בית פורומים בית שמש

זוכרים את המקוואות ברמה א'??בגלל זה הוא לא ראוי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/9/2013 20:47 לינק ישיר 
זוכרים את המקוואות ברמה א'??בגלל זה הוא לא ראוי

כן , כן , בגלל כל המלחמה על המקווה בדולב לפני כמה שנים.ובגלל שהוא רצה לרצות כמה אנשים אז היו כמה נשים שלא הלכו למקווה ...אז הוא חרדי???כרת מי היתיר לו. הציבור לא שוכח ולא סולח.

השקעה בידע מניבה את התוצאות הטובות ביותר.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/9/2013 21:51 לינק ישיר 

על מי אתה כועס רק תסביר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2013 22:27 לינק ישיר 

אני לא מבין מה הקשר ???
היה פה בעיה יסודית ברמה א' גרים הן חרדים והן דת"ל
לכל אחד ומנהגים שלו כרת הרי אמרת !!!
ולכן היה בלגן סביב הנושא
היה צריך למצוא פתרון ואני חושב אם כבר מדברים על הנושא 
דווקא אבוטבול השכיל להגיע לפתרון מוסכם לבנות מקווה נוסף
ושלכל אחד יהיה את המקווה הטובה בשבילו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2013 01:34 לינק ישיר 

אני זוכר שעבר עלינו יום כיפור לא מזמן, וגזר הדין נחתם בליל הושענא רבא (או בחנוכה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2013 08:04 לינק ישיר 

שטויות הכותרת ושטויות ההשמצה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 01:07 לינק ישיר 

אכן פרשה כאובה גרמה הרבה מכשולות בלי סיבה הלכתית . עשה הרבה צער ועוגמת נפש למרן הגר"ע יוסף שליט"א אשר לא הסתיר את מורת רוחו ממעללי אבוטבול אשר לוו בביזוי ת"ח מהסוג הגרוע ביותר . צריך שאלת חכם האם מותר להצביע למומר לביזוי ת"ח כמוהו אשר רבו דקר בשביל פוליטיקה . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 08:21 לינק ישיר 

דל רמבש
קצת פחות לקשקש בבקשה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 09:49 לינק ישיר 

דל רמבש תתבייש לך שקרן שכמוך!!! ציער את מרן???? מרן אמר ואומר עליו באופן קבוע ״השליח שלי בעיר בית שמש״ אז אל תבלבל את השכל. כשהרב עובדיה רוצה לצאת נגד מישהו הוא יודע לעשות את זה יפה מאוד ולא זקוק לאישור או לעזרה שלך!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 10:01 לינק ישיר 

תשאלו בשקט בש"ס הארצית מה חושבים על אבוטבול. תופתעו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 10:24 לינק ישיר 

תלוי את מי תשאל?! את דרעי ששונא את אבוטבול על כך ש״העיז״ להתקדם בצמרת המפלגה בזמן שהוא בחוץ או את אלי ישי ואטיאס ומרגי ומשפחת יוסף בכללותה והרבנים אלבז בקשי בעדני מאיה ורבני משפחת אבוחצירה וכו וכו שם תשמע את ההערכה והכבוד שהם רוחשים לראש העיר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 17:56 לינק ישיר 

הלולן תעסוק במה שאתה מבין . הוא ציער את מרן עד כדי כך שבשל הסיכון לבריאותו וביטול התורה שנגרם ריככו ושיקרו למרן לשם שמיים שהבעיה בבית שמש נפתרה . ומשנה ראשונה ממקומה לא זזה שציער את מרן צער מר ואפילו דמעה אחת וכו' . וכל זה עשה בגלל גבהות שהיתה בו מלאו לבו לשוב שיכול לעסוק בחמורות שבהלכות . ופער לועו כאחרון הריקים בשוק כנגד רבנים יושבי על מדיין שבאו לזעוק . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 18:20 לינק ישיר 

אתה הבנת מה כתבת? כי אני לא. בכל אופן זה שרוצים אותו כחבר כנסת בש״ס זה מראה את ההערכה שרוחשים לפעולו, ואגב אם אתה כ״כ דואג למרן הגר״ע יוסף אז אתה אמור לרוץ על שש ולהצביע לאבוטבול כי כך פסק!! גם אם לא באלך או שלא נראה לך, לשיטתך תסתום את האף ותצביע משה אבוטבול. ״משה אבוטבול ממשיכים במהפך״

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 18:35 לינק ישיר 

הלולן אין די לבאר עד כמה אבוטבול רמס וציער את מרן . וביודעי ומכירי קאמינא ששיקרו למרן לש"ש למען השקיט את רוחו אנן סהדי שאינו ידוע ללא רוה"ק מה אבוטבול עולל באמת . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 20:11 לינק ישיר 

ואע״פ כן ׳יאמרו לך על ימין שהוא שמאל ועל שמאל שהוא ימין׳ רוח הקודש מדברת מתוך גרונו של מרן!!! נעשה ונשמע!!! ולכן מתוך התבטלותך למרן שליט״א תצביע אבוטבול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 20:30 לינק ישיר 

אני יודע ממש בעדות גמורה ששיקרו חזרה למרן שהכל בסדר בבית שמש כי נבהלו שהוא נרעש והבריאות וסדרי הלימוד נפגעו . אבוטבול מעולם לא ספר את מרן . האם התיעץ איתו על משהו ? או מקלו ( במקרה זה מקל חובלים ) הגר"נ קופשיץ יאמר לו . כאשר סיקריק כמו הרב הלר מציע משהו ויש שכל ישר ותורת משה ומרן הבית יוסף ומרן הגר"ע יוסף אצל אבוטבול הרב הלר מכריע . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 20:40 לינק ישיר 

שפתם של אנשי טוב או בית של גויים מדברת מגרונך!!! תמיד תמצאו קנ טעמים להכשיר את השרץ

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > זוכרים את המקוואות ברמה א'??בגלל זה הוא לא ראוי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext