אני מתנצל מראש על שגיאות כתיב והעברית שלי שזה לא הכי טוב...
היגעתי קצת מאוחר תודה להפקקים...
האולם של ההופעה היה הרבה יותר קטנה מברוקלין קול'ג התאורה היה על הפנים בגלל זה התמונות לא יהיה באיכות טובה.המוזיקה היה בסדר לא היה הרבה פשלות עם הסאונד...
דיברתי עם האבא של רחמים עסיס הוא סיפר שזה ההופעה אחרון שלו.
גם פגשתי אייזיק בנישי סיפר לו על הפורום מקווה שהוא יבקר...
כמו שאמרתי היגעתי מאוחר ארי גולדווג כבר היה על הבמה עם השיר רק הוא אחרי זה זמר החתונות יואלי גרינפלד נכנס עם מחרוזת התחיל עם צמאה לך נפשי (חב"ד) המשיך עם "כל הנשמה" לא בטוח של מי השיר וסיים המחרוזת עם "לך אכול" ואחרי זה שר אם אשכחך.
בני נכנס עם השיר שלום עליכם ואחרי זה השיר שלו No Lyrics (מכאן הרשימת השירים נכתב אידי שישב כמעט לידי...) ואחרי זה שר "מעלה אני" מתוך האלבום החדש שלו. ואח"כ "מי שמעמין לא מפחד.
ועכשיו היגיע התור הזמן שפרחי מיאמי ייכנס ופתחו עם השיר "חי חי" שכנראה יהיה באלבום שאמור לצאת..מתי? (אידי שכחת לשאול את ירחמיאל מתי הדיסק החדש ייצא...)
מחרוזת: "כי אתה הוא" "אשר ברא" וסיימו עם "מהרה"
ועוד מחרוזת: "ברוך הבא" "אלוקה" - מישהו שכח לשיר ... ירחמיאל התערב ופרלמן הבין עניין והמשיך. (יש קליפ) המשיכו עם "אדון עולם" "רווח" וסיימו עם "שמע ישראל"
מחרוזת סולו : "מי אדיר" מקס ורחמים עסיס
אני מאמין - חייא
עשה עימנו אות - דוד פרלמן ומקס
מחרוזת נוסטלגי: (לדעתי)
ניגון ירחמיאל או אם ראיתם מופע מיאמי 4 ירחמיאל שם מילים פיצקע זיצקע...(תודה לאחותי שהזכירה אותי)
אשירה
קומט שוין. סולו לחייא
One by One
עכשיו הופיע נחום סטארק ופתח עם "הודו לה' "(כנראה ששכחתי להסריט) ואח"כ שר מי אדיר שהקדיש לחברו החתן זלמן פולק!
ארי גולדווג נכנס שוב עם השיר "עם אחד". ואח"כ שר "מן המיצר" דואט עם בני....
יואלי גרינפלד נכנס עם השיר יחדשהו...
בני פרידמן נכנס ושר "אם אתם קדושים" ואח"כ הזמין ארי גולדווג על הבמה ושרו "יש תקווה" בדואט יואלי קאר: "פעם ראשונה ששניהם שרו יש תקווה בדואט חי" האלומני נכנסו ושרו – הנה מה טוב
ואח"כ מחרוזת: "לא ברוח ה'" "יעלה" וסיימו עם "עוד ישמע"
כאן ירחמיאל הכריז שמות הבוגרים
ופרחי מיאמי נכנס עם עוד שיר חדש באנגלית שיהיה באלבום הבא: עם לבדד ובאמצע השיר נכנסו הבוגרים וסיימו ביחד את השיר. אח"כ ירחמיאל הכריז שמות הילדים.
מחרוזת בוגרים וילדים:
''כלל ישראל Together.''
''Standup''
''Sunshine''
Its Min Hashomayim''''
''מי לה אלי''
''בסייעתא דשמיא''
וסיימו את ההופעה עם "חי חי"
אחרי ההופעה..מה אידי...? אה זה הפתעה? טוב לא נגיד לכם...
תמונת מגיע מיד...
ווידיאו רק לחברים פעילים בפורום!!!!