בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

הופעה חול המועד סוכות תשע"ד סיקור + תמונות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/10/2013 10:28 לינק ישיר 

בעז"ה אמסור לו היום בערב כשיגיע מהעבודה.
ואני מקווה שבאמת תזכה לציוץ ממנו כי הוא בד"כ פותח בדרשות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/10/2013 17:39 לינק ישיר 

אלי, תודה רבה על הסיקור והתמונות.

מה קרה באמת שירחמיאל החליט לשנות מהאולם המסורתי, קרי - ברוקלין קולג'?
במיוחד שאלי אומר שהמקום קטן יותר והתאורה פחות מתקדמת...
אני זוכר דווקא את ירחמיאל בראיונות מתאר תמיד בעסיסיות את "יוקרתו" של המופע הקרב,
ועד כמה יהיו בו חידושים שמעולם מעולם עוד לא נראו במופעי המוזיקה היהודית... משהו משהו...
ואיזה אורות, ואיזו טכנולוגיה, ואיזה צילום, וכ"ו וכ"ו, מנופח כדבעי 
מעניין מה קרה הפעם.

אגב, אם תשאלו אותי - אומר לכם דבר מעניין, אולי אפילו ישמע לכם מוזר.
מאז נחשפתי לראשונה למופעי המוזיקה היהודית ועד היום, עדיין לא התרגלתי לחלוטין לכל הסגנון
הזה של האולם החשוך והאורות הצבעוניים המלהטטים על הבמה... משהו בזה זר לי.

איני יכול להצביע על שום דבר פסול בזה, אך משום מה זה נותן לי תחושה של משהו אפל ונכרי...
תחושה כזאת של "גוייש" כמו שאומרים באמריקה, סגנון שנלקח ממקומות אחרים ולא מאפיין כהלכה
את המוזיקה היהודית, סגנון מקהה חושים שנותן לך תחושה של לחיות בסרט...

כשאני חושב איך לטעמי צריך להיראות ערב שירה יהודי, אני מתאר לי אולם סולידי שכזה, מואר באור יקרות,
נברשות מעל, שטיחים אדומים מתחת, במת עץ מגולפת, ווילונות משי המעטרים את הקירות...

אבל אולי... אולי באמת זה סתם עניין של טעם אסתטי, קשה לי להחליט.

מה אתם אומרים? 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/10/2013 18:00 לינק ישיר 

ברוקלינאי- ההופעה של ישיבה בויס היתה בברוקלין קולג'. אבל איני יודעת אם זה קשור אחד לשני (כלומר שהם תפסו קודם...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2013 19:47 לינק ישיר 
סרטון נוסף שמעלה ארי גולדוואג

מן המיצר - ארי גולדוואג ובני פרידמן

http://www.youtube.com/watch?v=CseO7geuuJw

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2013 22:02 לינק ישיר 

ברוקלינא מה דעתך לפתוח על זה אשכול חדש?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2013 22:44 לינק ישיר 

elmonsey- תודה רבה על הסיקור המפורט ועל העלאת התמונות עבורנו.....
netson- כל הכבוד על אינסוף הקישורים שאתה דואג להביא לנו, ישר כח גדול!

דרך אגב, לא יכולתי שלא להגיב על זה-כל כך כיף לראות את הבוגרים שוב על הבמה, והקליפ של "הנה מה טוב"- miami alumni choir פשוט טעימה קטנה שמשאירה טעם לעוד הרבה!!!! כל אחד נשאר עם התנועות המאופינות לו, כולם כ"כ מרוגשים לחזור שוב לבמה חלקם מביעים זאת בחיוכים אינספור{ בנג'י אלסון, אייזיק בן-ישי,דניאל מוצ'ניק} וחלקם במופנמות ומאופקות מסוימת {שאול אלסון, אריק שטרן-הוא פחות, יותר בלט לי שאול שבאמת התרגש אבל נהג באצילות כזאת ולא החצין כ"כ את התרגשותו...} בקיצור- לחכות בהשתוקקות ל D.V.D הבא בעז"ית!   

