|
|
| נשלח ב-15/9/2013 15:32 |
|
| |
| rikim כתב: |  | .אז כנראה שבכולופן הפנמיות משפיעה על החיצוניות... והרבה פעמים בפגישות אומרים לא כביכול על משהו חיצוני, (אף עקום, ארוך וכו') וזה בעצם משו באופי שמפריע. לפעמים זה באמת נטו חיצוניות.
אני שמחה שכיוונת לדברי חכמים :) |
|

|
|
| נשלח ב-15/9/2013 15:47 |
|
| |
את באמת מקבלת פרפרים עם הרבה אנשים. כנראה שאת בחורה חמודה מאד, או שאת רק מתחילה בשידוכים. כי במשך השנים לומדים מה באמת צריכים וזקוקים, ואז יש פחות פרפרים.
ומה שאת אומרת שאדם יכול לקבל כל מה שהוא רוצה, זו פנטזיה שאין לו שום קשר למציאות, ועדיף שתתפטרי ממנו מה שיותר מהר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 16:15 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | את באמת מקבלת פרפרים עם הרבה אנשים. כנראה שאת בחורה חמודה מאד, או שאת רק מתחילה בשידוכים. כי במשך השנים לומדים מה באמת צריכים וזקוקים, ואז יש פחות פרפרים.
ומה שאת אומרת שאדם יכול לקבל כל מה שהוא רוצה, זו פנטזיה שאין לו שום קשר למציאות, ועדיף שתתפטרי ממנו מה שיותר מהר. |
|
שטויות!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 16:26 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | את באמת מקבלת פרפרים עם הרבה אנשים. כנראה שאת בחורה חמודה מאד, או שאת רק מתחילה בשידוכים. כי במשך השנים לומדים מה באמת צריכים וזקוקים, ואז יש פחות פרפרים.
ומה שאת אומרת שאדם יכול לקבל כל מה שהוא רוצה, זו פנטזיה שאין לו שום קשר למציאות, ועדיף שתתפטרי ממנו מה שיותר מהר. |
|
לא כתבתי פרפרים כתבתי קליק. פרפרים וקליקים זה 2 דברים שונים מאוד, לכן כל אחד מהם קיבל צומי ויחס בנפרד. מעטים מאוד האנשים בעולם שיש לי פרפרים לידם. מעטים מאוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 16:29 |
|
| |
|
בחיי הקצרים אם היה דבר שרצתי אותו והאמנתי שאני יכולה לקבל ב-100% אז קיבלתי אותו. מישהו חכם פעם אמר ..... כל העולם נברא אלא בשבילי.....
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 16:31 |
|
| |
אם היית צריכה להטיל מטבע שצד אחד מורה על כן וצד שני על לא, מה היית רוצה שיפול? תעני לעצמך :) ורק סתם, לספר לך, שברגע הראשון שראיתי את בעלי אמרתי לעצמי: זה לא. כי הוא היה כלכך לא נראה כמו שציירתי אותו בדמיון ובכלל לא חשבתי להמשיך אבל המשכתי ואין רגע שאני מתחרטת על זה :) אז יאללה, שיהיה במזל טוב  נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 16:35 |
|
| |
| rikim כתב: |  | בחיי הקצרים אם היה דבר שרצתי אותו והאמנתי שאני יכולה לקבל ב-100% אז קיבלתי אותו.
מישהו חכם פעם אמר ..... כל העולם נברא אלא בשבילי..... |
|
פירוש הפתגם בשבילי נברא העולם, הוא שאני אחראי על כל העולם, לא שהכל מגיע לי. אבל בכל מקרה, אין לי ענין לשכנע אותך. הלוואי שתמיד תקבלי מה שאת רק רוצה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 16:49 |
|
| |
http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?cat_id=22&topic_id=3019707
כמה פגישות כבר עשית?? יש הבדל ענק בצורת ההסתכלות בין פגישה ראשונה לפגישה חמישית מניסיון אישי שלי יש משפט שאומר אני לא אוהבת אותך כי את יפה, את יפה כי אני אוהב אותך :) אני חושבת שזה צמצומם כי אין מציאות שתמצאי מישהו שהוא הכל לפי החלומות והדימיונות שלך, אם הוא לא דוחה אותך ואת מסוגלת לדמיין אותכם ביחד זה כבר טוב. תנסי אולי לעשות פגישה ביום (זה עוזר)
התגובה הנ"ל זה התשובה שענית לי על האשכול שפתחתי בנושא "התלבטות על מראה חיצוני"- מצו"ב קישור
תוקן על ידי bm308 ב- 15/09/2013 16:49:28
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 17:03 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | את באמת מקבלת פרפרים עם הרבה אנשים. כנראה שאת בחורה חמודה מאד, או שאת רק מתחילה בשידוכים. כי במשך השנים לומדים מה באמת צריכים וזקוקים, ואז יש פחות פרפרים.
