|
|
| נשלח ב-5/10/2013 23:24 |
|
| |
תעירי אותי אם תהי'ה תשובה...  אבל לא בשעות כאלו  אידי, זו נראית לי מתיחה מעל ומעבר... נראה לי את פשוט מנסה כמה אנחנו יכולים לחכות... איזה שיעור של גילוי יכולת סבלנות והתאפקות...אבל עדין זה נראה לי יותר מדי:) רואים שאת מורה  אנא... שמעי תחינתנו בעת הזאת (אני תמיד מליצית בלילה... נעים להכיר:) ותגאלי אותנו מיסורי ההמתנה...  ואם תמצאו עוד בקשות ותחינות לרגעים כאלו כשמבקשים משהו... אז אני בעד 
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 00:23 |
|
| |
אידי- עשי מה שטוב מבחינתך, לפורום. זו דעתי!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 00:29 |
|
| |
נטסון צודק -נסבול את המתח העיקר שלא נתאכזב בסוף!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 00:37 |
|
| |
ברור.. אם חיכינו עד עכשיו בשקט מופתי נחכה עוד קצת כדי שההפתעה תהיה הכי טובה שאפשר!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 01:49 |
|
| |
בסדר, בסדר  סליחה  ברור אידי:) סומכים עליך...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 02:31 |
|
| |
וואו... עשיתי פה בלגן... חבר'ה, אילו זה היה בידיים שלי - הייתי יכולה לעשות משהו! הבעיה היא שזה כמו אפיית מצות: זה מעביר לזה שמעביר לזה, ולכל אחד חלק אחר... יש לציין שהרוב כבר גמור. לשלב האחרון (הכנסה לתנור?) זה יעבור בעוד שבוע וחצי אי"ה עקב עיכוב לא צפוי, ותתפללו חזק שזה ייאפה מהר וגמרנו. (גם אנחנו מחכים!!)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 02:57 |
|
| |
אוהו אידי!!! איזה יופי לראות את הזמן לפחות. זה מרגיע:) ותאמיני לי שאנחנו (אני, בכל אופן) יודעים איך זה הולך (שיפוצים אחרונים... התמוססות... לחתוך:) סתם... ואנחנו בהחלט מחכים ו --- יש סבלנות! זה הי'ה בצחוק כמובן!!! לילה טוב:)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 03:09 |
|
| |
נשמע מהדברים שזה לא רק ראיון עם ירחמיאל עצמו אלא אולי עם עוד כמה פרחים או בוגרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 09:56 |
|
| |
אההההה נאלץ להיכנס לעוד שבת מותחת???? אידייייייייייייייייייייייייייי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 22:49 |
|
| |
אידי אני מוכנה לעזור לך באפייה-ללא תשלום
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 23:14 |
|
| |
אחחח בתשכה, לב זהב יש לך!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2013 10:15 |
|
| |
| Debbie26 כתב: |  | נשמע מהדברים שזה לא רק ראיון עם ירחמיאל עצמו אלא אולי עם עוד כמה פרחים או בוגרים. |
|
אה, אז כבר סגור שזה ראיון עם ירחמיאל? ועכשיו נוספו גם עוד בוגרים... יפה :) טוב לשמוע! וברצינות: יש לכם מושג כמה עבודה יש מאחורי הדבר הכי פשוט? קחו למשל את הראיון הראשון שעשינו עם עקיבא אברמוביץ:
1. למצוא את עקיבא בקהל, לבקש ממנו להתראיין, לשכנע אותו לעשות את זה, למצוא פינה שקטה (זה לא היה לנו אז... שמתם לב...) ולראיין.
2. אה, שכחתי להגיד שלפני כן צריכים לדאוג למסרטה נורמלית. לא תמיד יש, אבל אז במקרה היתה.
3. לפני הכל, צריך להכין שאלות! ולכו תנחשו אילו בוגרים תפגשו בכלל... צריכות להיות לכם שאלות להמון אופציות, וגם כמה כלליות למקרה שתפגשו מישהו לא מתוכנן בעליל.
4. דניאל צריך לארגן את ההסרטה הבסיסית ולשלוח אותה אלי/לעידו.
5. אני מתחילה לתרגם. (בלבול מוח מושלם בפני עצמו. לשמוע-להחזיר-לכתוב-לשכוח מה רצינו לכתוב-להחזיר שוב-לשמוע שוב.......)
6. התרגום נוסע למילקי למילוי חורים. עכשיו הבלבול-מוח של התרגום במגרש שלה.
7. אני חושבת איזה וידאו לשים בהתחלה/סוף.
8. עידו צריך לארגן הכל ביחד, להדביק כתוביות, לערוך את כל הבלגן.
9. בחלק מהראיונות (כמו עם מנחם קליין) צריך לקבל אישור לפני הפרסום.
10. אל תשכחו שלכל אחד מהמעורבים יש לו"ז עמוס משלו...
11. תוסיפו מחשבים תקועים, אנשים שלא עונים. ... ... ... כיד הדמיון הטובה עליכם.
כל זה בשביל כמה דקות ראיון עם בוגר.
דברים אחרים דורשים מטלות אחרות, אבל העיקרון זהה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2013 10:19 |
|
| |
וואווווו עכשיו כשאת אומרת את זה, זה נשמע יותר מסובך ממסובך. זה פשוט מורכב. יש דרך שאוכל לעזור???
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2013 10:58 |
|
| |
הפעם הזאת ב"ה אנחנו כבר מסיימים... נשאר כאמור רק השלב האחרון שאי אפשר לזרז. רק לקוות שיזוז מהר. תודה על הרצון הטוב! :) (ותודה גם על ההערכה :)) ועזרה תמיד מתקבלת אצלנו בברכה. יש משהו שאת טובה בו ויכול לבוא לידי שימוש בפרוייקטי פורום שונים?
|
|
|
|
|