|
|
| נשלח ב-25/9/2013 13:41 |
|
| |
גם לי יש תחושה חזקה ממספר כיוונים חלקם מקומיים וחלקם כלליים, שהזכיר המייחל. הייתי מוסיף שאחיו של הרב חיים עובדיה יוסף נפטר לפני מספר ימים וכל העניינים מגיעים בימי חיתום הדין, אך התחושה החזקה ביותר נותן לי הרב בן ארצי. התחושה היא חזקה גם בתוכן אבל יותר מכל בעוצמת טון הדיבור והשימוש היותר תכוף במילים קשות שבשנים עברו הרב בן ארצי לא השתמש.זה פשוט מאוד בולט
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2013 13:58 |
|
| |
אכן כן, מסכים איתך. לא יודע איך שייך אחיו המנוח אבל עם כל השאר מסכים בהחלט. נו, כל שנותר הוא להמתין, כרגיל.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2013 17:15 |
|
| |
איפה פה זה חדר המתנה ?!?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2013 21:07 |
|
| |
בכל רחבי הארץ התפללו המוני בית ישראל לרפואתו של הרב
בין אם זה בהושענא-רבא ובין אם בחג בהקפות בפתיחת ההיכל ומה לא.. כולם כולם מתפללים ומבקשים מהשי"ת שיעשה עימו נס ופלא ויקימו מחוליו. קשה לדעת מה יהיה. נראה מה הקב"ה מכין לנו כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2013 08:21 |
|
| |
נראה שהרב חרץ את גורלו של הרב עובדיה
"הרב עובדיה יוסף, הבן שלו שהוכתר לרב ראשי, אין שני מלכים משתמשים בכתר אחד"

|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2013 08:34 |
|
| |
מסקנה
בדיוק הכיוון עליו הצבעתי בהודעה קודמת: הרב נפל למשכב מיד לאחר הכתרת בנו לרב הראשי. כולם שמחו וצהלו על המאורע החגיגי אך לא העלו בדעתם שזה יבוא על חשבון האבא. או זה או זה. אי אפשר את שניהם ביחד. מכאן גם הוכחה למה שאמרתי בהתחלה, הולכים על גאולה ברחמים בלי המחוייבות לתסריט הכתובים ובגדול!
תוקן על ידי המיייחל ב- 27/09/2013 08:34:12
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2013 23:40 |
|
| |
בנושא קשור ולא קשור,בימים האחרונים התגבשה אצלי המחשבה על כל עניין אירן,האם הקב"ה נותן להם לשחק את המשחק והפך את פרצופם מזאב לכבש על מנת שממשלת ישראל תרגיש לחוצה מהאחווה והאהבה שפתאום כל ממזרי העולם מרגישים כלפי הסיטרא אחרא הזה מאירן ואז תתקוף לבד ללא התראה והתרעה מוקדמות ואז כמו שכתוב בנבואות כל העולם יסתובב כנגד ישראל ויעלו על ירושלים כביכול כדי לומר לישראל:אתם התוקפנים! האירנים הם שוחרי שלום והוכיחו זאת כעת! ואז תהיה להם סיבה לעלות על ירושלים וישראל כביכול למנוע מאיתנו את היכולת לתקוף בגרעין וכביכול לפרק אותנו בכוח כמו שכתוב בנבואות...
עד היום לא הבתי איך תתקיים הנבואה שיעלו על ישראל כל הגויים בעוד כולם חברינו,עכשיו מתברר העניין ואיך הקב"ה מסובב הכל לתוכניתו המושלמת...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2013 23:54 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2013 00:03 |
|
| |
יפה אמר יוסי - לא רע. רע מאוד!
צורת חשיבה כזאת היא בדיוק החשיבה בה אני נלחם כל משך שנות עיסוקיי בסוגיית הגאולה. ואתה עוד מעיז להכניס לי אותה ככה בדלת האחורית?! ועוד באשכול שלא קשור בכלל? אוי וי גיוועלד..
אבל בא באמת נו.. לא שמת לב שהורדתי הילוך או שניים בימים האחרונים מהעיסוק בנבואות מאז שהרב נפל למשכב בגלל מה שאמרתי שאנחנו כבר לא באמת יודעים מה יהיה ולא בגלל הקושי לפענח את הכתובים אלא דווקא בגלל שכלל לא בטוח שהעסק זורם עפ"י מפת הדרכים של הנבואות. לכן אני שותק בינתיים ולא מרבה לדבר. לא מצאתי לפורום טוב אלא שתיקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2013 02:45 |
|
| |
הלוואי שאני טועה והכל יהיה מהר וברחמים!
נחכה ונראה מה יהיה בימים הקרובים...ההרגשה עדיין באוויר...וזה משתלב אצלי עם ההרגשה לגבי הרב יוסף...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2013 02:51 |
|
| |
ואני חשבתי ששתקת המייחל רק כי היו שבת וחג ברצף...חחחחחחחחחחחחח
אני בכל מקרה מחכה כמוך להתפתחויות שאני בטוח שיגיעו מהר מהצפוי...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2013 07:18 |
|
| |
בגלל שבת וחג?! מה אצלכם כבר נגמר החג?? פששש.. אצלנו עדיין אומרים סליחות! 
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2013 19:31 |
|
| |
האם אפשר להסיק מכך שככל שמצבו של כבוד הרב חיים עובדיה יוסף ישתפר, הכל חוזר לתסריט לפי הכתובים?
האם אתה המייחל סבור שכבוד הרב ניר בן ארצי קבע בצורה נחרצת כי הרב לא ישרוד? אם למשל בנו יחליט שהוא לא רוצה להיות רב ראשי לישראל, הרב עובדיה יתעורר ויחזור לאיתנו?
(כמובן שרוב הסיכויים שדבר כזה לא יקרה)
תוקן על ידי עברי121 ב- 29/09/2013 19:34:57
תוקן על ידי עברי121 ב- 29/09/2013 19:36:26
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2013 21:22 |
|
| |
לא הגזמת? תשומת ליבך ששני הרבנים הראשיים שנבחרו הינם בנים של רבנים ראשיים לשעבר.. שיזכו לשנים רבות וטובות! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2013 21:34 |
|
| |
עברי שאלת טוב. כמובן שאין צורך להרחיק לכת עם המחשבה על ויתור התפקיד מצד הבן מה גם שאמרתי מראש שאני מאמין שהוא ייבחר כי הוא מתאים לתפקיד לאור גלגולו וחלקו בגאולה. אבל בסה"כ כן, שיפור במצבו הרפואי של הרב בהחלט מסתדר עם חזרה לשיגרת הנבואות והכתובים משום שאני את דעתי כבר גיליתי כשאמרתי שלאור הנבואות הרב אמור להיות בסדר ובריא! רק מה אעשה והרב ב"א ג"כ הביע את דעתו בעניין ואני בסה"כ ציטטתי אותו.
|
|
|
|
|