|
|
| נשלח ב-30/9/2013 15:44 |
|
| |
מזל טוב אחי יש כאלה ששוה להיכנס בשבילם לפורום הרבה אושר ושמחה ובניין עדי עד
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 15:49 |
|
| |
מזל טוב!!!!!!
אחד האשכולות הטובים שלך!!! :)))
אושר, שמחה, קלות ונחת!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 16:41 |
|
| |
המון מזל טוב אחי! בשעה טובה ומוצלחת :)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 17:13 |
|
| |
מזלטוב אחיה שתזכו לבנות בניין עדי עד שיושתת על אדני התורה והיראה ויהיה לכם אושר עד בלי די
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 19:06 |
|
| |
ראשית כל אנו מוחלים על כבוד התורה ושלא הוזמנו לוורט, גם ככה היה לנו אירוע אחר חתונה של תלמיד חשוב שסידרנו שם קידושין. התקשרתי להגיד לך מזל טוב , אבל לא שמעתי הרבה חוץ מדיבורי טוסט בסגנון "כן, שים לי עוד גבינה צהובה. עוד קצת . עוד. כן, בדיוק ככה. שיהיה שרוף שרוף אבל לא חרוך. ומיץ תפוזים טבעי בבקשה, שיהיה מנוער. לא מעורבב. כמה זה? 15 שקל? אין הנחה לאברכים? ". בין שברי הדברים ניסיתי להגיד לך מזל טוב ושאני שמח בשמחתך, ושיהיה סימן טוב ובמזל טוב. מקווה ששמעת משהו. אני צריך לזוז לקנות עניבה לאירוסין של אחי (: הליטאי.
|
| נשלח ב-30/9/2013 20:13 |
|
| |
מזל טוב אח שלנו! :)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 21:11 |
|
| |
יואוו איזה כייף!!! אין ספק שהבחורה זכתה..! מזל טוב אחיה, בניין עדי עד!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 21:54 |
|
| |
מזל טוב אחינו בקרוב אצל כולנו
|
|
| נשלח ב-30/9/2013 23:32 |
|
| |
יש אלוקים!!!
אה... והמון מזל טוב שיהיה לכם. :-)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2013 01:35 |
|
| |
מזל טוב!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2013 00:24 |
|
| |
ואוו, איך כיף לי להסתכל על האשכול הזה... באמת ריגשתם אותי! כל אחד ואחת עם הברכה שכתב!
מה אומר ומה אדבר, באמת היה לי כיף פה, למדתי מכל אחד ואחת מכם! אני באמת מרגיש צורך להודות לכולכם, מכל אחד למדתי הרי משו! אבל תישרף המקלדת משעות הכתיבה ולא אסיים, לכן אאלץ לדגל על כך, אך בכולופן פטור בלא כלום א"א ולכן אזכיר שניים שאני ממש חייב!
אני_הקטנה (והיקרה;) שממש הצחיקה אותי כלכך הרבה עד שממש כאבה לי הבטן... ועשתה לי טוב על הנשמה. התשובות האמתיות והכנות שלה שכמעט תמיד קראתי אותם ואמרתי: "וואלה צודקת הקטנה..."!
וליטאי ידידי הדגול, על האפשרות לצחוק על חשבונו... על אימוצי כתלמידו חביבו, (שזה אגב לא דרגה פשוטה בכלל;). על שתיים או שלוש מחמאות שזכיתי מכבודו, על אף שהוא ידוע כבונקר אדיר ובעל קושי גדול בהוצאת מילה טובה/חיובית על סביבתו/זולתו... סתם, סתם חלילה! אחד המפרגנים הגדולים! באמת!! תודה לכם ותודה לכולכם!
היו שלום חברים ותזכרו שאני ממשיך לעקוב ומחכה (בלי סבלנות) לאחל מזל טוב!! ועוד מזל טוב, ועוד ועוד!! ולסיום כמובן, אני מזכיר לכם ש:
|
|
| נשלח ב-2/10/2013 09:47 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2013 14:02 |
|
| |
מרגש, מזל טוב !
ובאו עליך כל הברכות והשיגוך, אמן
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2013 14:03 |
|
| |
בס"ד מזל טוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2013 17:35 |
|
| |
אחי היקר ! למרות ההכרות רבת השנים השנה הכרנו קצת יותר לעומק (בכל זאת חברותא וזה...) אני זכיתי להכיר חבר לחיים ובן אדם מדהים וכשהתקשרת לבשר לי שמחתי כאילו אחי התארס. כשאני רוצה לאחל משהו לעתיד אני נזכר בפסוק מט"ו בשבט "אילן אילן במה אברכך וגו'" כי באמת יש לך הכל ולי לא נותר לאחל לך אלא שתישאר כמו שאתה. והאמת? מי שזכתה בך הולכת להיות (למעשה היא כבר) אחת הנשים המאושרות בעולם . מזל טוב!!
|
|
|
|
|