| נשלח ב-3/10/2013 23:17 |
|
| |
יש חוברת מאוד מקסימה, שנקראת "שלום באהליך" לא כת' שם המחבר.. [זו חוברת בצע אפור ובפנים מצוייר שביל ולמטה 2 יונים] זו חוברת לבחורים והתוכן שלה מורה איך להתנהג עם האישה, המחבר מביא את הדברים בצורה יפה עם המון חידושים שווה להשיג אותה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2013 00:08 |
|
| |
| רציף כתב: |  | נראה לי שאישה זה יצור מוזר !
|
|
רק נראה לך? אני בטוחה. אישה היא יצור מוזר ותמהוני. המלצה שלי: תברח ממנה כמו מאש... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2013 00:39 |
|
| |
אני ביחד עם ה_1... 
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2013 01:02 |
|
| |
יש כאן 2 עם שם המשפחה הזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2013 01:06 |
|
| |
ה1_ויחידה!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2013 02:04 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 01:57 |
|
| |
כלומר, אם אטעה ואבקר אותה בטעות, אז אחמיא לה איזה מחמאה קטנה, והעניינים יסתדרו ?
| והרוח_תשוב כתב: |  | אתה צודק במקצת, אצל נשים משפט לא נכון שאמרת משפיע מאוד, כי בניגוד לגברים שנוטים לשפוט אנשים לפי עובדות ומעשים, הנשים מייחסות משקל עצום למילה הנאמרת. אבל בדרך כלל המים זורמים בכיוון ההפוך, קרי, הגברים מנצלים את התכונה הזו כדי לצבור נקודות, כי כל מה שאתה צריך לעשות כדי שאישה תחשוב שאתה מקסים, הוא להגיד כמה משפטים יפים, ובכך קנית את ליבה.
למשל, כשגבר נמצא בבעיה אתה תצבור נקודות אצלו אם תעזור לו לפתור אותה. אצל אישה, לעומת זאת, אתה יכול לצבור נקודות אם תגיד לה שאתה מבין כמה קשה לה, שני משפטים קצרים חסרי יצירתיות ואתה על הגל.
ואיני בא חלילה לשפוט איזו דרך טובה יותר, כי כך נבראנו, שונים ומשלימים. רק באתי לומר שאמנם הבחורה חושבת הרבה על כל משפט, אבל רוב בחורים לא יתקשו לייצר משפטים יפים בעת הפגישות, הרבה יותר מאלה שיאמרו דברים לא נכונים. וגם אם מישהו נכשל בלשונו פעם, ונדחה. כל העבודה העצמית שהוא צריך לעשות כדי להיפטר מן המידה הרעה, הוא פשוט להוציא משפט אחד מן הלקסיקון, וליתר ביטחון להכניס משפט מקסים במקומו.
הסיום המתבקש הוא לומר "אז בנות היזהרו שלא ליפול לרישתם של חלקי-לשון". אבל כיוון שאיני נוהג להטיף מוסר איני עושה זאת. |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 02:02 |
|
| |
אכן, גם אצלינו, בחורה מחפשת איפשהו גבר גבר, וטוב יעשה האיש העדין שיעבור איזה קורס להעצמה וכו'
| והרוח_תשוב כתב: |  | אפפעם לא הבנתי את אלו(בין חרדים בין חילונים) שמנסים לפצח את השיטה להרשים בחורות. ואע"פ שזה דבר שאפשר ללמוד אותו דיי בקלות, הרי סוף סוף, אישה היא לא איזו מטרה שצריך להשיג. ובשניה שהיא שלך, ניצחת. זה שותף לחיים, שותף לחיים שהולך ללוות אותך לאורך כל הדרך. לכן אני חושב שהכי טוב הוא פשוט להיות אתה, ולמצוא את האישה שמוצאת חן בעיניך ואתה האמיתי מוצא חן בעיניה, במקום להתחזות למי שאתה לא, ואז או לשחק משחקים כל החיים, או לחזור למגרש אבל בסטטוס פחות נחמד שמתחיל באות ג'.
אף פעם לא הבנתי את אלו שמציגים רק את המעלות שלהם בפגישות, למה הם לא מציגים את האני האמיתי שלהם... ובנימה רצינית:
א. התשובה הפשוטה: את האני האמיתי מכירים רק עם הזמן. וכדי שתהיה לך הזדמנות להציג את האני האמיתי, אתה צריך להרשים בהתחלה, אחרת תידחה על הסף (או אצלנו, לא תהיה לך הזדמנות אפילו לפגישה ראשונה).
אגב: זה מה שמכוני הפיתוי עצמם טוענים כנגד המלעיזים. הם אומרים שהקורסים מיועדים לאנשים איכותיים אך ביישנים ושקטים, שנדחים על ידי הרבה בנות רק בגלל שהם עדינים ולא יודעים למרפק את עצמם בין קהל הערסים השורקים, אל ליבן של בנות ישראל הטהורות.