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2013 00:24 לינק ישיר 

ברוקלינאי כתב:

כשאני חושב איך לטעמי צריך להיראות ערב שירה יהודי, אני מתאר לי אולם סולידי שכזה, מואר באור יקרות,
נברשות מעל, שטיחים אדומים מתחת, במת עץ מגולפת, ווילונות משי המעטרים את הקירות...

מה אתם אומרים? 

נברשות+ שטיחים אדומים+ וילונות משי = זה הכי לא סולידי שיש.
שטיחים אדומים הכי לא מאפיינים דת.. לפי דעתי כמובן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2013 03:48 לינק ישיר 

שלחתי הווידיאו לכל מי ששלח לי את כתובת אימייל שלהם

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2013 06:40 לינק ישיר 

אלי, יישר כוח!
חברהלאך, תדעו לכם שזאת באמת מסירות לשבת בהופעה, ובמקום להצמיד את העיניים לבמה שיושבת כמה מטרים מכם (האולם הזה באמת קטן...) - לדאוג להסרטות, או לתמונות, או אפילו לכתוב את השירים... אז מחיאות כפיים לאלי, שעושה את זה כל פעם!

כמה נקודות ממני על ההופעה - מי שהספיק לצפות, מוזמן להגיב :)

ככה:

1. כמו שכבר אמרתי, חייא נהיה ממש רבינאי! צורת השירה שלו התייצבה מאוד, וגם הופעת הבמה. אגב, האברמוביצים ישבו ממש שתי שורות מאחורינו, אבל סיבות טכניות מטופשות למדי (כרטיס זיכרון שנפל והשכיב את כולנו על הרצפה בחיפושים נרחבים) מנעו מאיתנו למסור את הד"ש השנתי. עד שמצאנו, הם כבר עזבו...

2. גם מקס התבגר מאוד.

3. המוןןןןןן ילדים חדשים במקהלה, בלי עין הרע! את הצגת השמות ירחמיאל חילק לשלושה חלקים: החדשים ממש, הפחות חדשים והוותיקים ממש - שזה היה משהו כמו חמישה ילדים 

4. החדשים נראים מבטיחים ממש!
אפיזודה חמודה:
ירחמיאל ביקש שיריעו רק אחרי שהוא מסיים להציג כל אחת מ-3 הקבוצות הנ"ל. למרות זאת, המשפחה/חברים של אחד החדשים (לא זוכרת מי, במחילה... חפשו בווידאו...) - לא צייתו להוראות, והריעו מיד אחרי שירחמיאל קרא בשמו.
ירחמיאל אמר: "עכשיו אני אראה לכם מה קורה כשלא שומרים על החוקים", וקרא לילד הנ"ל לקדמת הבמה.
ירחמיאל מתחיל להלל את המקצועיות של ילדי המקהלה, ואומר: "כל ילד במקהלה יכול לבצע כל תרגיל קולי שאבקש ממנו. לדוגמא, אני אבקש ממנו לחזור על תו X... למשך זמן Y..." וככה הוא מנה עוד כמה תרגילים, שאת כולם היה על הילד הנ"ל לבצע בשידור חי, לעיני הקהל - כשהמשפחה המרוגשת שלו (וכל הקהל הנלהב, בעצם...) - מריעים בלי הפסקה.
בסוף הטקס הנ"ל, ירחמיאל לא נתן לילד לחזור למקום לפני שהקהל יריע לו עוד ועוד.
ואז הוא אמר: "אתם רואים? זה מה שקורה כשלא מצייתים לכללים - - - "

5. שעיה קאהן נראה כמו מישהו שהולך להיות כוכב, עם ביטחון לא קטן. תזכירו לי מי אמר שלפרחים הנוכחיים אין נוכחות?! 

