| נשלח ב-18/9/2013 15:51 |
|
| |
שאביא לך הוכחות ? אני לא עד כדי כך זוכר
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד הרי חלק ממה שצריך לבדוק זה שיש התעניינות וכו'...אם כבר עכשיו לא מעניין את הגבר רוב הדברים שהבחורה מדברת,ורק הנושאים של עצמו מעניינים אותו...אז מה יהיה אחרי חתונה?וברוב חכמתו הוא שוכח לפתח נושא, הוא לא מרגיש צורך לחפור לך על הטיול שעשית לצפון, אחרי החתונה הוא יאהב אותך יותר ויהיה לו מענין מה עשית איך את מרגישה ואיך עבר עלייך היום, וכל מה שקשור בך ירתק אותו, כמובן, לא בבת אחת, וקודם יש לאכול משו.. את תלמדי אותו כישורי שיחה, אז בכיף הוא יקשיב לך לעומק, אתם כנראה לא תשוחחו איך מכינים עוגת דבש או איך מבשלים מרק אפונה כי זה לא מענין אותו, והוא גם לא יסביר לך לעומק מה זה אור מקיף ואור חוזר.. בחור חסידי לא יביט בך בעיניים, תנסי אולי לבדוק אם הוא מקשיב לסיפור ארוך, ובעיקר את בודקת אם הוא איש טוב ומשקיען, וגם אם מעניין אותו הנאות החיים. וגם לפני שאת פוסלת את צריכה לבדוק האם נכון לפסול על דבר כזה, יש אנשים שיש להם חרדה מגברים או חרדה מחתונה, והם חייבים לקבל אימון/יעוץ צמוד תוך כדי הפגישות כדי שיהיה להם את העוז לסגור שידוך(נראה שהרבה אשכולות שאת פותחת כאן סובבים סביב החרדה שלך, אולי הכרת בעבר מישו פתוח יותר וזה מה שחוסם אותך) זה טוב גם שתביני את יעילות שיטת השידוכים, ושהפגישות משקפות חלק מהתמונה, ושהבירורים משקפים חלק אחר מהתמונה. וחשוב כמובן שיהיה לך סביבה תומכת כדי להגיע להחלטה בשידוכים, לפעמים בן אדם אחד ויחיד שאת מעריכה עשוי לתרום לך המון, הרבה מאתנו צריכים כמה שיחות עם איש חכם/אישה חכמה, כדי להבהיר לעצמם מה הם מחפשים בשידוך וכו'. הרצון שלך לקשר עמוק הוא טבעי, נראה שיש לך חרדה, או סיבה אחרת שמעכבת אותך , יתכן שתצלחי את זה ללא יעוץ מקצועי, כי יעוץ רגיל של חברים משפחה וכו' כל אחד צריך איפשהו מתישהו למה נראה לך שאיש חסידי לא מביט בעיניים? ובמה נראה לך שיש לי חרדה?וגם אם כן...איך אפשר לטפל בה בין לבין? ברור שלכולם יש חרדה להחליט דבר כזה גורלי.... |
| נראה שאת חרדה מגברים או משיטת השידוכים או ממשו אחר, יש חסידים שלא יפתחו קשר עמוק עם בחורה. את בחורה חמה מעידה חמה שמחפשת קשר חם וקרוב, ושאף אחד לא ישלח אותך לפסיכולוג, אני מציע שתוך כדי שאת יוצאת תתיעצי עם אנשים חכמים ומנוסים. חג שמח
 |
|
|
|
|
|