בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

הופעה חול המועד סוכות תשע"ד סיקור + תמונות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/10/2013 00:03 לינק ישיר 

אידי כתב:

4. החדשים נראים מבטיחים ממש!
אפיזודה חמודה:
ירחמיאל ביקש שיריעו רק אחרי שהוא מסיים להציג כל אחת מ-3 הקבוצות הנ"ל. למרות זאת, המשפחה/חברים של אחד החדשים (לא זוכרת מי, במחילה... חפשו בווידאו...) - לא צייתו להוראות, והריעו מיד אחרי שירחמיאל קרא בשמו.
ירחמיאל אמר: "עכשיו אני אראה לכם מה קורה כשלא שומרים על החוקים", וקרא לילד הנ"ל לקדמת הבמה.
ירחמיאל מתחיל להלל את המקצועיות של ילדי המקהלה, ואומר: "כל ילד במקהלה יכול לבצע כל תרגיל קולי שאבקש ממנו. לדוגמא, אני אבקש ממנו לחזור על תו X... למשך זמן Y..." וככה הוא מנה עוד כמה תרגילים, שאת כולם היה על הילד הנ"ל לבצע בשידור חי, לעיני הקהל - כשהמשפחה המרוגשת שלו (וכל הקהל הנלהב, בעצם...) - מריעים בלי הפסקה.
בסוף הטקס הנ"ל, ירחמיאל לא נתן לילד לחזור למקום לפני שהקהל יריע לו עוד ועוד.
ואז הוא אמר: "אתם רואים? זה מה שקורה כשלא מצייתים לכללים - - - "

כעת ראיתי את הקטע(קליפ מס 22). בעיניי זה על גבול הנחמדות מה שעשה לו- וזה בלשון המעטה...
אני כעת שומע את שמות הילדים ומה שאצליח לקלוט אעלה על כתב בפורום(המבטא בלה"ה של ירחמיאל כבד מאוד וקשה לי להבין ..).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2013 00:17 לינק ישיר 

בהצלחה!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2013 00:39 לינק ישיר 
מסדר זיהוי של הפרחים החדשים

ובכן: "ואלה שמות הפרחים מההופעה האחרונה"...
אתם חייבים לערוך ולתקן אותי ולהשלים  3/4 מהמקהלה אף אחד בפורום לא מכיר...
------------------
דוד ?
חיים קאופמן
איצי גולדברג
?
משה חיים ?
דוד ?
---------------
אריה ?
דניאל חיים קופר
שלמה גרוס
צבי שמחה(?)
מרדכי ?
?
אברהם הלמן
אייזיק ?
------
יהושע ?
? סעדיה
יוסף חיים סטולר
יהודה אופנהיימר
ישראל פרץ
שימי יצחקוב(?)
דוד אריה סטרן
שלומי יוסף גורי
אייזיק חסון(?)
ירחמיאל ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2013 01:47 לינק ישיר 

מישהו יכול לשים תמונה לכל פרח למה השמות האלה לא אומרים לי כלום

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2013 11:34 לינק ישיר 

בתשכה, לדעתי כדאי לחכות לדיסק או משהו.. שם נוכל לקשר בין שם לפרצוף!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/10/2013 20:12 לינק ישיר 

מה? הולך לצאת דיסק שמיעה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/10/2013 20:53 לינק ישיר 

אין לי מושג.. אבל לדעתי זו הדרך היחידה לדעת בוודאות מי זה מי!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/10/2013 21:50 לינק ישיר 

למישהו יש הסרטה של נחום סטארק שר מי אדיר בהופעה של סוכות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2013 18:55 לינק ישיר 

:Overall thoughts

I’ve been to the pesach concert, and although it was great, I still find, watching Eli’s sukkos concert clips, that in the sukkos concert there was a much better choice of soloists and it wasn’t just ’A Dovid Pearlman concert’. 

