|
|
| נשלח ב-9/10/2013 13:14 |
|
| |
עם ובלי קשר לרבנו עובדיה יוסף זצ"ל
שתף אותנו בכל -אין לך שעה יפה כגון עתה שציבור יהודים דורש ומייחל . . .לדבר תורה מפיך
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2013 15:09 |
|
| |
הארכת מועד.
בקשת הארכת מועד הגשת הדו"ח - מאושרת ברוב מוחץ של 1 מול 0 מתנגדים.
החלטה: הדו"ח יוגש עד השעה 16:50.
מועצת הפורום בראשותי.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2013 16:38 |
|
| |
שלום לכולכם.. חשבתי שעזבתם אותי לאנחות.. והנה שבתם.. ב"ה. חשבתי שנותרתי לבכות לבדי.. והנה אתם כאן. עם איומים ודרישות אבל בכל זאת כאן..
מה תבקשו אחיי ורעיי את כל החומר על משה רבנו? ברצינות?? הרי בשביל זה אצטרך לשבת ימים בלי הפסקה מול המחשב. מי בדיוק יהיה מוכן לממן אותי? אההה.. ? ומי יממן אתכם הקוראים שתצטרכו להקדיש זמן רב לקריאה.. ועוד בתוך השבוע של הקריעה.. מדוע זה תהלכו בגדולות ובנפלאות ממכם..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2013 22:35 |
|
| |
אני מצטער דנדוש אבל אני לא רואה כיצד אני מצליח לארגן את כל הפרוייקט הזה של פרישת משנת משה רבנו על כל המקורות וההסברים לאורך ולרוחב בתנאים הנוכחים. זה מצריך המון השקעה המון עבודה. אבל על רעיון אחד כן חשבתי.
נפתח אשכול חדש בו ירוכזו כל השאלות שלכם בנושא. ניתן לכל אחד ואחת הזדמנות להציג את השאלות והספקות שיש לו על מה שקבעתי שהרב עובדיה היה גלגולו של משה רבנו. לא "ניצוץ" לא "בחינה" לא אתפשטותיה דמשה בכל דרא ודרא" אלא משה ממש בכבודו ובעצמו. מי שיש לו שאלות תהיות קושיות וכו' קונקרטיות יציג אותם שם לאחר מכן אעבור אנסה לגבש איזשהו פוסט קצר ומתומצת שיענה על עיקרי הדברים. זהו הרעיון שאני מציע ואם נראה לכם טוב אז קדימה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2013 22:58 |
|
| |
קשיא קשיא או 200 גרם קשיו?
שאלה:
הרב ניר בן ארצי אומר (במסר של פרשת האזינו): "כמו משה רבנו משיח ראשון, אותו אדם במדויק משיח אחרון." האם יש דרך ליישב את זה המייחל?
הייתי אומר - קשיא קשיא!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2013 23:11 |
|
| |
אמרתי שאת השאלות נשאיר לאשכול חדש שנפתח. כאן רק ביקשתי את הסכמתכם למהלך הנ"ל.
חוצמזה דיברתי על שאלות יסוד, שאלות מהותיות לא על שאלות הנובעות מתוך משנתו של הרב ב"א.
התשובה לשאלתך היא היא ההבדל בין משה הראשון למשה האחרון. כל דור והתפקיד שלו כל דור והמושגים שלו. בדור האחרון משה הוא לא הגואל אלא שר התורה ועמוד ההלכה. בבקשה לא להכניס לכאן יותר שאלות אלא רק לענות על שאלת הפתיחה: האם מתאים לכם המהלך שהצעתי. כל אחד יאמר כן או לא ובסוף נסכם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2013 23:26 |
|
| |
מתאים לי בינגו!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2013 23:43 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2013 23:52 |
|
| |
אני לא הבנתי איפה יש בדבריך יישוב. אתה לכל היותר ענית לשיטה של התורה אבל לא זו שאלתי - כי הסתירה היא בשיטת הנבואה !(!)! מה , אינך רואה ששיטת הרב בן ארצי סותרת את שיטת הפורום?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2013 00:01 |
|
| |
1. אם תמשיך כך גם אם תזעק 'עננו!' לא אענה לך מאומה. 2. אין צורך בפונטים גדולים בהודעות סטנדרטיות. 3. לא ממש הבנתי מה התכוונת אך אל תחזור שוב כי לא אפתח פה דיון. תתאזר בסבלנות לאשכול החדש. כעת שחרר את האשכול לניקים אחרים שיגיבו גם. האשכול החדש והפוסט הארוך שיצטרך לענות על כל שאלותיכם יגזול ממני הרבה אנרגיה אז בבקשה להתחשב.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2013 10:10 |
|
| |
מתאים לי
|
|
|
|