6. למה ירחמיאל מהלל כל הזמן את ההרשקוביצים?! זה ממש צורם כשהוא מזכיר שהוא כבר השלישי מהמשפחה במקהלה, ושכולם שם היו מוצלחים, וכל זה - כשחייא עומד סנטימטר ממנו, ועולה עליו בכל התחומים שהוזכרו לעיל?! הקיפוח הזה הורג אותי!  בדווקא הרעתי לחייא ולא למקס  (לא שמקס צריך אותי... החבר'ה שלו צועקים חזק!)

7. דווקא מאוד אהבתי את האולם... למרות שלתמונות של אלי הוא לא עשה טוב...

8. פרעל - אמרת שהאולם בקראון הייטס? האמת היא שהוא ממוקם ממש במפגש בין כמה שכונות (ככה אמר לנו נהג המונית בהלוך, כששאלנו אותו איפה אנחנו נמצאים. הוא עצמו לא ידע להגדיר...). כשירחמיאל עלה לבמה, הוא אמר: "המקהלה היתה בהרבה מקומות: צ'ילה, ירושלים, ... ... . בכל מקום, אני אומר "שלום צ'ילה", "שלום ירושלים"... אבל כאן, אני לא יודע מה זה בדיוק! אז הנה: "חג שמח, עשר דקות מבורו פארק!""
(אבל בסוף, בדיון עם הקהל, המסקנה היתה שהאולם באמת בקראון הייטס )

9. אלי, תודה על הטרמפ! היה כיף איתך ועם אחותך 

--
ב"ה, שלחו פה הרבה תגובות, אז אני לא אגיב על הכל. רק כמה דברים מפה ומשם - וסליחה אם פספסתי מישהו:

חיה - חזק!!  כמה נחמד שיש לנו פה זוג... (אולי בהמשך גם הילד יצטרף )
(חבר'ה, שימו לב, נא לא לגלוש מנושא האשכול! הדיון בעניין יותר ממוזמן להמשיך בכיף באשכול "שיחה בפורום"... ואגב, נשמח לפגוש שם גם ד"ש מקוקו )

ברוקלינאי - באמת יהיה במקום אשכול לדיון על העניין!

בתשכה - ברוכה הבאה לפורום! 
כיף לשמוע שאת נהנית ממנו, ב"ה. וכמו שנטסון אמר - נשמח להכיר אותך באשכול "נעים להכיר"!
(חיה - חחח... שאול היה וזה העיקר, אה? )
הייתי מסתבכת קצת עם כתיבה בע"פ של כל הבוגרים והילדים שהיו במופע. אבל אפשר לשמוע את השמות בהסרטות של אלי.

ומיאמית - גם אני אהבתי את ההתרגשות של הבוגרים... במיוחד של דניאל מצ'ניק, זה זועק מכל איכות הסרטה שרק לא תהיה 

--
התגובה של נטסון היתה כל כך מפורטת, אז אליה אני אתייחס בציטוט...

תוקן על ידי אידי ב- 03/10/2013 07:02:26

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2013 06:56 לינק ישיר 

למניעת בלבול צבעים... ההוספות שלי בירוק. 

netson כתב:

אני מתנצל מראש על שגיאות כתיב והעברית שלי שזה לא הכי טוב...

יישר כח על הסיקור. אם אתה לא היית שם מי היה מספר לנו? כל הרשת דוממת. כאילו לא היה כלום..

האמת, יכול להיות שזה מפני שההופעה הזאת, שאמורה להיות שכפול של הקודמת (=בפסח), היתה הרבה פחות ממנה. (הופעת פסח היא כזכור הופעת DVD...)
אז אולי זה כדי שלא להוריד את הציפייה לDVD - או לחילופין כדי להגביר אותה 

...האולם של ההופעה היה הרבה יותר קטנה מברוקלין קולג' התאורה היה על הפנים בגלל זה התמונות לא יהיה באיכות טובה. המוזיקה היתה בסדר, לא היה הרבה פשלות עם הסאונד...
עצרו!!!רגע אחד!!! מה זה בעצם אומר שלקחו אולם יותר קטן? אני לא רוצה לחשוב אפילו ש...
לחשוב ש-מה?! מה התכוונת להגיד, נטסון? (כאילו, מה שלא התכוונת, זה נשמע מפחיד מאוד - - - )

...ועוד מחרוזת: "ברוך הבא" "אלוקה" - מישהו שכח לשיר ... ירחמיאל התערב ופרלמן הבין עניין והמשיך (יש קליפ).המשיכו עם "אדון עולם" "רווח" וסיימו עם "שמע ישראל".
איזה קטע. מעניין לראות את הקליפ... 

