|
|
| נשלח ב-6/10/2013 14:06 |
|
| |
אני שמחה שחידדתי לכם את הנושא, תודות לילדים החמודים! (בסופו של דבר כל ילד הוא פרח...)
נטסון- לאו דווקא, הגננת משולה הן לירחמיאל והן לצופה, העניין מה ומי מושך את העין.
חיה- גם, אבל לא רק.
נ.ב. אלה שקוראים לי פערל ולא פרעל הם בעצם צודקים, כי רק בגלל סיבה טכנית זה נכתב הפוך.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 14:23 |
|
| |
| פרעל כתב: |  | אני שמחה שחידדתי לכם את הנושא, תודות לילדים החמודים! (בסופו של דבר כל ילד הוא פרח...)
נטסון- לאו דווקא, הגננת משולה הן לירחמיאל והן לצופה, העניין מה ומי מושך את העין.
חיה- גם, אבל לא רק.
נ.ב. אלה שקוראים לי פערל ולא פרעל הם בעצם צודקים, כי רק בגלל סיבה טכנית זה נכתב הפוך. |
|
איזה עוד סיבות יכולות להיות?? ...... (מנסה לחשוב...)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2013 17:15 |
|
| |
חיה, נכון בעיקר המראה החיצוני הוא זה שמושך את העיניים. אבל אני חושבת שאם לצופה מסוים יש לו סולן/ים מועדף/ים אם זה בגלל קול או בגלל הופעת במה או בגלל מראה או בגלל קליק אחר הסולן הנ"ל יבלוט לו תמיד, כלומר תמיד הוא יראה אותו, גם אם הוא עומד בשורה אחרונה עינו תקלט בו. (ולצופה אחר יבלטו אחרים כמובן)
וגם יש ילדים אפילו אם הם לא סולנים מועדפים אבל הם ילדים בולטים כמו למשל יושי בנדר (ביבוא) , ג'רמי הרשקוביץ,סול אייל, מרדכי שפירו ולעומת זאת דיויד הרשקוביץ... נקח את ג'רמי כדוגמא הוא תמיד זז וקופצני, יחסית לא כ"כ רגוע זה תמיד יקלט בעין הצופה. זוהי דעתי...
תוקן על ידי פרעל ב- 08/10/2013 17:16:10
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2013 17:33 |
|
| |
| פרעל כתב: |  | וגם יש ילדים אפילו אם הם לא סולנים מועדפים אבל הם ילדים בולטים כמו למשל יושי בנדר (ביבוא) , ג'רמי הרשקוביץ,סול אייל, מרדכי שפירו ולעומת זאת דיויד הרשקוביץ... נקח את ג'רמי כדוגמא הוא תמיד זז וקופצני, יחסית לא כ"כ רגוע זה תמיד יקלט בעין הצופה. זוהי דעתי...
|
|
הם לא מועדפים? את עומדת להקפיץ פה כמה חברים בפורום...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2013 18:49 |
|
| |
אמאלה, לא אמרתי שהם לא מועדפים כלל. כתבתי שאולי יש כאלו שלצופים מסויימים אולי הם לא מועדפים אצליהם, וכתבתי את הילדים כדוגמא (כדוגמא נכונה אגב) אני מקווה שהובן ההסבר
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2013 19:43 |
|
| |
הובן ,אל תדאגי... :-)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2016 18:44 |
|
| |
אשכול מעניין!
והוא מוקפץ בעקבות צפייה בDVD של 'יבא' ו... וואלה, לא זכרתי שלמאיר סילברברג יש כ"כ הרבה סולואים (באופן יחסי), הוא לא סולן ראשי, אבל בהחלט קיבל מספר סולואים מכובד וגם מבצע ממש יפה. ובכל זאת, הוא לא נצרב בתודעה.
