בית פורומים בחדרי צפת

הרב בן ציון מוצפי: איך יש כאלו שעולה בדעתם להצביע למועמד שאינו שומר תורה ומצוות?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/9/2013 23:20 לינק ישיר 
הרב בן ציון מוצפי: איך יש כאלו שעולה בדעתם להצביע למועמד שאינו שומר תורה ומצוות?

גדולי הרבנים שליט"א ממשיכים לתמוך במועמד המוביל הרב שלמה חדד. הגאון הגדול הרב בן ציון מוצפי שליט"א שהתארח בשבת האחרונה בעיר צפת, קרא במהלך ההקפות בתפילת מנחה של שבת כשהרב שלמה לצידו לתמוך ברב שלמה חדד לראשות העיר! איך יש כאלו שעולה על דעתם להצביע למועמד אשר אינו שומר תורה ומצוות כאשר ישן כאן מועמד יחיד ירא שמים ומקפיד על קלה כבחמורה? אמר הרב. בנוסף לכך, ביום שישי האחרון, בתוכניתו ברדיו מורשת, שאל אחד מתושבי צפת את הרב בהקשר לבחירות בעיר, כאשר יש רק מועמד דתי וירא שמים אחד וכל השאר חילונים. למי להצביע? כמובן שהרב ענה מיד ואמר שיש להתאחד ולתמוך סביב המועמד הדתי והירא שמים, הרב ציין שיודעים כבר לאיזה מועמד הוא מתכוון וקרא לכל הציבור לפעול ככל יכולתו למען הרב שלמה חדד! (הועתק מכלי התקשורת, לגבי רדיו מורשת, אף אני שמעתי את דברי הרב!!)

העסקנים לא קובעים לנו, רק הרבנים! כולנו מצביעים לרב שלמה חדד לראשות העיר צפת בע"ה! 

תוקן על ידי אבישי6136 ב- 28/09/2013 23:22:13

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2013 00:08 לינק ישיר 

להזכירכם, בבחירות הקודמות היה מועמד שומר תורה ומצוות, אולם אנשי ת' היו אלו שלא תמכו בו והלכו עם שוקי אוחנה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2013 20:40 לינק ישיר 

הרב בן ציון מוצפי לא קשור לת'. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2013 23:41 לינק ישיר 

נכון, אולם מי שעכשיו מקדם את שלמה חדד בטענה שצריך לתמוך במועמד שומר תורה ומצוות,אלו אנשי ת'. נזכיר להם שבעבר הם היו אלו שתמכו בשוקי אוחנה , למרות שהיה מועמד שומר תורה ומצוות. אז טלו קורה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/9/2013 08:24 לינק ישיר 

איך אני אוהב את אלו שמצדיקים את "מעשיהם" בגלל שהשני גם "עשה"... ולענינו, אילן שוחט הוכיח את שנאתו היוקדת לעניני דת, ועם עבר של התבטאויות שלא מביישים את יאיר לפיד נגד שכונת מאור חיים, והילדים הרבים שיש שם, ואתה רוקד לו מה יפית, לפחות תעשה את זה בשקט...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2013 08:50 לינק ישיר 

www.facebook.com/photo.php?v=575803695802666 וידאו של הרב מוצפי שליט"א

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2013 15:41 לינק ישיר 

http://www.bhol.co.il/article.aspx?id=59652

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/9/2013 18:09 לינק ישיר 

מגה, זה שקר וכזב הפרסום הזה! הרב ברזנסקי מבית הגר"ח הודיע על תמיכה בשלמה חדד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2013 22:23 לינק ישיר 

הרב מוצפי כבודו במקומו מונח
הרי ברור שאין לו חצי מושג על מה הוא מדבר בכלל בנושא....

אבישי אתה הזוי.
חבל אל תיקח את הבחירות קשה... כולה בחירות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2013 19:40 לינק ישיר 

שוחט המתחזה, יש לו ועוד-איך מושג. כפי שציינתי לך, הוא היה כאן בשבת והסבירו לו על הכל. חוץ מזה, הוא ציין שזה תקף בכל הערים, שצריך להצביע למועמדים ירא שמים. אני מבין שוחט שקשה לך, אבל תתמודד. שלמה חדד ראש העיר הבא של צפת בע"ה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2013 10:00 לינק ישיר 

אבישי- אתה פשוט אומלל.
לא איכפת לי שתקרא לי שוחט...
אבל ימים יגידו ... לא נשארו הרבה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2013 19:15 לינק ישיר 

בהחלט. אני מבין שקשה לכם, אבל הרב שלמה חדד ראש העיר הבא של צפת בע"ה!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > בחדרי צפת > הרב בן ציון מוצפי: איך יש כאלו שעולה בדעתם להצביע למועמד שאינו שומר תורה ומצוות?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext