| נשלח ב-3/10/2013 00:30 |
|
| |
ובעניין האשכול, נראלי שאצל כל אחד ואחת מידת ההשתדלות שונה. יש את האלה שיש להם מספיק הצעות גם בלי שדכנים רשמיים.וזה מספיק. ויש את האלה,שחייבים לעשות את הצעד הזה, כי אם לא..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 15:48 |
|
| |
לא נראה לי למדתי עד מאוחר באותו יום ואח"כ הייתי בבית, אלא אם כן את בסמינר שלי 
זה העניין שאני חושבת שמידת ההשתדלות תלויה במידת הביטחון ולא בנתונים שלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 17:11 |
|
| |
| בחור192 כתב: |  | הבעיה שלי היא שאני סובל לצערי מגיל ילדות מאובססיה ליופי.
אני חייב את הבחורה הכי יפה ומושלמת מבחינה חיצונית, בלונדינית, עם עיניים כחולות. אותה אחת, שכשאתה פוגש אותה, אתה לא צריך להתאמץ, כי היא נותנת לך את כל הכלים להכיר אותה ולתקשר איתה. היא החצי השני הטבעי והאמיתי שלך. היא כל כך מרגיעה לך את הנשמה ואת החיים, שאתה לא רוצה לגעת בה מרוב שהיא יפה. אתה לא מרגיש בכלל צורך. |
|
הבעיה זה לא בגלל שאתה חייב בלונדינית, זה בגלל שאתה אמרת לעצמך שאתה חייב אחת כזו. מה שאתה חייב, ובעצם כל אחד חייב, זו בחורה אוהבת ותומכת, חכמה ונבונה. נכנס אצלך ג'וק לראש שאתה חייב דוקא בלונדינית, לשני נכנס ג'וק שהוא חייב דוקא מליונרית, לשלישי ג'וק אחר, וכולם משננים לעצמם שהם פשוט לא יכולים להתארס בלי שיקבלו בדיוק מה שהחליטו שהם רוצים. אז תשארו רווקים לנצח, או עד ליום שהאסימון נופל, שאפשר לחיות טוב מאד עם מידות טובות, וכל השאר זה הבל הבלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2013 02:30 |
|
| |
וכך אחרי חודשיים וחצי נסגר לו המעגל.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2013 02:32 |
|
| |
אני מרגישה כאילו פגשתי איזה אחות אבודה מדור המבול (ובקושי מבריקה זכרת את השם שלי)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2013 02:46 |
|
| |
ואני לתומי חשבתי שאת מהדורות האחרונים.
|
|
|
|