בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

הפרחים הנוכחיים, ונוכחות. (מה זה בעצם?)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/10/2013 01:15 לינק ישיר 

אני רואה שעדין לא הלכת לישון-סתם צחקתי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/10/2013 01:30 לינק ישיר 

אהההההההההבתי..... 
טוב זה היה אחד הדברים שגרם לי ליותר מהעלאת חיוך רחב על פניי..... 
נטסון- איך תפסת את זה בזמן....   

תוקן על ידי miamiית ב- 04/10/2013 01:34:47

תוקן על ידי miamiית ב- 04/10/2013 01:37:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2013 01:42 לינק ישיר 

חחח אני שמחה מיאמית.
בתשכה, כל הבעיה זה הבוקר...הצהריים... נו טוב, גם הערב!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/10/2013 05:25 לינק ישיר 

חבר'ה... ג ל ש נ ו ! נא להמשיך לגלוש לכיוון "שיחה בפורום"  (לא היה אייקון של מגלשה, אז לקחתי את זה שקופץ בחבל).

מי רוצה לסכם לנו את כל האפשרויות שהועלו לגבי "מה זה נוכחות"?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2013 12:05 לינק ישיר 

אז הנה אני אסכם לכם בקצרה את כל הדעות שנאמרו כאן בקשר לנוכחות:1.מ'ס הסולויים 2.אופי הילד 3.נסיון הילד במקהלה בד''כ ילד חדש יש לו פחות ביטחון עצמי 4.ותק השירה במקהלה 5.מראה ותווי פנים 6.תפיסת הקול-לפעמים אוהבים ילד בגלל הקול שלו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/10/2013 16:30 לינק ישיר 

בתשכה הסיכום שלך מזכיר לי שהיום בעבודתי בגן ממש חשבתי לי על הנושא הזה והגעתי למסקנה שזה קצת מזכיר לי גן ילדים (טוב לא ממש, רק הרעיון. כי זו מקהלה ולא מוסד לימודים..):

- נורא מעניין למה הגננת אוהבת/מחבבת ילדים מסוימים ויש כאלו שפחות?? (על אף שהיא משתדלת לתת תשומת לב לכולם) וזה יכול להיות גם ילד מתוק ויפה ומופרע! 

-תמיד בגן יהיו את אלו שנבלעים בין כל הילדים ואת אלו שתמיד יראו/ירגישו אותם (ובפרט כשהם לא באים...) וזה יכול להיות גם ילדים טובים ולאו דווקא עודפי מרץ ושובבים במיוחד.

-בכל גן שהוא יש את הילד שכל מי שעובר בגן (הורים אחרים נגיד) תמיד יצביעו עליו איזה חמוד/יפה...

טוב הבנתם את הקטע של הנוכחות בגן :)

אז זהו נוכחות זה העניין של המשיכה האישית אל אחד או כמה מהסעיפים שמנתה לעייל בתשכה.

מה שמעניין שיש את הילדים שגם שהם עומדים בתוך המקהלה עצמה (ולא כסולו בודד) גם אז אתה תמיד רואה אותם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2013 21:56 לינק ישיר 

פערל סיכמתי את הדעות של כולם

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2013 22:04 לינק ישיר 

פערל יפה מאד!!!
דרך אגב אני חושבת שזה יותר תלוי בנו - כל אחד והסגנון שלו, יש גננת שתאהב מאד סוג של ילדים ואחרת תאהב בדיוק את הסוג השני...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2013 22:27 לינק ישיר 

בדיוק תמרור, לזה התכוון המשורר.

בתשכה- אני יודעת, להיפך לא סתרתי אותך. רק כתבתי מה עלה במחשבתי על ענין הנוכחות וכו'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2013 22:52 לינק ישיר 

בתשכה- בענין זה, בטח כאן טמונה התשובה למה זאבי ידידך קבל פחות סולו מאחיו המלך נחום למרות שהיה לו קול לא פחות יפה לפי טעמי. מה דעתך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 00:30 לינק ישיר 

פערל,- זה נכון רק אם באמת זה מצד ירחמיאל. אבל רוב הסיכויים, שיש עוד כמה סיבות... מה שהיה פה זה רק ניחושים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 01:58 לינק ישיר 

פרעל כתב:
בתשכה הסיכום שלך מזכיר לי שהיום בעבודתי בגן ממש חשבתי לי על הנושא הזה והגעתי למסקנה שזה קצת מזכיר לי גן ילדים (טוב לא ממש, רק הרעיון. כי זו מקהלה ולא מוסד לימודים..):

- נורא מעניין למה הגננת אוהבת/מחבבת ילדים מסוימים ויש כאלו שפחות?? (על אף שהיא משתדלת לתת תשומת לב לכולם) וזה יכול להיות גם ילד מתוק ויפה ומופרע! 

-תמיד בגן יהיו את אלו שנבלעים בין כל הילדים ואת אלו שתמיד יראו/ירגישו אותם (ובפרט כשהם לא באים...) וזה יכול להיות גם ילדים טובים ולאו דווקא עודפי מרץ ושובבים במיוחד.

-בכל גן שהוא יש את הילד שכל מי שעובר בגן (הורים אחרים נגיד) תמיד יצביעו עליו איזה חמוד/יפה...

טוב הבנתם את הקטע של הנוכחות בגן :)

אז זהו נוכחות זה העניין של המשיכה האישית אל אחד או כמה מהסעיפים שמנתה לעייל בתשכה.

מה שמעניין שיש את הילדים שגם שהם עומדים בתוך המקהלה עצמה (ולא כסולו בודד) גם אז אתה תמיד רואה אותם.

פרעל, כל ההודעה שלך חידדה את הנושא (בתשכה, תודה גם לך על הסיכום) - אבל השורה המודגשת - נתנה זווית חדשה לכל הדיון!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 02:00 לינק ישיר 

ונטסון (משום מה פספסתי את ההודעה שלך) - למה מצד ירחמיאל ולא מצד הצופה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2013 10:21 לינק ישיר 

אידי כתב:

פרעל, כל ההודעה שלך חידדה את הנושא (בתשכה, תודה גם לך על הסיכום) - אבל השורה המודגשת - נתנה זווית חדשה לכל הדיון!

אידי, אני חושבת שזה נובע או ממראה חיצוני או ממעשה כל שהוא שתפש לנו את העין!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/10/2013 12:47 לינק ישיר 

אידי כתב:
ונטסון (משום מה פספסתי את ההודעה שלך) - למה מצד ירחמיאל ולא מצד הצופה?

הסיבה שפערל הביאה, היתה מצד ההסתכלות של ירחמיאל על הילדים( כמו גננת או מורה- כלשון פערל) ועל זה הגבתי לה ועוד הוספתי שזו לא רק הסיבה ובוודאי שישנם עוד כמה סיבות.

תוקן על ידי netson ב- 06/10/2013 13:04:09

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > הפרחים הנוכחיים, ונוכחות. (מה זה בעצם?)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.