Rachamim Tuvia Assis was sorely missed in this concert and even the Moshe and Yehoshua Brothers that I just about started getting used to, suddenly disappeared somehow. As to the new members of the choir, someone has to tell them not to glue their mikes to their mouth coz the ...sound of the choir the way it is awful with a few high pitched voices constantly resounding

!The alumni choir did an outstanding job

:Alumni

!!Shaul Elson has still got a great voice – clear, soft, yet powerful and brimming with emotion

!Yoshi Bender as energetic as ever, possesses some dancing skills

Zalman Pollack livened up quite a bit since he was a choir member. Well, he’s one example of Yerachmiel’s ‘picks and favors’ – I mean, Yerachmiel gave him 3 solos in just one medley, with all due respect to his good singing and all.

Isaac Ben Yishai Somehow, I always used to smile while watching his expressive singing, and I still do, can anyone explain to me why? And may I dare say that he sang the low part of ‘Stand Up’ way better than Yerachmiel?

Jordan Odinsky good old cute Jordan! His voice and singing are very pleasant! And I was very !!touched by his duet with Dovid Pearlman – good match

Who is the soloist that came out (I think together with Yizchack Friedman) after Jordan’s duet ?with Dovid? He was rather hyper… but his singing was good. Maybe it was Gershi Adler

MBC Soloists:

Max possesses the all known ‘Herskowitz charisma’. With a voice (voice only! Not singing) so similar to Jeremy (the quivers…) and David’s singing style and yet has his own unique ‘max’ way of doing it... He sang beautifully ‘mi adir’ at the solo medley, though I didn’t like his version of an abrupt stop at the words ‘hu yevoreich. Es…..’ at the rest of the song he did an awesome job!!

Chiya so serious about it all, has a great voice and his singing is sometimes amazing but oftentimes not so good, I personally think that he has the ability but doesn’t make too much of an effort to impress. In the solo medley for example, I really didn’t like his twisting in the words ‘veaf al pi veaf aaal pi… im kol ze achakeee lo’ it was too high for him and too much to repeat 3 times, however, the low part was good.....

Dovid Yerachmiel’s pet is doing well with his ever growing confidence, charming voice and accurate singing.

Rachamim carries very well a tune and sings in a very calm manner. Please wear a plain black yarmulke next timeJ

Some suggestions to Yerachmiel: Try to get hold of David Charendoff again and drag him back to the choir – he’ll add a lot to the atmosphere!

Another Ayal boy is also an idea.

Don’t you dare let go of the Alumni, extending it won’t harm though

Please don't get old, i love your tricks while introducing the boys and i loved watching you dance in order to signal to the boys to finish the song at 'Besiyata Dishmaya'... so...just keep doing what you always did in that special way you do it...

I apologize again for posting in english as i dont have hebrew on this computer and i''m grateful to Eli for the clips!.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2013 21:18 לינק ישיר 

annete -  ברוכים השבה!
למה כתבת את הסיקור באנגלית? אין לך עברית במחשב? עכ"פ קיבלנו את התנצלותך...
בנוגע לדוד פרלמן אני מצד אחד מסכים אתך שזה לא היה רק הקונצרט שלו,  אבל מצד שני הקול שלו משתנה, וטוב ירחמיאל עשה שהביא לו לשיר בהופעה של פסח.
משה ויהושע בורשטיין- מישהו כתב שהם עזבו.
מקס שונה מג'רמי. לדעתי הוא שר בצורה טובה ולא כמו ג'רמי שקולו היה רועד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2013 21:24 לינק ישיר 

בתשכה, בפרסומת של ההופעה ירחמיאל כתב שלקראת חנוכה יצא גם DVD וגם CD. אז נראה לי שבאמת כדאי לחכות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2013 21:29 לינק ישיר 

אה לא שמתי לב לזה משום מ אז אמ יש מה לחכות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/10/2013 21:30 לינק ישיר 

מקווה, מקווה שהציפיה שלנו תשתלם!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2013 21:42 לינק ישיר 

וואו... אנט... כמה טוב לראות אותך שוב ולשמוע את הגיגייך :)
כאמור, אני לא אספיק להגיב בפירוט, אבל בכללי - תובנות יפות ומחכימות... אהבתי! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2013 21:44 לינק ישיר 
ארי גולדוואג ובני פרידמן פרסמו את זה כמאחורי הקלעים של הופעת סוכות תשע"ד.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > הופעה חול המועד סוכות תשע"ד סיקור + תמונות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.