באמת היה חמוד... הזכיר לי את 2007 בירושלים (אין משם הסרטות. או שאולי זה היה בהופעה למחרת בת"א? היא כן צולמה), שאז ארי רוזנר שכח לשיר את הסולו שלו בתחילת "Lift Up Your Candle". או קטע אחר עם רוזנר באותה הופעה, שהוא התחיל לשיר סולו כלשהו - אבל היה צרוד מאוד, נתקע באמצע ולא הצליח להמשיך... לא זוכרת אם זה היה דורון או יושי שתפסו אחריות והמשיכו אותו... ירחמיאל ירחמיאל, אילו ידעת כמה אנחנו אוהבים את הקטעים האלה - היית מוציא מהם DVD שלם נפרד! 

מחרוזת סולו : "מי אדיר"  מקס ורחמים עסיס.
איך הקול של מקס? שריר וקיים?

לא זכור לי עליו משהו מיוחד, אז כנראה שהוא שריר וקיים  ורק קצת יותר בוגר... (כן, אלי?)
(אגב, עידודו הולך עכשיו לעשות לי שטיפה רצינית, איך לא שמתי לב לדבר כזה... הצילו!)

------------------
1)אני מבין מהסיקור שלא שרו את השיר "הקהל את העם".
אתה מבין נכון... למיטב זכרוני בכל אופן...
2) לא ברור לי אם היו בוגרים שכבר לא הופיעו שם...
לא הבנתי את המשפט.
3)בסיקור מופיעים שמות מוכרים. אני מסיק מזהן שיש הרבה ילדים חדשים שאנחנו לא מכירים בשמותם.( מה עם בורשטיין,וצ'נדרוף?)
בורשטיין הוא לא שם מוכר מבחינתי, וצ'רנדוף - כמו שגריני אמרה - עזב :(
דרך ההסקה שלך מקורית ומעניינת - ונכונה 100%, כאמור! למד אותנו בהזדמנות איך עושים את זה 

תוקן על ידי אידי ב- 03/10/2013 07:00:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2013 07:52 לינק ישיר 

אני באמצע לצפות. תודה שוב לאלי!

קודם כל, נראה שהאחים בורשטיין כבר לא במקהלה :( כמו כן רחמים טובי עסיס :(

מהמעט ששמענו מפרחים החדשים - יש פוטציאל אדיר! אברהם אלמן - איזה קול, כמו של פעם. וגם כן, מהדקה וחצי שגורי ( אח של?) עשה שטיק עם ירחמיאל, נשמע גם כן קול נהדר.

תגידו לי בבקשה, זו רק אני או שמשהו קרה לקול של דוד פרלמן?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2013 09:08 לינק ישיר 

אידי, הקטן שלי בקטע של מלכהלי יותר..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2013 10:24 לינק ישיר 

miamiית כתב:

netson- כל הכבוד על אינסוף הקישורים שאתה דואג להביא לנו, ישר כח גדול!

יישר כח 

תוקן על ידי netson ב- 03/10/2013 10:24:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2013 11:07 לינק ישיר 

elmonsey - תודה רבה .קיבלתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2013 11:14 לינק ישיר 

אידי כתב:
אלי, יישר כוח!
חברהלאך, תדעו לכם שזאת באמת מסירות לשבת בהופעה, ובמקום להצמיד את העיניים לבמה שיושבת כמה מטרים מכם (האולם הזה באמת קטן...) - לדאוג להסרטות, או לתמונות, או אפילו לכתוב את השירים... אז מחיאות כפיים לאלי, שעושה את זה כל פעם!