והשאלה שלי, איזה עוד ילדים כיכבו ולא ממש זוכרים אותם? ולהיפך, מי לא כיכב ודווקא כן נזכר בו? (כמו אדם מרגוליס שקיבל רק סולו מדהים אחד)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2016 18:55 |
|
| |
באמת אשכול מעניין. מאיר לא נצרב בתודעה בגלל הנוכחות שלו. לא היה לו נוכחות בימתית, אם אפשר להגדיר כך. למשל דיויד הרשקוביץ ממש נצרב בתודעה עם הסולו שלו 'we turn to you' , בזכות ההופעה והנוכחות המרשימה שלו. יצא לי לדבר על זה עם בתשכה בהופעה האחרונה, ולפרחים הנוכחיים אין ממש נוכחות-הופעה בימתית מרשימה. כרגע, אין אף אחד שממלא את מקומו של דוד הפרלמן ה-פרח! (אולי, שלמה גרוס. אבל הוא עם רגל אחת בחוץ כפי הנראה... ) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-19/12/2016 19:01 |
|
| |
בהופעות הקודמות צבי שמחון ושלמה גרוס היו יותר מורגשים, בהופעה האחרונה הם נראו לי אדישים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2016 19:04 |
|
| |
צבי בעיקר.. וזה בגלל ההתבגרות שלהם.. לדעתי 'הילד המתוק 'הולך להיות כוכב נוכח,אם הוא יהיה סולן במיאמי.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-19/12/2016 21:41 |
|
| |
ימים יגידו...
אגב, מדברים על הקבוצה האחרונה, אז אברהם הלמן הוא ילד עם נוכחות אבל הוא לא מוכר מחוץ למסגרת הפורום כי הוא לא השתתף באלבום רשמי. וזו עוד סיבה שלא זוכרים ילדים.
חוץ מזה, גם דוד פרלמן 'לא נולד' עם נוכחות בימתית, למשל בהופעה בארץ בע"א, הוא לגמרי לא הוכיח כישורים בימתיים. זה נרכש לאחר זמן. אולי זו הבעיה של הפרחים הנוכחיים, אין להם יותר משנתיים וחצי ניסיון.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2016 21:51 |
|
| |
לפחות הוא היה במופע בישראל. לא שמתי לב לנוכחות מיוחדת שלו.. הוא פשוט היה סולן עם יחסית הרבה סולואים בהופעות בהם השתתף. נכון מאוד. זה באמת בא עם הניסיון. (אם כי צבי ושלמה כן מנוסים יחסית, (כמעט 3 שנים זה הרבה.. דוד היה 5, אבל עדיין זה מס' מכובד של שנים) עובדה שיש להם נוכחות..) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-19/12/2016 22:46 |
|
| |
את בעצם אומרת שילד שהופיע בארץ זו סיבה שנשים לב אליו (יצחק ברנדיס ואראלי בולור לדוגמא...)
ואם כבר הזכרנו את ההופעות בארץ וכו', אז הסרטות מהופעת מיאמי בארץ 2007 לא מראות נוכחות בימתית של דיויד הרשקוביץ, אז הנה עוד הוכחה שנוכחות זה עניין נרכש!
תוקן על ידי שירהיהודית ב- 19/12/2016 23:41:48
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2016 06:53 |
|
| |
לאו דווקא, זה סיבה שנכיר אןתו מעט יותר כי לא מגיעים לארץ כל ילדי המקהלה.. זה נכון ללא ספק-נוכחות זה ענין נרכש. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-21/12/2016 14:35 |
|
| |
אני חושב שכל המקהלה באופן כללי לא נוחכת מספיק וזה מזה שירחמיאל כבר לא מאמין ביכולות שלו בתחרות של היום בעולם המוזיקה.. אין ספק שמקהלות יבוא ורווח היו נוחכות יותר.. בקשר לילדים באופן פרטי אני חושב שזה עניין של תקופות לא תמיד יש סולנים שבאופי שלהם הם מתלבטים יותר ונהיים כוכבים, לפעמים הסולנים הראשיים הם שקטים יחסית, אפילו דוד פרלמן שהוא באמת היה חתיכת כוכב, הוא היה שקט ועדין באופי שלו והוא פחות בלט מסולנים ישנים יותר.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|