|
|
| נשלח ב-4/10/2013 05:17 |
|
| |
לכל ההרשקוביציסטים החביבים שהקפצתי...
ככה:
עם ההרשקוביצים לכשעצמם אין לי שום בעיה - והראיה, שהם נתנו לי השראה לסיפור (יותר מאחד, אבל רק אחד פרסמתי פה). דייויד הוא אפילו אחד מהפייבוריטים שלי.
כלומר - אם היו בהופעה ההרשקוביצים לבד, וירחמיאל היה מפרגן להם - אז הייתי שמחה בשמחתם וגמרנו.
ועכשיו, מה שאני אומרת הוא - הקיפוח של האברמוביצים לחלוטין כבר בלתי נסבל!
בואו נסתכל על כל מה שירחמיאל ציין:
מקס: שלישי ממשפחתו. חייא: רביעי ממשפחתו.
מקס: כולם שם היו מוצלחים. חייא: כולם שם היו מוצלחים. ואף אחד לא יכול לחלוק ולהגיד שהם פחות מוצלחים מההרשקוביצים. קטעי סולו מורכבים, הרמוניות מסובכות, נוכחות בימתית. מה חסר להם? כלום.
אז להגיד "חייא אברמוביץ" ולהחזיר אותו למקום כאילו כלום, ואז להגיד "מקס הרשקוביץ" ולהגיד שהוא "שלישי ממשפחה מוצלחת" - זה לא "טעם לפגם". זה עוול שזועק לשמים!
וזה כזכור לא התחיל מהיום ולא משבוע שעבר.
ובתשכה - וכי למה החלטת שלמקס יש ביטחון עצמי יותר מלחייא? טיפוס אחר, זה כן. אבל חייא בהחלט לא ביישן מדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2013 13:18 |
|
| |
קליפ מס 8 ו-9:
קליפ 8 "חי חי": מי האדם שזמין את האומנים תמיד לבימה בשנים האחרונות? איך קוראים לו? מי הסולן השלישי(בדקה 2:40)? אני חייב לציין שלעסיס יש עדיין קול יפה. למה הוא כבר עוזב(כמדומני שהוא הסולן השני)...
קליפ 9: מחרוזת "כי אתה הוא" "אשר ברא" "מהרה". מי הסולן השני ב"כי אתה הוא"? אהבתי את החיבור של התאורה עם מוזיקת הסיום של מהרה והמחרוזת בכלל.. התרשמתי עד עכשיו, מהופעת במה טובה של מקס הרשקוביץ ודוד פרלמן...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2013 14:06 |
|
| |
קליפ 10: אלי ואידי לי יש פרשנות שונה לחלוטין ל"תקרית".
| elmonsey כתב: |  | ועוד מחרוזת: "ברוך הבא" "אלוקה" - מישהו שכח לשיר ... ירחמיאל התערב ופרלמן הבין עניין והמשיך. (יש קליפ) המשיכו עם "אדון עולם" "רווח" וסיימו עם "שמע ישראל"
|
|
צפיתי כמה פעמים וזו מסקנתי: מי שהיה צריך לשיר זה דוד פרלמן. הוא ידע שהוא צריך לשיר. איך שהוא "נאבדה לו המנגינה" והוא לא זכר היכן הוא צריך להתחיל. עקב כך כולם ביחד שרו אחרי ירחמיאל.(על המילים המודגשות בפס אני פחות סגור) הוכחות? אוקיי.1) עוד לפני שהוא היה צריך לשיר המבטים של חברי המקהלה הופנו לכיוונו(תראו את מקס הרשקוביץ ואת אברמוביץ ואת יצחק ברנדיס ...) 2)היה דו שיח של סימנים לפני שהוא היה צריך להתחיל(כנראה עם ירחמיאל שעמד בצד ימין- לצופים מהמחשב). תסתכלו על שעיה כאהן בקטע הזה, וגם את דוד עצמו שמהנהן בראשו שהוא יודע שהוא צריך להתחיל. אברמוביץ גם כן הסתכל על ירחמיאל אך בשברירי שניות יותר מאוחר. מקס דווקא ידע מה קורה אך הוא עמד בקצה השני ולכן סימן לו בראש להתחיל. -------------
לפני שתגיבו בחזרה אנא צפו בבקשה שוב לוידאו ולסימנים שהבאתי...
תוקן על ידי netson ב- 04/10/2013 14:09:29
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2013 15:17 |
|
| |
אני שמח לשמוע שיש עוד אנשים איתי :) לאידי ולי יש היסטורית ויכוחים לגבי שני המשפחות אולי באמת ירחמיאל לא רצה שחייא יסמיק :)
| netson כתב: |  | קליפ 8 "חי חי": מי האדם שזמין את האומנים תמיד לבימה בשנים האחרונות? איך קוראים לו? מי הסולן השלישי(בדקה 2:40)? אני חייב לציין שלעסיס יש עדיין קול יפה. למה הוא כבר עוזב(כמדומני שהוא הסולן השני)...
