|
|
| נשלח ב-16/10/2013 13:42 |
|
| |
מישהו צריך לעשות את העבודות של הבית בזמן שהגבר עובד בחוץ.
חלוקת מטלות, שמעת פעם?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2013 13:46 |
|
| |
בס"ד
שמעתי על זה...אבל הגבר צריך לקחת בחשבון שכשהאישה עסוקה במטלות,לא יהיה לה זמן לטפח את עצמה יותר מדי והיא תהייה עייפה מכדי לתת לו יחס אוהב... ואל תשכח שהיום האישה עובדת גם בחוץ...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2013 13:47 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | מה יעזור שהיא תתייפה אם בבסיס הוא חושב שהיא מכוערת?
אין כמעט אישה מכוערת...יש אישה לא מטופחת... היום אפשר לעשות כל אישה יפה...רק השאלה כמה היא צריכה להתאמץ כדי להיות יפה...
גיברת, את ההחלטה הזאת תשאירי לגברים.
זה כמו לומר "אין אוכל לא טעים, יש אוכל בלי מספיק תבלינים"...
|
|
נו שויין על טעם וריח אין על מה להתווכח.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2013 13:49 |
|
| |
וואי חייכניתתתתתת.........
נכון שאת לחוצה בגלל ההורים שלך? כי הסביבה לוחצת עלייך?
תני לי ת'טלפון שלהם.... אני אגיד להם שישחררו אותך מזה עד שתתגברי עוד הרבה.... ויהיה לך מספיק זמן להתייפות.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2013 13:56 |
|
| |
בס"ד ואגב,תרצי או לא המטלות הילדים והבית לוקחים המון כוחות וזמן,והגברים צריכים להבין שאי אפשר לאכול את העוגה מכל הכיוונים ולהשאיר אותה שלמה...רוצים אישה מטופחת ויפה?תשקיעו!תעזרו!תביאו מנקה! או שיורידו ציפיות....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2013 13:56 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
שמעתי על זה...אבל הגבר צריך לקחת בחשבון שכשהאישה עסוקה במטלות,לא יהיה לה זמן לטפח את עצמה יותר מדי והיא תהייה עייפה מכדי לתת לו יחס אוהב... ואל תשכח שהיום האישה עובדת גם בחוץ...
|
|
ראשית הנידון פה הוא לפני החתונה ולא אחריה..
שנית, זאת בעיה שלכן, אם הייתן מתעקשות שהבנים ילכו לעבוד כמו שהם היו מתעקשים שתהיו רזות - העולם היה שונה... (ונורמלי)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2013 13:59 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | בס"ד
ראשית הנידון פה הוא לפני החתונה ולא אחריה..
שנית, זאת בעיה שלכן, אם הייתן מתעקשות שהבנים ילכו לעבוד כמו שהם היו מתעקשים שתהיו רזות - העולם היה שונה... (ונורמלי)
|
|
הבעיה שאי אפשר להתפרנס היום ממשכורת אחת...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2013 14:03 |
|
| |
משכורת שניה לא מוסיפה לבית, זה פשוט הולך על מטפלת/מעון/בייביסיטר/נסיעות/כאבי ראש אחרים...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2013 14:03 |
|
| |
חייכנית... ומה אם אני אגיד לך שאפשר להספיק את הכל? ובלי להתלונן?
את ומתמזגת.... שידוך נפלא.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2013 14:06 |
|
| |
בס"ד יש צדק בדברייך,אך הבנתי שנפשית טוב לאישה לצאת קצת(אני בעד חצי משרה)...אחרי הכל לא נולדנו להיות רק במטבח,ובניקיון...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2013 14:23 |
|
| |
נצלנית.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2013 14:39 |
|
| |
בס"ד
הייתי מסכימה איתך במידה וה' היה בורא אותנו חזקות כמו הגברים וללא צורך ללדת,אך מכיוון שלא,הדרישה שלי לגיטימית....
|
|
|
|
|