| נשלח ב-2/10/2013 14:55 |
|
| |
נראה לי שאישה זה יצור מוזר !
רק תגיד איזה מילה או משפט שלא ימצא חן בעיניה והיא תזרוק אותך, האם זה נכון ?... מה אסור לומר לאישה ?... מה כדאי לומר לאישה וזה יוסיף לך נקודות ?... תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2013 15:00 |
|
| |
קשה לעבור את המבחנים שלנו הנשים. על כל משפט שלך נחשוב שעתיים למה באמת התכוונת ומה זה מעיד עליך. כל פגישה זה משחק שחמט בשבילך-תחשוב טוב טוב מה להגיד... סתם אם היא החצי שלך אז לא משנה מה תגיד. אין משהו שאסור להגיד או צריך להגיד- כל אדם הוא בפני עצמו ואין פה ענין של נקודות כ"כ
|
|
| נשלח ב-2/10/2013 15:14 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | רק תגיד איזה מילה או משפט שלא ימצא חן בעיניה והיא תזרוק אותך, האם זה נכון ?... מה אסור לומר לאישה ?... מה כדאי לומר לאישה וזה יוסיף לך נקודות ?... תודה |
|
אישה זה לא יצור מוזר אלא יצור רגשני...ובחור שלומד להיות חכם בדיבור ולא כל דבר שחושב הוא אומר ,אז הוא מצליח יותר. הייתי ממליצה לבחורים ללמוד קצת על תקשורת בין אישית/הקשבה/שדר גוף/טון דיבור,לפני שהם נפגשים... לפי מחקר היחס שלנו לאדם עומד מולנו נבחן בעיקר ע"י התת מודע(שדר גוף/טון דיבור/רגשות) ורק8% נבחן עפ"י תוכן הדיבור... בחור צריך לעדן את דיבורו,ולקלוט מהר מה הבחורה לא אוהבת לשמוע ומה כן.... בכללי אף בחורה לא אוהבת לשמוע ביקורת/שאלות מביכות/תגובות מהירות בלי העמקה קודמת במה שהיא דיברה... בחורות אוהבות בחור שמקשיב ונותן להן את כל תשומת הלב,כולל מבט מבין,בחור שמגלה הבנה,התעניינות בחייהן ולא רק בגובה המשכרות,היופי,וההשכלה שלה... הייתי כותבת יותר אבל זמני קצר............
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2013 15:57 |
|
| |
אוהו, לזרוק זה רעיון....
את זה עדיין לא עשיתי...
שטויות והבלים. אני עם פשוט וטוב, אצלנו כל משפט שלך שנאמר בזיחות הדעת נטחן שעתיים....
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2013 20:42 |
|
| |
נראה לי שאתה דווקא טועה, אולי גבר שחושב שנשים הם ייצורים (יצורות) אז זאת הסיבה שאישה תזרוק אותו. אני לא רואה הבדל בין גברים לנשים מה שמותר ואסור לומר, יש הבדל אומנם בגישה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2013 21:49 |
|
| |
אתה צודק במקצת, אצל נשים משפט לא נכון שאמרת משפיע מאוד, כי בניגוד לגברים שנוטים לשפוט אנשים לפי עובדות ומעשים, הנשים מייחסות משקל עצום למילה הנאמרת. אבל בדרך כלל המים זורמים בכיוון ההפוך, קרי, הגברים מנצלים את התכונה הזו כדי לצבור נקודות, כי כל מה שאתה צריך לעשות כדי שאישה תחשוב שאתה מקסים, הוא להגיד כמה משפטים יפים, ובכך קנית את ליבה.
למשל, כשגבר נמצא בבעיה אתה תצבור נקודות אצלו אם תעזור לו לפתור אותה. אצל אישה, לעומת זאת, אתה יכול לצבור נקודות אם תגיד לה שאתה מבין כמה קשה לה, שני משפטים קצרים חסרי יצירתיות ואתה על הגל.