קליפ 9: מחרוזת "כי אתה הוא" "אשר ברא" "מהרה". מי הסולן השני ב"כי אתה הוא"? אהבתי את החיבור של התאורה עם מוזיקת הסיום של מהרה והמחרוזת בכלל.. התרשמתי עד עכשיו, מהופעת במה טובה של מקס הרשקוביץ ודוד פרלמן... |
|
הופעת במה טובה של מקס ודוד זה בגלל שהם הרבה שנים כבר במקהלה. ככה זה אצל כולם. אפשר לראות את דוד ב2010 (מופיע בDVD האחרון) כולו פוחד. אני לא זוכר אם זה היה בהפסקה או בסוף ההופעה אני זוכר שהוא הלך עם אמא שלו והוא לא הבין למה כולם קופצים עליו. אני מניח שעכשיו הוא כבר יודע איך לברוח מקהל המעריצים\ות שלו. הזמן עושה את שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2013 15:55 |
|
| |
אלי ואידי-קודם כל, תודה רבה על הסיקורים, העידכונים וכל השאר!!!!!! מאותו לילה שלאחר ההופעה בדקתי כל חצי שעה ,אם אולי כתבתם משהו... בפרט שכל אוהדי מיאמי האמריקאים ירדו למחתרת  טוב שלפחות נטסון הביא כמה לינקים בתור עזרה ראשונה  תודה נטסון!
אלי-האם אני יכולה לקבל את הוידאו הפעם?? פליזזזזזזזזזז
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2013 17:11 |
|
| |
אידי- מסכימה עם כל מה שאמרת לגבי האפליות של ירחמיאל עם הרשקוביץ ואברמוביץ. זה התחיל כבר כשדייויד הצטרף למקהלה , ירחמיאל פירגן לו בלי סוף כשלידו עמדו כוכבים ותיקים ומיומנים... נראה שיש לו ענין עם אבא של הרשקוביץ. תמיד היו לירחמיאל תסבוכים אבל חשבתם פעם על זה שאולי זה תלוי גם ביחוס- מי ההורים של הילד? מה הג'וב שלהם? וכו אולי צריך לכתוב באשכול של המטופחים והמקופחים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2013 00:15 |
|
| |
| netson כתב: |  | קליפ 8 "חי חי": מי האדם שזמין את האומנים תמיד לבימה בשנים האחרונות? איך קוראים לו? יואלי קר
מי הסולן השלישי(בדקה 2:40)? שכחתי את השם שלו אבל יש לו קול יפה אני חייב לציין שלעסיס יש עדיין קול יפה. למה הוא כבר עוזב(כמדומני שהוא הסולן השני)...
ן... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2013 21:55 |
|
| |
מישהו יכול לשלוח לי בהודעה פרטית את הסרטונים למייל? ואם כן אני יכתוב לו תמייל שלי?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 00:33 |
|
| |
אלי תודה... ---------------- לכל המגיבים בנושא הרשקוביץ- אברמוביץ: הדיון יצא מכל פרופורציה...
תוקן על ידי netson ב- 06/10/2013 00:33:53
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 00:54 |
|
| |
| בתשכה כתב: |  | | מישהו יכול לשלוח לי בהודעה פרטית את הסרטונים למייל? ואם כן אני יכתוב לו תמייל שלי? |
|
בנושא זה כדאי לדבר עם אלמונסי!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 02:22 |
|
| |
| Debbie26 כתב: |  | אלי ואידי-קודם כל, תודה רבה על הסיקורים, העידכונים וכל השאר!!!!!! מאותו לילה שלאחר ההופעה בדקתי כל חצי שעה ,אם אולי כתבתם משהו... בפרט שכל אוהדי מיאמי האמריקאים ירדו למחתרת  טוב שלפחות נטסון הביא כמה לינקים בתור עזרה ראשונה  תודה נטסון!
|
|
חחח... בכיף :) ההופעות בחו"ל באמת מורטות עצבים לפעמים... כשבארץ כבר על קוצים, שם כלום עוד לא קורה... הפרשי השעות לא משחקים לטובתנו (=הישראלים) 
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 02:24 |
|
| |
| עידודודו כתב: |  | הופעת במה טובה של מקס ודוד זה בגלל שהם הרבה שנים כבר במקהלה. ככה זה אצל כולם.
|
|
לא בהכרח. שעיה קאהן די חדש, וכבר התרשמתי ממנו ממש לטובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 02:29 |
|
| |
אכן כך! גם מאז שהפורום של מינדי דעך אין יותר אקשן 
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 08:34 |
|
| |
| אידי כתב: |  | הופעת במה טובה של מקס ודוד זה בגלל שהם הרבה שנים כבר במקהלה. ככה זה אצל כולם.
לא בהכרח. שעיה קאהן די חדש, וכבר התרשמתי ממנו ממש לטובה. |
|
טרם התרשמתי שהוא יודע להחזיק מנגינה.
|
|
|
|
|