| נשלח ב-10/9/2013 16:36 |
|
| |
חברה שלי התארסה!!
איך זה שאנשים מתחתנים סביבך ואת\ה עוד לא? שמחים, מקנאים, רוקדים עד השמים, לא רוצים ללכת לחתונה? תגובות אנשים...
תוקן על ידי פשוט_וטוב ב- 10/09/2013 16:39:57
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2013 16:41 |
|
| |
שמחה ומתרגשת, לא מקנאה, ועושה הכל בשביל לשמח. שמחה של חברה זו שמחה שלי. הולכת לכל החתונות וקופצת על המצווה. חולמת כבר שחברותיי הטובות יתחתנו (ושהשם יראה לי איך להתמודד עם בעיית הריקודים המעורבים בלי לאכזב את הכלה).
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2013 16:41 |
|
| |
שמח בשבילם.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2013 16:46 |
|
| |
| השיבני כתב: |  | | (ושהשם יראה לי איך להתמודד עם בעיית הריקודים המעורבים בלי לאכזב את הכלה). |
|
תישני טוב הלילה. יש לי תחושה שזה יקרה ביממה הקרובה.. P=
סתם, בהצלחה =) תנסי את זה..
ולעניין, עדיין אותו רגש כמו חתונות שהתקיימו שהייתי בת 18.. לפעמים יש עצבים ולפעמים לא. תמיד משתדלת לשמוח =)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2013 17:56 |
|
| |
תודה על הלינק יחידה. אבל זה באמת לא פשוט. אני כל כך מייחלת שחברותיי הקרובות ביותר שהן כמו אחיות יתחתנו. בעעע....איזה סיבוך. וגם מתפללת שאחותי (38) תתחתן כבר, אני לא ארקוד בחתונה שלה?!? כל הזמן קיוויתי שהן כולן יתחתנו כבר לפני שאני דוסית מדי בשביל לרקוד. בכל מקרה, אני שמה לב שפירגון ושמחה אמיתית זה מה שמקרב את החתונה ולא מרירות וקנאה. צריך הרבה עבודה עצמית, אני יודעת, וזה יותר קל כשהגרעין הקשה עוד רווקות.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2013 00:19 |
|
| |
איך זה? תשאלי אותו, אם הוא יענה לך, פקססי לי ת'תשובה;)
אצלנו בישיבה כל אחד מהחבר'ה שמתארס ופורח לו אל הלא נודע, עושים לו מסיבת פרידה וכותבים לו שיר מיוחד ורק הפזמון אותו פזמון לכולם: "עוד אח אחד ירד על הקבר.." לא נראה לי שזו קנאה, זה צער על חבר שהיה ובמובן מסוים איננו.
ולגבי חתונות, בחתונה האחרונה לא ממש נהניתי. חלחלה בי אז ההבנה שככל שהזמן עובר, אני פחות מוצא חברים ועניין בחתונות, זה כבר שיך לדור הבא.
|
|
| נשלח ב-11/9/2013 00:20 |
|
| |
לשקוע בעצבות לא יוביל לשום מקום.
מתגברי על ההרגשה הרעה, והולכים לשמח חתן וכלה, על הדרך גם פוגשים חברים,.נחמד, לא?!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2013 00:34 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | איך זה? תשאלי אותו, אם הוא יענה לך, פקססי לי ת'תשובה;)
אצלנו בישיבה כל אחד מהחבר'ה שמתארס ופורח לו אל הלא נודע, עושים לו מסיבת פרידה וכותבים לו שיר מיוחד ורק הפזמון אותו פזמון לכולם: "עוד אח אחד ירד על הקבר.." לא נראה לי שזו קנאה, זה צער על חבר שהיה ובמובן מסוים איננו.
ולגבי חתונות, בחתונה האחרונה לא ממש נהניתי. חלחלה בי אז ההבנה שככל שהזמן עובר, אני פחות מוצא חברים ועניין בחתונות, זה כבר שיך לדור הבא.
ככה אתם שמחים עם החברים שלכם? אויש.
אחינו, מה יגידו על החתונה לך? חסרת עניין?!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2013 13:27 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | איך זה? תשאלי אותו, אם הוא יענה לך, פקססי לי ת'תשובה;)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2013 17:33 |
|
| |
לא מפריע לי שחברות שלי מתארסות (רק חסר להם והם לא באות לחתונה שלי) קודם כל אומרים מזל-טוב ואז אני
מפרגנת מכל ה- וזה כולל ריקודים לכלה בחתונה, מתנה לאירוסין (רק אם האירוסין קרובים ל-01 בתחילת חודש) גם הרבה פעמיים הציעו לי שידוכים בחתונות אז יוצא מזה משהו, מקסימום אני מקנאה בשמלה הורסת שראיתי שאני חפשתי יום שלם בגדים והיא קנתה אותה בדיוק ב50 אחוז ובדיוק במכירה בדיוק בקומה של הבית שלה......
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2013 17:37 |
|
| |
אה האמתי שחברה שלי בהריון ואני מודה אני מקנאה בה !!!! (קנאת סופרים כמובן :)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2013 17:45 |
|
| |
אין לי כל כך מה לענות לך- לא טעמתי את הטעם הזה ב"ה התרסתי בדיוק חודש לפני החברה הכי טובה שלי! התחתנתי בדיוק חודש לפניה! ובפדיון הבן של הבן שלי היא ילדה!! זה נשמע מהסרטים אבל בדיוק כך היה!
|
|
|
|
|