בית פורומים חרדים רחובות

הבוקר הכרעה בבית משפט בעניין האות ג'

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/10/2013 07:50 לינק ישיר 
הבוקר הכרעה בבית משפט בעניין האות ג'

הבוקר בשעה 08:30 תתקיים דיון בבית המשפט בלוד בעניין האות ג' האם יילך לבית היהודי כרצון חסידות קרטשניף או ייאסר על קרטשניף השימוש באות ג'

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2013 09:58 לינק ישיר 

'דגל' ברחובות תבעו את 'אגודה' והפסידו הבוקר בביהמ"ש שקבע כי האות ג' ברחובות תישאר בידי 'אגודת ישראל' בראשות פנחס הומינר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2013 11:25 לינק ישיר 

קריאות דידן נצח ברחוב ההגנה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2013 11:30 לינק ישיר 

האם יש כאן מישהו מקורב לנושא שיוכל להסביר על מה ועל מי הוגשה העתירה לבית המשפט?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2013 11:45 לינק ישיר 

על ההשפלה שהחסידות פה ברחובות מבזה את כל 198000מצביעי ג בבחירות האחרונות. והם כורכים את מפלגת הבית של הגויים( כלשון מרן) עם כל ציבור החרדים לדבר השם בארת הקודש. בושה. פשוט בושה. ואני לא נכנס לפאן הפוליטי הכוחני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2013 11:59 לינק ישיר 

לצביעות הליטאית (המובסת והלוזרית) אין כנראה גבול. בתל אביב וברעננה ובערים נוספות מותר לרוץ יחד עם הבית היהודי ורק ברחובות אסור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2013 12:43 לינק ישיר 

אבל מה שידוע שבכל המקומות שרצו עם הבית היהודי הייתה החלטה של מועצת גדולי התורה שלא משתמשים באות ג'....! ורק ברחובות לאחר חיבור עם הבית היהודי עוברים על החלטת גדולי התורה ומנסים להתחבות מאחורי האות ג' ובכך להצדיק את החיבור....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2013 13:00 לינק ישיר 
באמת שלא הבנתי את מה שכתבת. כל בר דעת יודע שבחירות כלליות ומוניציפליות הם לא היינו הך, ותוכל למצוא בכל עיר ועיר חיבורים שונים ומשונים, של מפלגות חרדיות עם מפלגות חילוניות לחלוטין כגון המערך והליכוד וכדו', ואם הזכרת את מרן זצוק"ל, תנבור בבקשה קצת בקטעי עיתונות משנים עברו ותמצא כמה פעמים תקף מנהיג דגל התורה משה גפני במילים חריפות ומעליבות את מרן אישית ואת ש"ס, ולמרות זאת התחברו שתי המפלגות לריצה משותפת

מראהעצמי כתב:
על ההשפלה שהחסידות פה ברחובות מבזה את כל 198000מצביעי ג בבחירות האחרונות. והם כורכים את מפלגת הבית של הגויים( כלשון מרן) עם כל ציבור החרדים לדבר השם בארת הקודש. בושה. פשוט בושה. ואני לא נכנס לפאן הפוליטי הכוחני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2013 14:03 לינק ישיר 

להווי ידוע שבערים אחרות גם משתמשים באות ג ע״ע תל אביב וכדומה בהחלט כן אלא שהצביעות הליטאית מרימה ראש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2013 14:57 לינק ישיר 

בתל אביב יש מפלגת הבית היהודי
 מי שחבר לכל רשימת ג שכוללת את אגודה ודגל זה ותקומה ללא איזכור של הבית היהודי באותה נשימה
אל תבלבל את הציבור בנתונים שגויים
 רק פה לקחו את האות ג ללא רשות ( והראיה היא התביעה)
ומבזזים את כל המצבעים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2013 14:59 לינק ישיר 

ואל תבלבל את המוח שיש איחוד בין עבודה לליכוד ובין שס לדגל או אגודה
 כי  חיבור בין ברוך מרזל לטחמד טיבי אין בשום מקום
 וחיבור עם הבית (הלא) יהודי זה אפילו קיצוני יותר
הם כורתים בשיתוף עם לפיד את הישיבות וגם את הישיבה ברחוב ההגנה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2013 15:16 לינק ישיר 

אכן חסידות קרטשניף מנסה לטשטש את העקבות על ידי זה שהיא מנסה לטעון טענות מגוכחות שבכל הארץ ג' עם הבית היהודי...מסתבר שלשקר אין רגליים ולא יעזור להתחבאות מאחורי האות ג' ולטעון אנחנו לא עם הבית של הגויים....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2013 15:58 לינק ישיר 

אוי כמה שקר אפשר לכתוב פחות מחודש אחרי יום כיפור... העובדה היא שיש בערים אחרות בארץ אותו חיבור ושם פתאום הכל בסדר כי זה פשוט תואם את האינטרסים של מנחם שפירא ודומיו... האם בתל אביב לא כתוב על הפתק הבית היהודי??? תבדקו ותגלו שבהחלט כן ולא שום תקומה ושום בטיח כמו שאתם מנסים לשקר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2013 18:17 לינק ישיר 

אויי כמה שאתם מדומיינים וחושבים שהאות ג' יביא לכם מצביעים חרדים לדבר ה'.... הרי כל יהודי מבין ויודע מי זה הבית היהודי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2013 20:06 לינק ישיר 

אני חדש כאן וחבל שיורדים כאן לדיון ילדותי ולא ענייני.

אשמח מאד אם מישהו יעלה לכאן העתק מהחלטת מועצת גדולי התורה של אגודת ישראל אודות האות ג' בכל הארץ. בדקתי בעיתון "המודיע" ו"המבשר" ולא מצאתי כל אזכור על כך.

ולמען ההגינות, עשיתי היום בדיקה בצינורות המקובלים, ונוכחתי לדעת כי לפני שבועות רבים נתנו ראשי אגודת ישראל הארצית את הסכמתם לנציג אגודת ישראל ברחובות להשתמש עם האות ג', וברגע האחרון לאחר לחצים מלמעלה של עסקנים ופוליטיקאים שינו את דעתם והתנגדו למהלך, ובשל חומרת איסור "לשון הרע" אני מנוע מלכתוב ולפרט יתר על המידה.

ואני מציע לכל כותבי הפורום הנכבדים, לא לכתוב דברים לא בדוקים, ובוודאי לא רכילות ולשון הרע, כי טוב לא יצא מזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2013 21:22 לינק ישיר 

alan123 כתב:
אויי כמה שאתם מדומיינים וחושבים שהאות ג' יביא לכם מצביעים חרדים לדבר ה'.... הרי כל יהודי מבין ויודע מי זה הבית היהודי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי קלעתי ב- 09/10/2013 21:34:10

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חרדים רחובות > הבוקר הכרעה בבית משפט בעניין האות ג'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext