עדיין לא עבר עליי חורף שידוכי ומקווה שלא יעבור... בסרטים זה נראה מאוד רומנטי אני מקווה שגם במציאות אין לי בעיה עם האיפור (זה דווקא יפה שהשחור קצת נמרח) ויש לי שיער חלק אז לא אכפת לי שיתרטב, אז נראה לי שיוצא מגשם רק טוווב אה אני לא יכולה שהגרביים שלי רטובות ולא הנעליים יש לי בעיה עם זה ....... אבל אפשר להביא בתיק זוג להחלפה...... בקיצור שיבוא החורף עם החתן ביחד
נשלח ב-23/9/2013 15:51
tootii2 כתב:
לא כל בנות ישראל צריכות שדרוג
איך אתה יודע את זה? יצאת עם כולם או עם רובן??
וכשר' ישמעאל בוכה ואומר: "בנות ישראל נאות הן, אלא שהעניות מנוולתן..." זה אומר שהוא יצא עם כולן או עם רובן?
נשלח ב-24/9/2013 01:45
אדם_ה1 כתב:
וכשר' ישמעאל בוכה ואומר: "בנות ישראל נאות הן, אלא שהעניות מנוולתן..." זה אומר שהוא יצא עם כולן או עם רובן?
זה אומר שר' ישמעאל הוא ליטאי613??????????????????????????????????????
נשלח ב-24/9/2013 09:18
tootii2 כתבה:
ליטאי613 כתב:
איך הגעת למה שהגעת? מספיק שיצא עם אחת כזו כדי לקבוע שלא "כל".
אבל מה שאני יכול להגיד זה כשיש אהבה אז גם החיריה של תל אביב תהיה רומנטית, וכשאין אהבה, גם מגדל אייפל בפאריז לא יהיה רומנטי. אבל לפחות הוא יפה מגדל אייפל... חחהההה
נשלח ב-26/9/2013 21:39
בחור192 כתב:
אני נמצא במקום שכבר הפסקתי להתלהב מגשם ושטויות.
אבל מה שאני יכול להגיד זה כשיש אהבה אז גם החיריה של תל אביב תהיה רומנטית, וכשאין אהבה, גם מגדל אייפל בפאריז לא יהיה רומנטי. אבל לפחות הוא יפה מגדל אייפל... חחהההה
מאחלת: שבכל יום יהיו בעיניך כחדשים.
אני מאמינה שכשתהיה לי אהבה..... לא ארצה ללכת לחיריה בתל אביב....
נשלח ב-27/9/2013 14:57
דוקא שילוב טוב.
אני בעד.
נשלח ב-28/9/2013 20:22
דודכהן822 כתב:
דוקא שילוב טוב.
אני בעד.
נשלח ב-29/9/2013 17:13
רק שיהיה כבר חורף!!!!!!!! אני איסחב ואירטב, ואאבד מגוון מטריות מנומרות. רק לא להזיע יותר!! אגיע לדייטים רעננה בריח כביסה ולא עם אגלי זיעה. אשתה תה, או סיידר חם (תלוי כמה הבחור שמרן) ואלבש גרביונים בשלל צבעים.
נשלח ב-29/9/2013 17:14
rikim כתב:
עדיין לא עבר עליי חורף שידוכי ומקווה שלא יעבור... בסרטים זה נראה מאוד רומנטי אני מקווה שגם במציאות אין לי בעיה עם האיפור (זה דווקא יפה שהשחור קצת נמרח) ויש לי שיער חלק אז לא אכפת לי שיתרטב, אז נראה לי שיוצא מגשם רק טוווב אה אני לא יכולה שהגרביים שלי רטובות ולא הנעליים יש לי בעיה עם זה ....... אבל אפשר להביא בתיק זוג להחלפה...... בקיצור שיבוא החורף עם החתן ביחד
יש לזה פיתרון - מגפיים.... לי יש מגפי גומי לגשם מפוארות ואני גאה בהן!
בעזרת השם במהרה אמן!!! (רק עניין אחד פעוט לדאוג לו, פרנסה...חיי חברה, וכו') זה תמיד עולה בדייטים: "אז מה אתה חושב על ירושלים והאזור? רואה את עצמך גר שם? הר כלשהו?"
נשלח ב-29/9/2013 17:51
מה באמת אתן רואות בירושלים? עיר "מנומנמת" יחסית, מי שרוצה מנוחה מהמירוץ במאה ה-21 ימצא בה את מבוקשו, אבל חוץ מזה שהיא "עיר העבר" מה עוד אתן רואות בה?
נשלח ב-29/9/2013 17:59
אין כמו ירושלים..
האנשים (יש גם את אלה שתעקשים על בחור\ בחורה ירושלמית, ויש בזה משהו..), המזג אויר, שכונות עם כל סגנון קיים..