בית פורומים שידוכי חרדים

מגיע לך!!!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/10/2013 01:22 לינק ישיר 

או שהיית אמור לקחת היום כדורים ולא לקחת, או שלא היית אמור לקחת ולקחת...

אני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל לענות לך...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2013 01:25 לינק ישיר 

או שהיית אמורה לקחת... אבל הוא לקח אותם בסוף.

ושוב, בחורה ברת דעת לא יתאים לה מיליון דולר... אם זה להתחתן עם קשיש (בן 60 לדוג'), עם אידיוט, עם בחור חסר יר"ש... וכו'...

אא"כ.... היא רוצה כסף...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2013 01:27 לינק ישיר 

למשה מצליח, יש לך טעות בהבנת האשכול שפתחתי. אני לא מדבר על חוסר התאמה טכני. חוסר ההתאמה הטכני שאתה הצגת זה נושא אחר, ואני לא מדבר עליו. 

אני מדבר על כך שבחורה פוטנציאלית פסלה אותך, במצב כזה האשמה נעוצה לצערי אך ורק בנו.   

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2013 01:30 לינק ישיר 

ה_ספרדי היקר, אני מניח שיצאת לפגישות ופסלו אותך.

ניסית לחשוב למה? או שאתה אומר לעצמך זה פשוט חוסר התאמה? או שאתה לא מסוגל לחשוב ולענות על שאלה פשוטה וקלה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2013 01:31 לינק ישיר 

בחור192 כתב:
למשה מצליח, יש לך טעות בהבנת האשכול שפתחתי. אני לא מדבר על חוסר התאמה טכני. חוסר ההתאמה הטכני שאתה הצגת זה נושא אחר, ואני לא מדבר עליו. 

אני מדבר על כך שבחורה פוטנציאלית פסלה אותך, במצב כזה האשמה נעוצה לצערי אך ורק בנו.   

יכולות להיות הרבה סיבות חוץ מלתלות את האשמה בעצמך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2013 01:34 לינק ישיר 

תספר לי אז עליהן 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2013 01:35 לינק ישיר 

ספר לו עליהן בפרטי... ותחסוך מעמ"י את החפירה האיומה הזו....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2013 01:36 לינק ישיר 

בחור192 כתב:

ניסית לחשוב למה? או שאתה אומר לעצמך זה פשוט חוסר התאמה? או שאתה לא מסוגל לחשוב ולענות על שאלה פשוטה וקלה. 

היו 3 כאלו.
2 הורידו בגלל סוג אופי שונה, "זה לא מה שאני מחפשת"
ואחת הורידה לפני סגירת וורט, אחרי הצעת נישואין אפילו.
ומעולם לא הגעתי למסקנות האלו שאתה מגיע אליהן, את שיפור ה'אני' שלי והמידות שלי אני משתדל לעשות בלי שום קשר לשידוכים. מה גם שכמובן אני ומן הסתם גם אחרים מדברים בכבוד לבחורה בפגישה ולא מזלזלים בהם כמו שמשמע מדבריך. בוודאי שמדובר בחוסר התאמה וזהו. לא מצליח להבין אותך, איך הגעת לזה שמתי שבחורה מורידה אותך זה סימן שאתה בן אדם כזה דוחה.....? ובכלל, מדוע שבחור מוריד אז הבחורה לא צריכה לעשות חשבון נפש? התעייפתי... ליל"ט..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2013 01:37 לינק ישיר 

tootii2 כתב:
ספר לו עליהן בפרטי... ותחסוך מעמ"י את החפירה האיומה הזו....

לה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2013 01:43 לינק ישיר 

ה_ספרדי כתב:

היו 3 כאלו.
2 הורידו בגלל סוג אופי שונה, "זה לא מה שאני מחפשת"
ואחת הורידה לפני סגירת וורט, אחרי הצעת נישואין אפילו.
ומעולם לא הגעתי למסקנות האלו שאתה מגיע אליהן, את שיפור ה'אני' שלי והמידות שלי אני משתדל לעשות בלי שום קשר לשידוכים. מה גם שכמובן אני ומן הסתם גם אחרים מדברים בכבוד לבחורה בפגישה ולא מזלזלים בהם כמו שמשמע מדבריך. בוודאי שמדובר בחוסר התאמה וזהו. לא מצליח להבין אותך, איך הגעת לזה שמתי שבחורה מורידה אותך זה סימן שאתה בן אדם כזה דוחה.....? ובכלל, מדוע שבחור מוריד אז הבחורה לא צריכה לעשות חשבון נפש? התעייפתי... ליל"ט..

הנה הודת, וזה היה קל מאוד, ומהר.

2 בחורות הורידו אותך כי אתה לא התאמת להן מבחינת האופי, לא ציינת למה השלישית הורידה אותך לפני החתונה, אבל אני מניח שגם אצלה האופי שלך "לא התאים".

ועל זה בדיוק אני מדבר.

לא אמרתי שאם בחורה הורידה אותך אז זה סימן שאתה בן אדם דוחה, בכלל לא. אמרתי שפשוט אתה צריך לשבת עם עצמך ולנסות לחשוב מה לא בסדר איתי? למה היא הורידה אותי? מה לא התאים? 

לא ניסית לחשוב את זה אף פעם? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2013 01:45 לינק ישיר 

חחחחחח למישו פה יש בעיות רציניות!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2013 01:48 לינק ישיר 

שיגעת אותנו.... מישהו או מישהי???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2013 01:49 לינק ישיר 

אני רואה את לא נרדמת הלילה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2013 01:50 לינק ישיר 

מישהו.

ועכשיו תענה! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2013 01:56 לינק ישיר 

מישהי כאן חולה במחלת נפש קשה. מדמיינת בעיות בעצמה. חושבת שהיא גרועה. מחפשת שיחמיאו לה. שיתכתבו איתה. ושייתייחסו אליה.

מישהו כאן חולה במחלת נפש קשה. מדמיין בעיות בעצמו. חושב שהוא גרוע. מחפש שיחמיאו לו. שיתכתבו איתו. ושייתייחסו אליו.

טרול.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מגיע לך!!!!!
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 11 12 13 לדף הבא סך הכל 13 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.