|
|
| נשלח ב-13/10/2013 15:37 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | איזה עובדות? שהסתירו סכרת נעורים? כזה מופרך לך? אם היית יודעת כמה דברים מסתירים אצל החרדים על מזבח השידוכים... (שמעתי אפילו פעם שלא רצו לדווח על אונס או מע"מ מהסיבה הזאת) מה שהבחור אנס/ שהבחורה נאנסה? ברור שמסתירים דבר כזה...זה ממש משפיל את הבחורה,מספיק מה שהיא עברה... |
|
פיייי... להתחיל להאמין?
חמודה, גם חולת סכרת עוברת לא מעט בחיים שלה. אז.. ברור שמסתירים דבר כזה...מספיק מה שהיא עברה? P=
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2013 15:47 |
|
| |
בס"ד מה קשור?זה כמו שיספרו שהבחורה קיבלה מכות מהשכן.. ולא רק זה ההלכה מאד מקלה בנושא העונש לאונס,כך שהבחורה באמת לא אשמה זה לא שהיא נולדה עם מום אלא שהיא עברה טראומה ויש מצב מאד גדול שאחרי טיפול היא יוצאת מזה,לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2013 15:56 |
|
| |
כמובן שהתכוונתי לדווח למשטרה.
כי תמיד יש נשמות טובות ואיכשהו לשכן יש חבר שאחיו עובד במשטרה ואז חצי מהשכונה יודעת שלבת של גולובנציץ קרה משהו בדרך לבית ספר (יכול להיות לא משה ורציני אבל אנשים אוהבים לדמיין) ובשידוכים זה יזיק.
אז לא מדווחים והאנס/מטריד ממשיך להסתובב חופשי...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2013 15:57 |
|
| |
איפה הקופים של הוואצאפ כשצריכים אותם? 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2013 18:36 |
|
| |
הקופים של הוואטסאפ?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2013 12:00 |
|
| |
זו אכזריות להסתיר דברים, כי בסוף שני הצדדים ינזקו בפרט בדבר שיכול להוביל לגט.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2013 13:08 |
|
| |
אני מכירה לפחות 2 סיפורים כאלו, שאכן הסתיימו בגט.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2013 14:03 |
|
| |
ברוך השם שאני זוכה לבחור לעצמי את הדרך.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2013 14:17 |
|
| |
| השיבני כתב: |  | | ברוך השם שאני זוכה לבחור לעצמי את הדרך. |
|
יש מישהו שלא?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2013 15:28 |
|
| |
| ה1_ויחידה כתב: |  | | ברוך השם שאני זוכה לבחור לעצמי את הדרך.יש מישהו שלא? |
|
כנראה שיש כמה שלא, או שלפחות צריכים לשלם מחיר יותר גבוה עבור זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2013 15:58 |
|
| |
לא בטוח שלעבור מהמגזר החילוני לדתי זה מחיר יותר נמוך ממעבר לסגנון שונה בתוך אותו מגזר...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2013 17:31 |
|
| |
לא בטוח ואין ספק שיש כל כך הרבה נסיבות שונות. לגביי ספציפית, אין ספק שזכיתי עם כל הקשיים, המשפחה שלי אוהבת רוצה מעל הכל שאהיה מאושרת ושלמה עם עצמי, לפני שיקולים אחרים. גם עם רוב חבריי הטובים הקשר נשאר טוב והדוק. אם הם כולם שמחים בדרך שבחרתי? בוודאי שלא, אבל מתמודדים. ואני חושבת שחלק ממה שאיפשר לי לבצע את ההחלטה זה החינוך שקיבלתי של חקרנות, רצון ללמוד ולהתפתח ולשמוע, יחד עם הידיעה שיש לי משפחה תומכת וחזקה מאחוריי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2013 21:30 |
|
| |
שוב, הצגת הדברים מעוותת, ואז הקורא לא תמיד טורח ללבן את הדברים
*כמובן שהרב/האדמו"ר יתיר לשואל שלו לעשות מעשים מסוימים, יתכן שאפשר לחיות עם 'סכרת נעורים' ואז לא חייבים לגלות זאת. ב) מדובר בסיפור ישן נושן, בזמנינו התארגנו כמה וכמה אירגונים שמשדכים שידוכים לאנשים עם ליקוי גופני או נפשי, וסביר מאוד שהפסיקה היום תהיה שונה. *יש פשעים בציבור החרדי/הכללי כי יש חוסר ביראת שמים. *לעומת זאת בציבור הכללי לוקחים במודע אחת חולת נפש/מטומטמת/עבריין לשעבר/בהוה ושאר ירקות *בציבור הכללי יש המוני מאמינים באמונה שלימה וטיפשית שצריך להיות התאהבות גופנית כמו בסרטים, ויש הרבה מאוד שלא מודעים מה באמת יש לבדוק בשידוך, יש הרבה שלא יודעים אפילו שהכי חשוב זה שהיא/הוא תהיה/יהיה טוב/ת לב. *כמובן שיחוס עצמי זה הרבה לפני יחוס המשפחה
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2013 13:28 |
|
| |
האמת שלא רציתי להגיב על הפוסט הזה.
אבל אני מכיר את אישית את הבחור. מכיר אישית את נישואיו הקודמים שכשלו ואת נישיואיו השנים שכשלו. ואולי זה אומר לכם בגדול מה קורה עם הבן אדם.
אני לא יפתח פה את כל מה שאני יודע לגביו. אבל לצערי הרב היום לכל טיפש וילדון יש מקלדת ועם קצת חודש כתיבה טוב הוא מלכלך על כל מה שזז. וחבל שרק את האמת הוא שוכח לכתוב. מעניין שאתה כ"כ נאור וחכם אבל פעמיים להתגרש לא מראש על רמת משכל גבוהה מאוד.
ולפני שמתחתנים בן אדם צריך קודם להיות סגור על עצמו מה הוא רוצה לאן הוא רוצה להגיע. אבל כשהקופסה עדיין מתבשלת ולא מוכנה לחיים אז אל תתלונן על כל העולם. אלא פשוט תלך לטיפול.
|
|
|
|
|