באמת קשה אפילו לדמיין כזה דבר. כל הכבוד לאלי. ואידי גם לכתוב סיקור זה לא דבר של מה בכך. יישר כח גם לך!!!

כמה נקודות ממני על ההופעה - מי שהספיק לצפות, מוזמן להגיב :)

ככה:

1. כמו שכבר אמרתי, חייא נהיה ממש רבינאי! צורת השירה שלו התייצבה מאוד, וגם הופעת הבמה. אגב, האברמוביצים ישבו ממש שתי שורות מאחורינו, אבל סיבות טכניות מטופשות למדי (כרטיס זיכרון שנפל והשכיב את כולנו על הרצפה בחיפושים נרחבים) מנעו מאיתנו למסור את הד"ש השנתי. עד שמצאנו, הם כבר עזבו...

סולחים לך...

2. גם מקס התבגר מאוד.

במה התבגר? בקול? בהופעת במה?

3. המוןןןןןן ילדים חדשים במקהלה, בלי עין הרע! את הצגת השמות ירחמיאל חילק לשלושה חלקים: החדשים ממש, הפחות חדשים והוותיקים ממש - שזה היה משהו כמו חמישה ילדים 

4. החדשים נראים מבטיחים ממש!
אפיזודה חמודה:
ירחמיאל ביקש שיריעו רק אחרי שהוא מסיים להציג כל אחת מ-3 הקבוצות הנ"ל. למרות זאת, המשפחה/חברים של אחד החדשים (לא זוכרת מי, במחילה... חפשו בווידאו...) - לא צייתו להוראות, והריעו מיד אחרי שירחמיאל קרא בשמו.
ירחמיאל אמר: "עכשיו אני אראה לכם מה קורה כשלא שומרים על החוקים", וקרא לילד הנ"ל לקדמת הבמה.
ירחמיאל מתחיל להלל את המקצועיות של ילדי המקהלה, ואומר: "כל ילד במקהלה יכול לבצע כל תרגיל קולי שאבקש ממנו. לדוגמא, אני אבקש ממנו לחזור על תו X... למשך זמן Y..." וככה הוא מנה עוד כמה תרגילים, שאת כולם היה על הילד הנ"ל לבצע בשידור חי, לעיני הקהל - כשהמשפחה המרוגשת שלו (וכל הקהל הנלהב, בעצם...) - מריעים בלי הפסקה.
בסוף הטקס הנ"ל, ירחמיאל לא נתן לילד לחזור למקום לפני שהקהל יריע לו עוד ועוד.
ואז הוא אמר: "אתם רואים? זה מה שקורה כשלא מצייתים לכללים - - - "

אין מילים.. אני חייב לראות את זה. זה יכול להיות בשביל כל ההופעה...

5. שעיה קאהן נראה כמו מישהו שהולך להיות כוכב, עם ביטחון לא קטן. תזכירו לי מי אמר שלפרחים הנוכחיים אין נוכחות?! 

אראה אותו בוידאו...

6. למה ירחמיאל מהלל כל הזמן את ההרשקוביצים?! זה ממש צורם כשהוא מזכיר שהוא כבר השלישי מהמשפחה במקהלה, ושכולם שם היו מוצלחים, וכל זה - כשחייא עומד סנטימטר ממנו, ועולה עליו בכל התחומים שהוזכרו לעיל?! הקיפוח הזה הורג אותי!  בדווקא הרעתי לחייא ולא למקס  (לא שמקס צריך אותי... החבר'ה שלו צועקים חזק!)

דברייך מתחברים לאשכול הזה:

http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=1&topic_id=3023225&forum_id=21217

--
התגובה של נטסון היתה כל כך מפורטת, אז אליה אני אתייחס בציטוט...
מפורטת? כמעט...

תוקן על ידי netson ב- 03/10/2013 11:21:19

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > הופעה חול המועד סוכות תשע"ד סיקור + תמונות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 ... 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.