ואיני בא חלילה לשפוט איזו דרך טובה יותר, כי כך נבראנו, שונים ומשלימים. רק באתי לומר שאמנם הבחורה חושבת הרבה על כל משפט, אבל רוב בחורים לא יתקשו לייצר משפטים יפים בעת הפגישות, הרבה יותר מאלה שיאמרו דברים לא נכונים. וגם אם מישהו נכשל בלשונו פעם, ונדחה. כל העבודה העצמית שהוא צריך לעשות כדי להיפטר מן המידה הרעה, הוא פשוט להוציא משפט אחד מן הלקסיקון, וליתר ביטחון להכניס משפט מקסים במקומו.
הסיום המתבקש הוא לומר "אז בנות היזהרו שלא ליפול לרישתם של חלקי-לשון". אבל כיוון שאיני נוהג להטיף מוסר איני עושה זאת.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2013 23:31 |
|
| |
אפפעם לא הבנתי את אלו(בין חרדים בין חילונים) שמנסים לפצח את השיטה להרשים בחורות. ואע"פ שזה דבר שאפשר ללמוד אותו דיי בקלות, הרי סוף סוף, אישה היא לא איזו מטרה שצריך להשיג. ובשניה שהיא שלך, ניצחת. זה שותף לחיים, שותף לחיים שהולך ללוות אותך לאורך כל הדרך. לכן אני חושב שהכי טוב הוא פשוט להיות אתה, ולמצוא את האישה שמוצאת חן בעיניך ואתה האמיתי מוצא חן בעיניה, במקום להתחזות למי שאתה לא, ואז או לשחק משחקים כל החיים, או לחזור למגרש אבל בסטטוס פחות נחמד שמתחיל באות ג'.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2013 23:32 |
|
| |
במחשבה שנייה את החילונים אני כן מבין..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2013 00:04 |
|
| |
| One_OfThem כתב: |  | אפפעם לא הבנתי את אלו(בין חרדים בין חילונים) שמנסים לפצח את השיטה להרשים בחורות. ואע"פ שזה דבר שאפשר ללמוד אותו דיי בקלות, הרי סוף סוף, אישה היא לא איזו מטרה שצריך להשיג. ובשניה שהיא שלך, ניצחת. זה שותף לחיים, שותף לחיים שהולך ללוות אותך לאורך כל הדרך. לכן אני חושב שהכי טוב הוא פשוט להיות אתה, ולמצוא את האישה שמוצאת חן בעיניך ואתה האמיתי מוצא חן בעיניה, במקום להתחזות למי שאתה לא, ואז או לשחק משחקים כל החיים, או לחזור למגרש אבל בסטטוס פחות נחמד שמתחיל באות ג'. |
|
אף פעם לא הבנתי את אלו שמציגים רק את המעלות שלהם בפגישות, למה הם לא מציגים את האני האמיתי שלהם... ובנימה רצינית:
א. התשובה הפשוטה: את האני האמיתי מכירים רק עם הזמן. וכדי שתהיה לך הזדמנות להציג את האני האמיתי, אתה צריך להרשים בהתחלה, אחרת תידחה על הסף (או אצלנו, לא תהיה לך הזדמנות אפילו לפגישה ראשונה).
אגב: זה מה שמכוני הפיתוי עצמם טוענים כנגד המלעיזים. הם אומרים שהקורסים מיועדים לאנשים איכותיים אך ביישנים ושקטים, שנדחים על ידי הרבה בנות רק בגלל שהם עדינים ולא יודעים למרפק את עצמם בין קהל הערסים השורקים, אל ליבן של בנות ישראל הטהורות.
ב. התשובה המורכבת: יש משהו לא אידאלי בחיים, וזה כולל חיי נישואין של הרבה אנשים. וגם אצלנו החרדים יש כאלה, הקיצוניים שבהם יסתירו חסרונות משמעותיים של ילדיהם כדי לשדכם כהלכה, מתוך הנחה שאחרי שנשברה הכוס כבר לא יפרקו את החבילה. והקיצוניים פחות יסתירו חסרונות קטנים יותר. בעצם כל אחד מציג את עצמו יפה כשהוא במבחן, ואחרי הנישואין המשחק הוא אחר לגמרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2013 00:35 |
|
| |
מי זורקת על מילה שלא מוצאת חן בעיניה? 
