אהההההההההבתי..... טוב זה היה אחד הדברים שגרם לי ליותר מהעלאת חיוך רחב על פניי..... נטסון- איך תפסת את זה בזמן....
תוקן על ידי miamiית ב- 04/10/2013 01:34:47
תוקן על ידי miamiית ב- 04/10/2013 01:37:15
נשלח ב-4/10/2013 01:42
חחח אני שמחה מיאמית. בתשכה, כל הבעיה זה הבוקר...הצהריים... נו טוב, גם הערב!
נשלח ב-4/10/2013 05:25
חבר'ה... ג ל ש נ ו ! נא להמשיך לגלוש לכיוון "שיחה בפורום" (לא היה אייקון של מגלשה, אז לקחתי את זה שקופץ בחבל).
מי רוצה לסכם לנו את כל האפשרויות שהועלו לגבי "מה זה נוכחות"?
נשלח ב-4/10/2013 12:05
אז הנה אני אסכם לכם בקצרה את כל הדעות שנאמרו כאן בקשר לנוכחות:1.מ'ס הסולויים 2.אופי הילד 3.נסיון הילד במקהלה בד''כ ילד חדש יש לו פחות ביטחון עצמי 4.ותק השירה במקהלה 5.מראה ותווי פנים 6.תפיסת הקול-לפעמים אוהבים ילד בגלל הקול שלו
נשלח ב-4/10/2013 16:30
בתשכה הסיכום שלך מזכיר לי שהיום בעבודתי בגן ממש חשבתי לי על הנושא הזה והגעתי למסקנה שזה קצת מזכיר לי גן ילדים (טוב לא ממש, רק הרעיון. כי זו מקהלה ולא מוסד לימודים..):
- נורא מעניין למה הגננת אוהבת/מחבבת ילדים מסוימים ויש כאלו שפחות?? (על אף שהיא משתדלת לתת תשומת לב לכולם) וזה יכול להיות גם ילד מתוק ויפה ומופרע!
-תמיד בגן יהיו את אלו שנבלעים בין כל הילדים ואת אלו שתמיד יראו/ירגישו אותם (ובפרט כשהם לא באים...) וזה יכול להיות גם ילדים טובים ולאו דווקא עודפי מרץ ושובבים במיוחד.
-בכל גן שהוא יש את הילד שכל מי שעובר בגן (הורים אחרים נגיד) תמיד יצביעו עליו איזה חמוד/יפה...
טוב הבנתם את הקטע של הנוכחות בגן :)
אז זהו נוכחות זה העניין של המשיכה האישית אל אחד או כמה מהסעיפים שמנתה לעייל בתשכה.
מה שמעניין שיש את הילדים שגם שהם עומדים בתוך המקהלה עצמה (ולא כסולו בודד) גם אז אתה תמיד רואה אותם.
נשלח ב-5/10/2013 21:56
פערל סיכמתי את הדעות של כולם
נשלח ב-5/10/2013 22:04
פערל יפה מאד!!! דרך אגב אני חושבת שזה יותר תלוי בנו - כל אחד והסגנון שלו, יש גננת שתאהב מאד סוג של ילדים ואחרת תאהב בדיוק את הסוג השני...
נשלח ב-5/10/2013 22:27
בדיוק תמרור, לזה התכוון המשורר.
בתשכה- אני יודעת, להיפך לא סתרתי אותך. רק כתבתי מה עלה במחשבתי על ענין הנוכחות וכו'
נשלח ב-5/10/2013 22:52
בתשכה- בענין זה, בטח כאן טמונה התשובה למה זאבי ידידך קבל פחות סולו מאחיו המלך נחום למרות שהיה לו קול לא פחות יפה לפי טעמי. מה דעתך?
נשלח ב-6/10/2013 00:30
פערל,- זה נכון רק אם באמת זה מצד ירחמיאל. אבל רוב הסיכויים, שיש עוד כמה סיבות... מה שהיה פה זה רק ניחושים...
נשלח ב-6/10/2013 01:58
פרעל כתב:
בתשכה הסיכום שלך מזכיר לי שהיום בעבודתי בגן ממש חשבתי לי על הנושא הזה והגעתי למסקנה שזה קצת מזכיר לי גן ילדים (טוב לא ממש, רק הרעיון. כי זו מקהלה ולא מוסד לימודים..):
- נורא מעניין למה הגננת אוהבת/מחבבת ילדים מסוימים ויש כאלו שפחות?? (על אף שהיא משתדלת לתת תשומת לב לכולם) וזה יכול להיות גם ילד מתוק ויפה ומופרע!
-תמיד בגן יהיו את אלו שנבלעים בין כל הילדים ואת אלו שתמיד יראו/ירגישו אותם (ובפרט כשהם לא באים...) וזה יכול להיות גם ילדים טובים ולאו דווקא עודפי מרץ ושובבים במיוחד.
-בכל גן שהוא יש את הילד שכל מי שעובר בגן (הורים אחרים נגיד) תמיד יצביעו עליו איזה חמוד/יפה...
טוב הבנתם את הקטע של הנוכחות בגן :)
אז זהו נוכחות זה העניין של המשיכה האישית אל אחד או כמה מהסעיפים שמנתה לעייל בתשכה.
מה שמעניין שיש את הילדים שגם שהם עומדים בתוך המקהלה עצמה (ולא כסולו בודד) גם אז אתה תמיד רואה אותם.
פרעל, כל ההודעה שלך חידדה את הנושא (בתשכה, תודה גם לך על הסיכום) - אבל השורה המודגשת - נתנה זווית חדשה לכל הדיון!
נשלח ב-6/10/2013 02:00
ונטסון (משום מה פספסתי את ההודעה שלך) - למה מצד ירחמיאל ולא מצד הצופה?
נשלח ב-6/10/2013 10:21
אידי כתב:
פרעל, כל ההודעה שלך חידדה את הנושא (בתשכה, תודה גם לך על הסיכום) - אבל השורה המודגשת - נתנה זווית חדשה לכל הדיון!
אידי, אני חושבת שזה נובע או ממראה חיצוני או ממעשה כל שהוא שתפש לנו את העין!
נשלח ב-6/10/2013 12:47
אידי כתב:
ונטסון (משום מה פספסתי את ההודעה שלך) - למה מצד ירחמיאל ולא מצד הצופה?
הסיבה שפערל הביאה, היתה מצד ההסתכלות של ירחמיאל על הילדים( כמו גננת או מורה- כלשון פערל) ועל זה הגבתי לה ועוד הוספתי שזו לא רק הסיבה ובוודאי שישנם עוד כמה סיבות.