ואחד בצורה נקבית
אז זאת אותה השקעה... |
|
עדיין אנו קוראים להם הומו-סקסואלים, הומו- כמו הומו-גני, להבדיל בינו ובין הטרו-גני או נישואים הטרו-סקסואלים. לעצם הענין, אם כי לפעמים (לא בטוח בכלל שזה הרוב) יש הבדלים בין בני זוג של אותו מין, אבל עדיין ההבדלים הם פחותים בהרבה מזכר ונקבה מלידה. והסיבה היא, שהשאיפות והרצונות של שני הצדדים בזוגיות מסוג זה, הוא הרבה יותר דומה, ובהתאם הרבה יותר קל. ודוקא בגלל קלותו הוא גם מחזיק להרבה פחות זמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2013 22:13 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | | בס"דהייתן פוסלות בחור שמקשיב בצורה שטחית?לא מתעמק או לא יותר מדי מתעניין במה שקורה אצלכן?ואוהב לדבר הרבה פעמים על דברים שליליים שמתסכלים אותו....(אך מאידך יש בו את רוב המעלות שרציתן וגם עוד כמה חסרונות שלא ממש רציתן...) |
|
הייתי פוסלת. אחד הדברים הבסיסיים שחשובים לי , זה יכולת תקשורת טובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2013 22:14 |
|
| |
אה, חייכנית = את מותק כזאת!!! מותק מותק מותק!!! :*
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2013 11:21 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | זהו בדיוק האתגר של נישואין, ללמוד לשבור את המדות וההרגלים שלך, כדי שתוכלי להתחבר למישהו אחר. צריך אבל לזכור, שאם מצליחים באמת בעבודה זו, אז אפשר ליצור קשר מופלא ששוה כל רגע של ההשקעה.
אלו שמתחתנים עם בני אותו מין, הם בדרך כלל אנשים עם מדות פחותות שאינם מוכנים להשקיע בעבודה קשה זו. |
|
אין לי בעיה ללמוד לשבור את המידות...אבל אני רוצה שזה יהיה הדדי....
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2013 19:25 |
|
| |
לא קראתי את כל התשובות, אבל שימי לב שאמרת שהוא הרבה מתלונן על כל מיני דברים שליליים.
תחשבי אם את יכולה לחיות עם "קוטר" בבית...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2013 10:25 |
|
| |
יש לך שאלות תמימות , חכמות וכנות :) וברור.. זה יהיה הדדי. מבטיחה לך! (עם רצון לעבודת המידות כמו שלך , איך אפשר לא להינמס?? :) )
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2013 11:17 |
|
| |
מחילה, ואת יודעת להקשיב ?
אז מדוע את מציינת את זה שהמיועד נוהג לספר את המצוקות שלו ?... נראה שהקשבה היא מיומנות, תבדקי אם הוא איש טוב, איכפתי, נעים.. ואין מצב שיהיה מושלם, הוא אמור להתאים לך, וזה מצוין שיהיה לך מעגל חברות והוא לא אמור להיות הכותל המערבי היחיד, (הכותל המיוחד - כן), הוא אמור להתאים לך בעיקר בדברים שחשובים לך, את עושה שיקלול ובודקת אם בס"ה הוא בסדר, אם הוא עונה על 80% ואפילו 70% מרשימת הציפיות והצרכים אז זה מצוין, ונראה שבהתחלה בכל מקרה יהיה לך מורכב קצת לקבל יצור כזה שהוא "גבר", זה בסדר, זה רק בהתחלה כנראה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 11:21 |
|
| |
בס"ד רציף אתה צודק,אך בכ"ז חלמתי על תקשורת טובה יותר...אפשרי לשנות תקשורת בין בני זוג? או שאולי כדאי לקחת מישהו מוכן? כי קראתי שלפני החתונה צריכים להיות מרוצים מהאופי,מהתקשורת,מהרוחניות וכו'....ולא לחשוב לשנות...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 11:54 |
|
| |
תקשורת זה דבר מאד חשוב ובסיסי לנישואין, בפרט לאשה. יש לך כמה אפשרויות:
א. למצוא מישהו ששוה לך בבחינת רמה תקשורתית. רק שקשה להמליץ על כזה דבר, כי זה דבר שקשה מאד למצוא, ואולי אף פעם לא תמצאי. ואפילו אם תמצאי, אולי יהיו לו חסרונות אחרים שימנעו קשר תקין.
ב. להחליט שאת מוותרת קצת על הצורך של התקשורת, ואחרי שאת נשואה את הולכת להתרכז בדברים אחרים, אם זה בילויים ביחד, ילדים, בית יפה, קריירה טובה, להשקיע בבעל, או כל דבר אחר שימלא אותך בסיפוק ומשמעות.
ג. לבדוק אם הצורך שלך בתקשורת לא נובע מאיזה שהם צרכים וחוויות שלא נפתרו אצלך, ואולי ללכת לטיפול או ליעוץ, ובכך הצורך שלך בתקשורת כל כך מקיפה אולי תרד. אם את מחליטה ללכת לטיפול יש לקחת כמה דברים בחשבון: 1. ללכת ליועץ או תרפיסטית מעולה! מן הסתם זו לא גוזמא לומר שרוב התרפיסטים והיועצים לא מועילים במקרה הטוב, ורק מקלקלים במקרה הפחות טוב. 2. להיות מודעת לתלות ההדדית שבטיפול. את באה ליעוץ ולעזרה להתמודד, אבל גם היועצת זקוקה לכסף שלך ולהערכה ולהוקרה שלך. בהתאם לכך, את תמיד צריכה לבדוק אם היועצת בעצם לוקחת ממך יותר (ולפעמים הרבה יותר) ממה שהיא מעניקה לך. 3. לזכור שגם אחרי טיפול מקיף, הצרכים שלך לא בהכרח ישתנו. אז לבדוק קודם כל אם את חושבת שאפשר למתן את הצורך שלך לתקשורת מעולה, ואפילו אם כן, לתת לזה גבול זמן מסוים. אם את הולכת לכמה חדשים, ולא רואה שום שנוי בצרכים שלך, אז הגיע הזמן לשנות מטפל או להפסיק בטיפול בכלל. לא להכנס למלכודת ליעוץ ולשיחות נפש בלי סוף, כשזה לא עוזר כלום, ואולי רק מקלקל.
 |
|
|
|
|
|