בית פורומים שידוכי חרדים

שפרי הופעתך... את במבחן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/10/2013 13:51 לינק ישיר 

tootii2 כתב:
בס"ד
ולכן אנחנו נשארות רווקותאחלה נוסחה.

את זה סיפור אחר.

אל תכלילי אותי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/10/2013 14:37 לינק ישיר 

מאוד אכפת לי איך אני מתלבשת ומה אנשים יגידו. אני מתלבשת לפי מי שאני וככה הייתי רוצה גם את הבן זוג שלי- לא אתלבש דוסית אם אני לא, כי אז יביאו לי גם דוס שלא ברמה הרוחנית שלי. אתלבש כמוני ומה יגידו אנשים? היא סגנון כזה, וככה ההצעות יהיו גם בכיוון הזה. למה פתאום להתלבש שונה בגלל "מה שיגידו"? כמו שתתלבשי- ככה תקבלי.

אין דבר כזה פשוטו כמשמעו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/10/2013 12:57 לינק ישיר 

אני יודעת שיש בנות מקלות של מטאטא ואני לא . אבל הכנות - אוהבת את מה שאני רואה במראה- רואה מישהי מושלמת .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2013 14:49 לינק ישיר 

גנגםסטייל כתב:
אבל מה לעשות שהשידוכים מגיעים לרוב מרעיונות של "אחרים" ומהתרשמותם ממך?? ולעולם אי אפשר לדעת מאיפה תבוא ה-הצעה...

אולי זו גישה כי אני עוד קצת צעירה... אבל כמדומני שזו בדיוק נקודה של אמונה, שלמרות שאני כמו שאני- הבחור שמתאים לי יגיע...
ותכלס- צריך רק הצעה אחת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2013 20:31 לינק ישיר 

מי הזכיר את זה שלא אכפת המראה החיצוני של הבחור? אכפת ועוד איך!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2013 14:00 לינק ישיר 

גנגםסטייל כתב:
גם אתן מרגישות בתקופה הזאת שכל הזמן בוחנים (בעיקר בוחנות) אותכן? בבית הכנסת, במפגשים חברתיים ומשפחתיים, ובמיוחד באירועים גדולים כמו חתונות וכדומה?תמיד להיראות במיטבך, רזה, יפה, צנועה וחסודה בלי טעויות!תמיד להקרין חיוניות וחיוביות ולעשות את עצמך נהנית לקשקש על הא ודא עם כל חברה של אחות של בת דודה של אמא....כי אולי... מי יודע... אולי היא השדכנית הפוטנציאלית ואולי יש לה איזה שכן או שמא היא בעצמה השוויגער לעתיד... מי יודע...זאת רק הרגשה שלי שתמיד אני צריכה להיות 100% בפומבי? ורק אותי זה מלחיץ כל פעם מחדש? אולי הכול בראש שלי?לפעמים אני מקנאה בחברותיי המאורסות / נשואות רק מהסיבה שהן כבר יכולות "לשים פס" על העיניים הצולבות, המבטים והמסקנות של הסובבות אותן....

אני מבינה את ההרגשה שלך אבל דווקא מעניין הרבה הצעות שידוכים שהיו לי באו שהייתי מוזנחת בעליל, למשל לפני בערך חודש הייתי בחתונה של חברה ולא הרגשתי טוב אז לא היה לי כוח להתגנדר אז זרקתי על עצמי שמלה (וחשבתי בטח מהחתונה הזאת לא יצא שידוך) וקצת הרבה התפרעתי ברחבת הריקודים (בקיצור לא שמתי על אף אחד....) והיית שם אישה שהציעה לי אח"כ את הבן שלה.
אז הכי חשוב להיות מי שאת , להיות מי שהכי טוב לך !!!! ותפסיקי להילחץ !!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שפרי הופעתך... את במבחן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.