ב. התשובה המורכבת: יש משהו לא אידאלי בחיים, וזה כולל חיי נישואין של הרבה אנשים. וגם אצלנו החרדים יש כאלה, הקיצוניים שבהם יסתירו חסרונות משמעותיים של ילדיהם כדי לשדכם כהלכה, מתוך הנחה שאחרי שנשברה הכוס כבר לא יפרקו את החבילה. והקיצוניים פחות יסתירו חסרונות קטנים יותר. בעצם כל אחד מציג את עצמו יפה כשהוא במבחן, ואחרי הנישואין המשחק הוא אחר לגמרי. |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 02:06 |
|
| |
עד כמה שידוע לי יש בחירה חופשית.. אלא כך צריך לומר, כשתבוא האמיתית אז היא תעריך את מה שיש לך להציע, והיא לא תשים לב לקטנות
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד רציף,כשהבחורה תהייה שלך באמת,ה' יעשה שהיא לא תשמע דברים לא מתאימים....או שתיקח אותך למרות הכל...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/10/2013 12:36:30 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 02:15 |
|
| |
תודה רבה
| רקומה_פרח כתב: |  | יש חוברת מאוד מקסימה, שנקראת "שלום באהליך" לא כת' שם המחבר.. [זו חוברת בצע אפור ובפנים מצוייר שביל ולמטה 2 יונים] זו חוברת לבחורים והתוכן שלה מורה איך להתנהג עם האישה, המחבר מביא את הדברים בצורה יפה עם המון חידושים שווה להשיג אותה!! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 02:16 |
|
| |
לא יפה לדבר ככה..
| ה1_ויחידה כתב: |  | | רציף כתב: |  | נראה לי שאישה זה יצור מוזר !
|
|
רק נראה לך? אני בטוחה. אישה היא יצור מוזר ותמהוני. המלצה שלי: תברח ממנה כמו מאש... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 12:36 |
|
| |
| והרוח_תשוב כתב: |  | אתה צודק במקצת, אצל נשים משפט לא נכון שאמרת משפיע מאוד, כי בניגוד לגברים שנוטים לשפוט אנשים לפי עובדות ומעשים, הנשים מייחסות משקל עצום למילה הנאמרת. אבל בדרך כלל המים זורמים בכיוון ההפוך, קרי, הגברים מנצלים את התכונה הזו כדי לצבור נקודות, כי כל מה שאתה צריך לעשות כדי שאישה תחשוב שאתה מקסים, הוא להגיד כמה משפטים יפים, ובכך קנית את ליבה.
למשל, כשגבר נמצא בבעיה אתה תצבור נקודות אצלו אם תעזור לו לפתור אותה. אצל אישה, לעומת זאת, אתה יכול לצבור נקודות אם תגיד לה שאתה מבין כמה קשה לה, שני משפטים קצרים חסרי יצירתיות ואתה על הגל.
ואיני בא חלילה לשפוט איזו דרך טובה יותר, כי כך נבראנו, שונים ומשלימים. רק באתי לומר שאמנם הבחורה חושבת הרבה על כל משפט, אבל רוב בחורים לא יתקשו לייצר משפטים יפים בעת הפגישות, הרבה יותר מאלה שיאמרו דברים לא נכונים. וגם אם מישהו נכשל בלשונו פעם, ונדחה. כל העבודה העצמית שהוא צריך לעשות כדי להיפטר מן המידה הרעה, הוא פשוט להוציא משפט אחד מן הלקסיקון, וליתר ביטחון להכניס משפט מקסים במקומו.
הסיום המתבקש הוא לומר "אז בנות היזהרו שלא ליפול לרישתם של חלקי-לשון". אבל כיוון שאיני נוהג להטיף מוסר איני עושה זאת. |
|
אתה ערמומי לא קטן.....
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 13:03 |
|
| |
ואני בגישה שבנים זה יצור מוזר אין לי מושג איך יקבלו את איך שאני מתנהגת/אומרת... מאוד הגיוני שאתפרש לא נכון.... וכבר היו לי עם זה פאדיחות לא נעימות בכלל.. :-D
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 14:32 |
|
| |
אולי דרך המחשבה שלנו היא שונה ?... אני מתכתב עם בנות בפורומים שונים, יוצא מדי פעם שאני כותב להן דברים פשוטים וברורים והן אינן קולטות !!! ומדובר בבנות מאוד חכמות ! ואז אני אמור להסביר להן שוב ובהרחבה רבה. אצל גברים זה לא קורה
| הארץ_שלנו כתב: |  | ואני בגישה שבנים זה יצור מוזר אין לי מושג איך יקבלו את איך שאני מתנהגת/אומרת... מאוד הגיוני שאתפרש לא נכון.... וכבר היו לי עם זה פאדיחות לא נעימות בכלל.. :-D |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 16:23 |
|
| |
אישה מטבעה שמה לב יותר לפרטים, הדמיון שלה הרבה יותר מפותח לכן גם כל משפט נמדד אצלה עם יותר משקל. ברגע שתלמד את האישה, החולשות שלה וההפך הנקודות החזקות שבה תוכל להתמודד אתה ולהפוך אותה לשלך. (למשל זה שאתה כותב על המין הנגדי אליך שהם סוג של יצור לא משנה אם אתה מקצין או לא, עשית ההפך ממה שאישה רוצה לשמוע.)
בכללי בטבעי ובנורמה נשים צריכות צומי (כל אחת בדרך שלה) שכולל רגש אמתי, כנות ואכפתיות ואתם הגברים צריכים כבוד כבוד וכבוד, לשמן לכם את המנועים של האגו. לנפח ולטפח. טוב אני לא מחדשת פה כלום הרמב"ם כתב כבר שצריך לכבד את האישה ולאהוב אותה יותר מגופך וכו ואת הגבר לעשות אותו שר או מלך .....
זה היה ברמת המאקרו וברמת המיקרו כמובן שגם גבר וגם אישה יש להם את הצרכים האישיים שלהם ובמערכת יחסים כל צד אמור לחפש ולראות מה הצרכים של הצד השני ולמלא לו אותם.... מקווה שעניתי לך ואולי לפחות חלקית
הצלחות :)
|
|
|
|
|