וגם אם מישהי תעשה אתזה אחרי שהיא נפגעה, היא תצפה שמי שעשה אתזה יבוא להתחנן על נפשו ולבקש את סליחתה.ולא שישלים עם הזריקה...):
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2013 12:03 |
|
| |
הקצנתי קצת בכותרת. עדיין נראה שגבר לא מדקדק בקטנות. נראה שאישה גם תדמיין דברים, אם אמרתי איזה אימרה קיצונית אז היא תניח שאני קיצוני, (מעשה שהיה), ואני הייתי אז ממש צעיר וירוק ופשוט רציתי להגיד משו מענין !
| rikim כתב: |  | נראה לי שאתה דווקא טועה, אולי גבר שחושב שנשים הם ייצורים (יצורות) אז זאת הסיבה שאישה תזרוק אותו. אני לא רואה הבדל בין גברים לנשים מה שמותר ואסור לומר, יש הבדל אומנם בגישה. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2013 12:36 |
|
| |
בס"ד רציף,כשהבחורה תהייה שלך באמת,ה' יעשה שהיא לא תשמע דברים לא מתאימים....או שתיקח אותך למרות הכל...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/10/2013 12:36:30
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2013 13:05 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד רציף,כשהבחורה תהייה שלך באמת,ה' יעשה שהיא לא תשמע דברים לא מתאימים....או שתיקח אותך למרות הכל...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/10/2013 12:36:30 |
| הלוואי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2013 18:46 |
|
| |
מאלף ! תמשיכי בבקשה !
| חייכנית770 כתב: |  | רק תגיד איזה מילה או משפט שלא ימצא חן בעיניה והיא תזרוק אותך, האם זה נכון ?... מה אסור לומר לאישה ?... מה כדאי לומר לאישה וזה יוסיף לך נקודות ?... תודה אישה זה לא יצור מוזר אלא יצור רגשני...ובחור שלומד להיות חכם בדיבור ולא כל דבר שחושב הוא אומר ,אז הוא מצליח יותר. הייתי ממליצה לבחורים ללמוד קצת על תקשורת בין אישית/הקשבה/שדר גוף/טון דיבור,לפני שהם נפגשים... לפי מחקר היחס שלנו לאדם עומד מולנו נבחן בעיקר ע"י התת מודע(שדר גוף/טון דיבור/רגשות) ורק8% נבחן עפ"י תוכן הדיבור... בחור צריך לעדן את דיבורו,ולקלוט מהר מה הבחורה לא אוהבת לשמוע ומה כן.... בכללי אף בחורה לא אוהבת לשמוע ביקורת/שאלות מביכות/תגובות מהירות בלי העמקה קודמת במה שהיא דיברה... בחורות אוהבות בחור שמקשיב ונותן להן את כל תשומת הלב,כולל מבט מבין,בחור שמגלה הבנה,התעניינות בחייהן ולא רק בגובה המשכרות,היופי,וההשכלה שלה... הייתי כותבת יותר אבל זמני קצר............ |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2013 18:58 |
|
| |
הקטע הוא שאתה מקבל רושם שאם באמת אתה רוצה להשיג בחורה כלבבך אז אתה אמור לעבור קורס איך להרשים בחורות.. ואסור לך להיות אמיתי, זה גם לא הגיוני להיות אמיתי יותר מדי
| One_OfThem כתב: |  | אפפעם לא הבנתי את אלו(בין חרדים בין חילונים) שמנסים לפצח את השיטה להרשים בחורות. ואע"פ שזה דבר שאפשר ללמוד אותו דיי בקלות, הרי סוף סוף, אישה היא לא איזו מטרה שצריך להשיג. ובשניה שהיא שלך, ניצחת. זה שותף לחיים, שותף לחיים שהולך ללוות אותך לאורך כל הדרך. לכן אני חושב שהכי טוב הוא פשוט להיות אתה, ולמצוא את האישה שמוצאת חן בעיניך ואתה האמיתי מוצא חן בעיניה, במקום להתחזות למי שאתה לא, ואז או לשחק משחקים כל החיים, או לחזור למגרש אבל בסטטוס פחות נחמד שמתחיל באות ג'. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2013 18:59 |
|
| |
הקטע הוא שאתה מקבל רושם שאם באמת אתה רוצה להשיג בחורה כלבבך אז אתה אמור לעבור קורס איך להרשים בחורות.. ואסור לך להיות אמיתי, זה גם לא הגיוני להיות אמיתי יותר מדי
|
|
|
|
|
|