ומה שאת אומרת שאדם יכול לקבל כל מה שהוא רוצה, זו פנטזיה שאין לו שום קשר למציאות, ועדיף שתתפטרי ממנו מה שיותר מהר.
שטויות!!
|
|
את מתבלבלת בין שני סוגי פרפרים. את מדברת על פרפרים של לחץ והתרגשות. ריקי מדברת על פרפרים של משיכה וקירבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 17:15 |
|
| |
| bm308 כתב: |  | http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?cat_id=22&topic_id=3019707כמה פגישות כבר עשית?? יש הבדל ענק בצורת ההסתכלות בין פגישה ראשונה לפגישה חמישית מניסיון אישי שלי יש משפט שאומר אני לא אוהבת אותך כי את יפה, את יפה כי אני אוהב אותך :) אני חושבת שזה צמצומם כי אין מציאות שתמצאי מישהו שהוא הכל לפי החלומות והדימיונות שלך, אם הוא לא דוחה אותך ואת מסוגלת לדמיין אותכם ביחד זה כבר טוב. תנסי אולי לעשות פגישה ביום (זה עוזר) התגובה הנ"ל זה התשובה שענית לי על האשכול שפתחתי בנושא "התלבטות על מראה חיצוני"- מצו"ב קישור
תוקן על ידי bm308 ב- 15/09/2013 16:49:28 |
|
bm יקרה - אני זוכרת את האשכול שלך ולא הייתי פותחת חדש אם השאלה הייתה שונה לגמרי, יש הבדל אם חושבים על מישהו שלא אוהבים את החיצוניות שלו או אם זה לא לפי הציפיות, והדגש שלי הוא על הציפיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 17:16 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | בחיי הקצרים אם היה דבר שרצתי אותו והאמנתי שאני יכולה לקבל ב-100% אז קיבלתי אותו.
מישהו חכם פעם אמר ..... כל העולם נברא אלא בשבילי.....
פירוש הפתגם בשבילי נברא העולם, הוא שאני אחראי על כל העולם, לא שהכל מגיע לי. אבל בכל מקרה, אין לי ענין לשכנע אותך. הלוואי שתמיד תקבלי מה שאת רק רוצה. |
|
שלי לפי הפשט שלך לפי דרש.... סתם סתם...... אז עכשיו אני מתבאסת חשבתי שהכוונה של הפס' היא כמו שלי . ומה אם אין דבר העומד בפני הרצון ........???
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 17:22 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | אם היית צריכה להטיל מטבע שצד אחד מורה על כן וצד שני על לא, מה היית רוצה שיפול? תעני לעצמך :) ורק סתם, לספר לך, שברגע הראשון שראיתי את בעלי אמרתי לעצמי: זה לא. כי הוא היה כלכך לא נראה כמו שציירתי אותו בדמיון ובכלל לא חשבתי להמשיך אבל המשכתי ואין רגע שאני מתחרטת על זה :) אז יאללה, שיהיה במזל טוב  נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הממ.... עשיתי את הפטנט הישן אבל.............. יום אחד רצתי עץ ויום אחד רצתי פאלי ההודעות שלך אצלי הם בין הניקים הבודדים שאני מסכימה עם רוב מה שאת כותבת (קבלי כהערכה) !!! השאלה עד מתי הרגשת זה לא זה??? אנחנו יצאנו מעל 5 פגישות. אני מאמינה שלך היה שלב שהיית שלימה עם עצמך,לא?! כי אחרת לא היית סוגרת
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 17:23 |
|
| |
שטויות!!
את מתבלבלת בין שני סוגי פרפרים. את מדברת על פרפרים של לחץ והתרגשות. ריקי מדברת על פרפרים של משיכה וקירבה. |
|
לא זוכרת שהסכמתי לאי מי להיכנס לי למוח\ללב ולומר במקומי מה אני מרגישה\ חושבת או מדברת!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 17:27 |
|
| |
שורה תחתונה, את חושבת שבחור או בחורה שנפגשו הרבה מתרגשים מכל אחד?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2013 17:30 |
|
| |
אם אני מרגישה שהפסקתי להתרגש... אז אני לוקחת לעצמי הפסקות קלות... ואז חוזרת שוב לשוק הבשר העבש הזה....
ו.. אם הפסקנו להתרגש.... אז מצבנו גרוע!
כמובן שלא מכל אחד ולא באותה רמה..... אבל, משהו כן יש...
|
|
|
|
|