|
|
| נשלח ב-29/9/2013 23:26 |
|
| |
אולי הרב"א בסך הכל התכוון שלא יתכן ששנים ילבשו את המצנפת הזאת. מספיק שאחד יעבור לכובע שחור סטנדרטי ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2013 21:56 |
|
| |
בסיום הכנס של הרב ב"א הערב לבקשת מאן דהו
הרב ברך ברכה מיוחדת את הרב עובדיה לרפואה שלימה ושיחזור לאיתנו בקרוב. חיזוק גדול לשיטתי אני רואה בזה. שהרב יבריא ויהיה בסדר.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2013 14:05 |
|
| |
הרב אמש בשיעור נתן תחושה שהתגלות משיח והגאולה ברחמים קרובה יותר מתמיד. שזה לא עניין של עוד כמה שנים אלא בקרוב ( שזה מותר מושג יחסי ואני מודע לכך) כשהוא אומר שלא יהיו עוד מלחמות קשות לעם ישראל וכו' .
פה בפורום למדנו ממה שמסרת לנו לכך שאם כבוד מרן חיים עובדיה יוסף יחזור למצבו לפני הדרדרות קרי בהכרה מלאה ומודע לכל הנעשה סביבו, הכל חוזר לתסריט הרגיל שלוקח כמה שנים עד לגאולה השלמה.
תוקן על ידי עברי121 ב- 02/10/2013 14:07:45
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2013 14:14 |
|
| |
בניגוד לדעת מרן הפורום שרמז של מי גלגול הרב, יש דעה אחרת בבחינת יש אומרים שמרן הרב חיים עובדיה יוסף הוא מב"י ומשכך עליו יש להתפלל ב'בונה ירושלים' שיחיה. לפי השיטה ה-2 האם דווקא אם נתפלל עליו שיחיה ותפילתנו תתקבל אזי נזכה לגאולה ברחמים?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2013 14:32 |
|
| |
חדל קשקשת ברשת. מה זה הדיבורים האלה? במקום לעשות סיום מסכת ברכות עשיתם סיום מסכת שטויות?
דבר ראשון לא בהכרח שאם הרב עובדיה חוזר לאיתנו פירושו של דבר שתסריט גאולת בעיתה יתממש כפי שהוא. אני בסה"כ אמרתי את ההיפך - שהסתלקותו חלילה טורפת את כל הקלפים ולא יתכן עוד גאולה עפ"י תסריט הכתובים בגלל מרכזיותו של כבוד הרב בתמונת הגאולה. אבל לא אמרתי ההיפך שהישארותו שוללת את אפשרות הגאולה ברחמים.
דבר שני מה זה ההבל הזה "יש דעה שהרב הוא מב"י" מאיפה הבולשיט הזה?? אהה.. אני יודע.. כנראה מבית מדרשם של החרדים ההזויים שהעובדה שהם לא מבינים דבר וחצי דבר בסוגיית הגאולה לא מונעת מהם לפתוח את פיהם פי האתון ולהפריח לאוויר שטויות בטונות. אני את ההבל הזה משתדל להשאיר מחוץ למפתן הפורום. ואני מדגיש! יהיו מי שיהיו האומרים לי זה לא מזיז במאומה משום שהם לא יודעים ללמוד את סוגיית הגאולה ומכאן בטחוני הרב שאין מה להתייחס לדבריהם כלל.
תוקן על ידי המיייחל ב- 02/10/2013 14:34:14
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2013 08:44 |
|
| |
הקדישו נא רגע מזמנכם לומר תפילה קצרה לרפואת הרב
רבותיי אנא מכם, כנסו רגע לקישור ותאמרו את הפסוקים האלה לרפואת הרב עובדיה http://www.doresh-tzion.co.il/HaravOvadiaTfila.pdf
לוקח 3 דקות בלבד- 7 פעמים פסוק ויהי נועם וכו'. יושב בסתר עליון. אנא בכח וכו'. ועוד 3 פרקי תהלים.
והשי"ת יקבל תפילת עמו ישראל וישלח רפוא"ש לכבוד הרב.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2013 09:47 |
|
| |
מעולם לא שמעתי על מישהו שיצא מקריסת מערכות
נראה שדבריו הראשונים של הרב ב"א בכל זאת יתקיימו. מדהים.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2013 16:23 |
|
| |
:(
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2013 17:22 |
|
| |
יתומים היינו ואין אב
שלא יהיה לכם ספק במה שקורה פה בשנים האחרונות. המוני צדיקים וגדולי תורה שנסתלקו ובעיקר שלושת הגדולים החל מהרב מרדכי אליהו המשך ברב אלישיב וכלה בגדול ביותר הרב עובדיה.
הקב"ה מגלח אותנו מכל כיוון משאיר אותנו ערומים לחלוטין. וכל זה למה? כדי להכין את הקרקע להכתרת משיח בן-דוד עבדו.
