מה באמת אתן רואות בירושלים? עיר "מנומנמת" יחסית, מי שרוצה מנוחה מהמירוץ במאה ה-21 ימצא בה את מבוקשו, אבל חוץ מזה שהיא "עיר העבר" מה עוד אתן רואות בה?
אתה מוזמן לעיר ה"מנומנמת" שלי.....
נשלח ב-29/9/2013 18:29
קודם כל מיציתי את המירוץ של המאה ה-21, חזרתי בתשובה וזה בכל זאת. היא יפה, מיוחדת, רוחנית, יש בה אוויר מצוין ואני תמיד מרגישה שהיא מחייבת אותי למשהו גבוה יותר. כשאני מגיעה להרי ירושלים מתפשטת אצלי תחושת "בית" חמימה ומרגשת.
נשלח ב-29/9/2013 19:07
כל יהודי מרגיש באיזושהי רמה את ה"בית" בירושלים...
נשלח ב-29/9/2013 20:19
בעניין ירושלים- אורו של עולם!
ובעניין האשכול- דייט חורפי נשמע כיף דווקא(=
נשלח ב-29/9/2013 21:21
ירושלים מושלמת. החסרון היחיד (בלי להיות גזעני, כן) שמעיב עליה הוא שיש בה המון ערבים ומזרחיים ערסים. (זאת אומרת ערבים ערסים ומזרחיים ערסים. אין משהו רע בערבי רגיל ומזרחי רגיל)
נשלח ב-29/9/2013 21:24
ליטאי613 כתב:
ירושלים מושלמת. החסרון היחיד (בלי להיות גזעני, כן) שמעיב עליה הוא שיש בה המון ערבים ומזרחיים ערסים. (זאת אומרת ערבים ערסים ומזרחיים ערסים. אין משהו רע בערבי רגיל ומזרחי רגיל)
פשש, מה אתה אומר.. כמו בכל מקום בארץ חוץ מסביון? (לא מדבר על הערבים..)
נשלח ב-29/9/2013 21:27
One_OfThem כתב:
פשש, מה אתה אומר.. כמו בכל מקום בארץ חוץ מסביון? (לא מדבר על הערבים..)
המינון שונה.
נשלח ב-29/9/2013 21:29
אין משהו רע בערבי רגיל?
נשלח ב-29/9/2013 21:35
מבריקה כתב:
אין משהו רע בערבי רגיל?
לא, הם בני דודים שלנו. מי מבשל לך במסעדה? מי בנה לך את הבניין? מי הוביל את הרהיטים לבית שלך? וכו' וכו'. מחבב את הימנים קיצוניים ששוכחים לרגע מי עושה את העבודה השחורה במדינה...
נשלח ב-29/9/2013 21:39
שיעשו את העבודה השחורה בכל העולם, זה עדיין לא הופך אותם ל'לא רעים' עובדה, בשניה אחת הם יכולים להתהפך (עיין ערך רצח החייל בשבת שעברה)
נשלח ב-29/9/2013 21:46
מבריקה כתב:
שיעשו את העבודה השחורה בכל העולם, זה עדיין לא הופך אותם ל'לא רעים' עובדה, בשניה אחת הם יכולים להתהפך (עיין ערך רצח החייל בשבת שעברה)
סודנים לא רוצחים כל יום על שטויות בדרום תל אביב? ערבים זה רע במיעוטו.
נשלח ב-29/9/2013 21:50
מה הקשר סודנים עכשיו? וחוץ מזה, שאצלהם זה לא משהו אישי נגד יהודים,הם מפחידים לכולם
נשלח ב-29/9/2013 21:51
ליטאי613 כתב:
מסכימה. ואדם, נכון שכמעט כל יהודי ובמיוחד כאלו שנולדו וגדלו בה... אני מכירה יהודים שדי מנוכרים לעיר לצערי
נשלח ב-30/9/2013 10:42
ה1_ויחידה כתב:
מה נייס בדיוק?
ואשמח אם מישו יסביר לי מה רומנטי בלהאבק בגשמים ורוחות..