| נשלח ב-26/9/2013 21:48 |
|
| |
משרד ההיכרויות "ביחד". מכירים?
שלום מישהו יכול להגיד שהוא מכיר מישהו שנרשם למשרד ההיכרויות "ביחד", ויצא משם עם שידוך?
וכמה עולה ההרשמה אצלם?
תודה רבה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2013 03:18 |
|
| |
זו הדרך שלך לפתוח אשכול חדש ולספר על סטטוסך העדכני??
בשו"ט מיימוני.... שנה טובה!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2013 03:37 |
|
| |
מזתומרת? לא משלמים רק אחרי הטבעת? אפילו בתיווך בדר"כ משלמים אחרי שחותמים חוזה, לא? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2013 11:25 |
|
| |
מהנסיון שלי - לא קיבלתי משם אף לא הצעה אחת בכיוון שאני מחפשת. אולי הם עובדים יותר עם קהלים אחרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2013 13:44 |
|
| |
יש לי חבר שהתארס דרכם והם פירסמו אותו בעיתון ויש כאלה עוד הרבה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 13:52 |
|
| |
דיברתי איתם ומחיר הרישום הוא 600 ש"ח ואם מתארסים דרכם אז משלמים להם 4000 ש"ח!! זה הגיוני המחיר של אחרי האירוסים?? 4000 ש"ח נראה לי קצת גבוה...
וגם הם אומרים שהרישום זה דרך הטלפון , שעה של שיחת טלפון שבה הם פותחים לי כרטיס וכו ' חשבתי שנפגשים איתם פנים אל פנים... קצת מוזר פתיחת כרטיס רק דרך הטלפון או שזה מקובל? מה אתם אומרים? להרשם ?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 15:10 |
|
| |
אני לא רוצה להוריד להם את הרטינג, אני מכירה כמה בחורות שרשמות שם וממש לא מומלץ, ההתאמה שם בין המשודכים נמוכה מאוד. (לא יודעת מהסיפורים שלהם נשמע שרוב הרשומים שם הזויים, וסליחה מכבוד החברים כאן שרשומים שם)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 15:12 |
|
| |
יש להידברות אתר שנקרא שבע ברכות הרבה יותר מומלץ !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2013 01:38 |
|
| |
Rikim,מסכימה איתך... אני ניסיתי להיות עדינה בניסוח אבל ההצעות שם הזויות.
ואגב, 4000₪ הוא מחיר הגיוני לחלוטין. בכ״א בקהילות אשכנז זה מה שמקובל ואומרים שכספי שדכנות אלו הכספים הכי כשרים...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2013 10:50 |
|
| |
עלות הרשמה 600 ש"ח.
מכירה 2 בנות שנרשמו אליהם דרך טופס פשוט מאד ובכלל לא ממצה - דרך הפקס! לא ראיון אישי ולא שום דבר. האחת (סביבות 25) קיבלה הצעות ונפגשה עם איזה כמה ואמרה שהיה בסדר. והשניה (30+) קיבלה 2 הצעות בלבד! ששניהם היום תפוסים באותו זמן... ומאז לא שמעה מהם.
העיקר את הכסף הם לקחו.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2013 11:45 |
|
| |
מנסיון, אין שום סיבה לתת להם מתנה 600 שקל
השדכנית שמקבלים היא לא הכי מובחרת, ולפעמים זה סתם איזה שדכן לא מנוסה ולא הכי רציני *לא תמיד יש להם שדכנית מתאימה למגזר שלך *בכל מקרה את/ה אמור לחפש את השדכנית ולנסות שוב ושוב עד שאת/ה משיג אותה, ולנדנד לה תמידין כסדרן, השדכנית לא תחזור אליך כמובן.. *אין להם יותר מדי הצעות, שלא לדבר על הצעות שמאימות באופן נפלא כפי שהם מבטיחים לך *ואז אחרי שאת/ה מתיאש מהם הם מציעים לך לשלם עוד 300 שקל, עבור מה ?... עבור הבטחה נחמדה שידאגו לך. אף אחד לא דואג לך כמעט, בערך פעם בשנה מתקשרים אליך ומציעים הצעה, ובהרבה מקרים זה לא מתאים בכלל. הפיתרון הוא לאתר שדכניות מסורות ויש כאלה ובחינם, ונצטרך לטרוח קצת עבור שידוכים, כי אין כמעט שדכניות עם מאגרים גדולים, אין פיתרונות קסם. משרד שידוכים במגזר החרדי שגובה 600 שקל בבת אחת אין לה סיכוי להצליח. והלוואי שיצליחו
|
|
|
|
|
| |
השדכנית שמקבלים היא לא הכי מובחרת, ולפעמים זה סתם איזה שדכן לא מנוסה ולא הכי רציני *לא תמיד יש להם שדכנית מתאימה למגזר שלך *בכל מקרה את/ה אמור לחפש את השדכנית ולנסות שוב ושוב עד שאת/ה משיג אותה, ולנדנד לה תמידין כסדרן, השדכנית לא תחזור אליך כמובן.. *אין להם יותר מדי הצעות, שלא לדבר על הצעות שמאימות באופן נפלא כפי שהם מבטיחים לך *ואז אחרי שאת/ה מתיאש מהם הם מציעים לך לשלם עוד 300 שקל, עבור מה ?... עבור הבטחה נחמדה שידאגו לך. אף אחד לא דואג לך כמעט, בערך פעם בשנה מתקשרים אליך ומציעים הצעה, ובהרבה מקרים זה לא מתאים בכלל. הפיתרון הוא לאתר שדכניות מסורות ויש כאלה ובחינם, ונצטרך לטרוח קצת עבור שידוכים, כי אין כמעט שדכניות עם מאגרים גדולים, אין פיתרונות קסם. משרד שידוכים במגזר החרדי שגובה 600 שקל בבת אחת אין לה סיכוי להצליח. והלוואי שיצליחו
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2013 13:12 |
|
| |
| rikim כתב: |  | | יש להידברות אתר שנקרא שבע ברכות הרבה יותר מומלץ !!! |
|
נרשמתי מעט אחרי שנפתח, ולא ממליצה בכלל. אולי דברים השתנו?!
יש שמה כמעט אך ורק חוזרים בתשובה. וכבודם הראוי להם במקומם מונח, אבל לא מתאים לחרדים מבית.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2013 15:48 |
|
| |
אני לא רשומה אבל דווקא אני מכירה מישהי שנרשמה ודווקא היו שם הצעות טובות.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2013 13:33 |
|
| |
את מדברת על 'ביחד' או על 'שבע ברכות' ?
| rikim כתב: |  | | אני לא רשומה אבל דווקא אני מכירה מישהי שנרשמה ודווקא היו שם הצעות טובות. |
|
|
|
|
|
|