הקב"ה מכין את העם לעידן חדש זה מה שקורה פה! ומי שלא מבין זאת.. עצוב עצוב. מתפלל עליו שה' יפקח את עיניו.
יש עוד חידושים אך לא הזמן כעת להאריך בהם. נמתין לפחות יממה.
למי שלא הבין עד עכשיו: הרב עובדיה הוא משה רבנו. הרעיא מהימנא.
הסתלקותו שוברת את כל מפת הדרכים של תסריט הגאולה לרסיסים. זאת אומרת שהולכים על גאולה ברחמים. מכאן ואילך היחיד שיכול לדעת בדיוק מה יהיה זה רק הרב ב"א - המשיח בעצמו. מה שהקב"ה יחליט לגלות לו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2013 17:57 |
|
| |
המייחל,עכשיו שגילית למי שלא ידע שמרן הרב חיים עובדיה יוסף זצ"ל הוא משה רבנו, האם אפשר להבין שכאשר הרב ניר בן ארצי אמר שאין שתי מלכים יכולים לדור יחדיו, הוא התכוון שהגואל הראשון לא יכול להיות ביחד עם האחרון ונשארנו רק עם מלך המשיח שיגאל אותנו בקרוב
תוקן על ידי עברי121 ב- 07/10/2013 17:58:48
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2013 19:44 |
|
| |
המייחל, כולנו מצפים למוצא פיך ולעוד הסברים וביאורים בנושא פטירתו של מרן. דבר אחד משמח אותי- שמשה רבנו שכל-כך השתוקק להיכנס לארץ הקודש, בסופו של דבר חי בה!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2013 20:40 |
|
| |
אשריכם שניכם!
שכיוונתם ואמרתם דברים נכונים.
"אין שני מלכים משתמשים בכתר אחד" התכוון הרב ב"א אמנם על הרב עובדיה ובנו הרב יצחק שליט"א אבל במחשבה שניה כאשר הולכים עם הקו של גאולה ברחמים אז כן, דווקא נשמע טוב מה שאמרת ששני מלכים הם משה רבנו שהוא גם נחשב למלך כמובן ומלך המשיח ואחד מהם צריך לוותר על הכתר שזה משרע"ה כמובן כדי שיזרח כוכבו של מלך המשיח. וגם אתה דני אמרת דבר נכון ומדוייק ואפילו כיוונת לדברי הזוהר! הזוה"ק אומר שבפעם הראשונה משה לא זכה להיכנס לארץ אבל בפעם השניה שהוא יבוא בסוף הגלות הוא כן יזכה. הרב כידוע לכם עלה בילדותו מבבל.
יש לי עוד הרבה מה לומר בנושא הזה כמו גם חידושים שהתחדשו ממש היום ביום הקשה והעצוב הזה אבל צריך קצת זמן כדי להתאושש ולחזור לעצמנו. אני בטוח שתגלו הבנה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 07/10/2013 20:41:10
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2013 21:02 |
|
| |
עוד נקודה קטנה
הע"ר הרשעים בתשקורת מתמוגגים מנחת מפטירתו של הרב. הם כמובן לא יראו את זה אבל כל מי שירצה יוכל להבחין בכך בסגנון הדיבור המטונף שלהם השמח לאיד על "העדר המחליף" ועל סופה של ש"ס וכו'. בקיצור אין מה להאריך בדברים כ"כ ברורים ופשוטים. מה שהם רק לא יודעים זה שהסתלקותו של הרב וסוף עידן הרב עובדיה גם מבשר על סוף עידן שלטונם שלהם כי זה כנגד ברא אלהים ושני הכוחות הגדולים שבינהם ניטש פה כבר עשרות שנים מאבק זה בין התורה שייצג הרב עובדיה לבין שלטונם של הע"ר במדינה. הסתלקותו של הב מבשרת איפוא גם על הסתלקותם של הע"ר מהגה השלטון במדינה. אינשאללה בקרוב ממש.
תוקן על ידי המיייחל ב- 07/10/2013 21:20:53
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2013 21:23 |
|
| |
האירוע הגדול בתולדות ישראל..
בטח האירוע הגדול ביותר פטירת משה רבנו מה חשבתם שיהיה?!

|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2013 22:38 |
|
| |
הייתי גם רוצה להוסיף שהראו את הראיון האחרון של הרב עובדיה יוסף לפני ההדרדרות במצבו לאבישי בן חיים הכתב של חדשות ערוץ 10 ששאל אותו:" כבוד הרב, מה רב ראשי צריך לעשות למען המדינה , למען התורה" מרן ענה לו: לא להתעסק בפוליטיקה ולהרביץ תורה בעם. אז הוא הביא את הדוגמא של מנהיג בעם ישראל ואמר שככה צריך להיות שמה רבנו וציטט את הפסוק "ויירד משה מההר וכו'. כפי שידוע מרן היה גם רב ראשי ולא סתם השתמש בביטוי משה רבנו
|
|
|
|
|